ΧΒΟΧ360 vs PS3

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
μακαρι να πανε ολα καλα στη sony και να μας χαρισει πολλες ωρες ποιοτικου gaming, γιατι μεχρι στιγμης με εχει απογοητευσει πολυ..μονο to heavenly sword αξιζει μεχρι στιγμης.

πωωωωωωωωωωωω τρελο logo DINO εισσσσσαι ωραιος

Το Little Big Planet είναι παιχνιδάρα. Αν υπάρξει κάποιος λόγος στο μέλλον για να αγοράσει κάποιος PS3, σίγουρα θα είναι το LBP ;)

Το PS3, είναι μωρό ακόμα...
"Ειναι νινι ακόμα, δεν ξέρει πως χαϊδεύουνε και πως φιλούν στο στόμα", που λέει και η Θώδη :tease:

Όσο μωρό και να είναι , αυτό που είδαν τα μάτια μου (Ghost Recon), δεν δικαιολογείται για κονσόλα αυτής της γενιάς. Πηγαίντε σε κάποιο πολυκατάστημα και τσεκάρετε. Στις περισσότερες επιφάνειες, είχε μονόχρωμα textures !!?!

Αντικειμενικά, πάντως, πιστεύω πως το PS3 έχει τεχνικές προδιαγραφές για πολύ καλύτερα πράγματα απο τις μετριότητες που βλέπουμε μέχρι τώρα, αλλα προφανώς βιάζονται υπερβολικά να βγάλουν παιχνίδια στην αγορά, τόσο που ξεχνάνε τελικά να τα κάνουν οπτικά αποδεκτά ;)

Κατα το 2012 θα δειξει τα δοντια του (αν εχει βγαλει μεχρι τοτε :D )

keeper7k είπε:
"Ειναι νινι ακόμα, δεν ξέρει πως χαϊδεύουνε και πως φιλούν στο στόμα", που λέει και η Θώδη :tease:

Wally είπε:
Κατά το 2012 θα δειξει τα δοντια του (αν εχει βγαλει μεχρι τοτε)
Κρυάδες!!! :tickle:

Ρε μαστόριααααααααααα!!!!! :mastoras::mastoras::mastoras:

Που είναι οι υπόλοιποι ρεεεεεεε!!!!!

Κρατάω τα τείχη με νύχια και με δόντια.... Έχω που πολεμάω μέρες!!!:gun: MS

Με το στανιό κρατάω 2 Super Moderators, μη μας πάρουνε την Πόλη!!! :armed:

Που είναι οι ενισχύσεις;;;;;;;;;;

"TONIGHT WE DINE IN HELL!!!"

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
"Tonight θα φας μοναχος σου" :biglaugh:

Εγώ λέω ότι πλάκωσαν οι πωλητές από την Microsoft και τη Sony και κυνηγάνε πελάτες με το τουφέκι.

Το δικό μου είναι καλύτερο, όχι το δικό μου και πάει λέγοντας

Τζάμπα marketing & promotion σε 2 από τις μεγαλύτερες εταιρείες. Φανατικοί οπαδοί πολυεθνικών εταιρειών που ζουν με έναν φυσιολογικό μισθό (φαντάζομαι) και πουλάνε παιχνίδια για λογαριασμό τους.

Υ.Γ Τουλάχιστον βγάζετε τίποτα από όλο αυτό δηλαδή το κυνήγι πελετών και την πλύση εγκεφάλου? Γιατί αν δεν βγάζετε και χαλάτε τόσο χρόνο και νύχια στα πλήκτρα θα σας περάσουν και για......

fanboys:)

( Τώρα άν σας πώ οτι ο shock όταν έγραφε τα παραπάνω φορούσε την κάσκα του Master Chief θα με πιστέψετε; )

χαχαχαχαχα...this is the traditional,never ending console-war νιουφο-Shock :tease:

shock είπε:
Εγώ λέω ότι πλάκωσαν οι πωλητές από την Microsoft και τη Sony και κυνηγάνε πελάτες με το τουφέκι. Το δικό μου είναι καλύτερο, όχι το δικό μου και πάει λέγοντας

Τζάμπα marketing & promotion σε 2 από τις μεγαλύτερες εταιρείες. Φανατικοί οπαδοί πολυεθνικών εταιρειών που ζουν με έναν φυσιολογικό μισθό (φαντάζομαι) και πουλάνε παιχνίδια για λογαριασμό τους.

Υ.Γ Τουλάχιστον βγάζετε τίποτα από όλο αυτό δηλαδή το κυνήγι πελετών και την πλύση εγκεφάλου? Γιατί αν δεν βγάζετε και χαλάτε τόσο χρόνο και νύχια στα πλήκτρα θα σας περάσουν και για......

fanboys:)
You are not serious........ Are you???????????? :eek:

XΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑ :biglaugh::biglaugh::biglaugh:

Τα εχω περασει αυτα και βρηκα την υγεια μου μιας και παιζω σε διπλο ταμπλο πια. :D

DINO ερχομαι να σε βοηθησω:polyvolo::pistolies: πες που να αναλαβω?

Πήρες 360 για να μην ακούς τη μουρμούρα του Wally? Το κακό είναι ότι δε σταματάει ούτε μετά την αγορά.

Αυτό σημαίνει after-sales κύριοι :)

Oπότε απαιτω

1)τον χρυσο QL απο το Θειο

2)Eνα Lindbergh απο τη Sega

3)Ενα full-set Amiga CD να τα εχω πρωτη μουρη στη βιβλιοθηκη απο τον J.M

4)Επιχρυσωμενες VooDoo απο τη 3dfx Interactive

5)Το laptop-ακι που ανεφερες απο τον Bill

:D

Μάγκες, θα λείψω για λίγο....

Πάω τη Ferr..... εεεεεεε.... το Yugo στο service...

Τα λέμε το απόγευμα... :)

@

jaguar-man : Thanks for the back up.... (μα νόμιζα οτι ήσουν στο άλλο στρατόπεδο!!!)

εγώ μπορώ να έχω μόνο το Laptop;

( ...άντε και την Legendary Edition του Halo; :P )

shock είπε:
Πήρες 360 για να μην ακούς τη μουρμούρα του Wally? Το κακό είναι ότι δε σταματάει ούτε μετά την αγορά. Αυτό σημαίνει after-sales κύριοι :)
Ποια μουρμουρα τον Wally τον ειχα για πρωινο και το βραδυ ετρωγα κανα 3αρι Κeeper7k για να στανιαρω. :D

Καλα,βρες τα ακουστικα και θα τα πουμε :biglaugh: (και βρες καμια πιο πιστευτη δικαιολογια :D :D)

:bigmouth::bigmouth:

Χρααααααπ μια χαψια σε εκανα μικρε Wallaky . :D

Eλα ελα μην στεναχωριεσαι οταν μεγαλωσει το 360 σου θα γινει και αυτο PS3.

:baby2: :baby2: :comfort:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Υ.Σ

Τα ακουστικα τα εχω ,τα λοιπα ειναι που φοβαμαι που με εναν λογαριασμο που εκανα μου βγαινουν καμμια 200ρια ευρα. :D

Πίσω
Μπλουζα