Χειροτεχνίες εκδόσεων Καμπανά

σ ευχαριστουμε πολυ πολυ Μανωλη για την προσφορα σου στον εμπλουτισμο του θρεντ :) :) :) :) :)

τελικα δεν ειχα ουτε τον φακελο Νο 6..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σίγουρα θυμηθείς περισσότερα στους 3 πρώτους φακέλους που θα δούμε σε λίγες μέρες!! Προς το παρόν αρχίζουμε χρωμάτισμα!!! Η ώρα του παιδιού επιστρέφει!!
 
Ευχαριστούμε πολύ!!!! Αν μπορείς, βάλε και τα τρία πρώτα τεύχη. :)
 
μιας που σε λιγες μερες ερχονται χριστουγεννα ελπιζουμε να δουμε καποιες κατασκευες :)
 
Το χωριο μου απο τις εκδοσεις Καμπανα...

DSC01991.jpg

DSC01992.jpg

DSC01984.jpg

DSC01990.jpg
 
Παιδιά το κουτί από της χειροτεχνίες που ήταν ροζ με άσπρο με ένα κοριτσάκι η αγοράκι στο εξώφυλλο αν θυμάμαι καλά είναι από της εκδόσεις καμπανα?
 
geotsi. σ ευχαριστουμε πολυ για τις φωτογραφιες με την κατασκευη του χωριου , πολυ ωραιο το εφτιαξες :cheers: :cheers: :cheers:

jason : δυστυχως η περιγραφη σου δε μου θυμιζει τιποτα σχετικα με τις χειροτεχνιες εκδοσεων Καμπανα.Ελπιζω καποιο αλλο απ τα παιδια να γνωριζει περισσοτερα σχετικα με τις χειροτεχνιες που ψαχνεις!!Μηπως θυμασαι χρονολογια που τις χρησιμοποιουσες;
 
Τις θυμάμαι κι εγώ! Οι πρώτες και πιο αγαπημένες μου ήταν ο φάκελος 4! Μετά συνειδητοποίησα ότι είχα και τον 6! Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες! Επιπλέον να πω πως είχε κι άλλες ωραίες κατασκευές! Δεν ήταν μόνο αυτή η σειρά του καμπανά! Θυμάμαι ένα σετ Καραγκιόζη που μου είχαν κάνει δώρο που ήταν σχεδόν επαγγελματικό! Είχε και πηχάκια για να καρφώσεις τις φιγούρες και να τις κουνάς! Άλλες κατασκευές είχαν τον Παρθενώνα νομίζω, μια εκκλησία κα.

Τότε αγαπούσα τις κατασκευές, αλλά τώρα δε θα τις έπαιρνα! Νομίζω ο κόσμος πρέπει να πηγαίνει μπροστά! Τα Μίκυ Μάους που είπα ότι μ' αρέσουν ακόμα τα κρίνω αυστηρά και τα βλέπω ως μορφή τέχνης! Τις κατασκευές θα χαιρόμουν να τις κάνουν τα παιδιά μου (αν ποτέ αποκτήσω) αλλά εγώ δεν θα τις έπιανα στα χέρια μου!

Άλλο σχολικό αντικείμενο που θα σας άρεσε είναι οι Άτλαντες! Τους θυμάστε? Είχε Ευρώπης και Παγκόσμιο, αλλά ο παππούς μου είχε έναν πολυσέλιδο μόνο για Ελλάδα και μού τον χάρισε! Συλλεκτικό κομμάτι, εξαντλημένο από τότε (1985)! Στις πρώτες σελίδες είχε γεωγραφική ορολογία, όπως "χερσόνησο", "ισθμό", "πορθμό", "σκόπελο" κλπ.
 
Jason είπε:
katerinak:Ναι ηταν 1996-1997
δεν εχω ιδεα ποιου εκδοτικου οικου ειναι οι κατασκευες που αναφερεις.Ειχα σταματησει να φτιαχνω κατασκευες γυρω στο 1992(ισως και 1991),για μενα αυτες του Καμπανα ειναι οι καλυτερες!!
 
Θυμαστε αν μεσα στις χειροτεχνιες υπηρχε και καποια που επρεπε να κοψουμε ενα χαρτονι που ειχε πανω λουλουδια: πανσεδες,τριανταφυλλακια,γαρυφαλλα,τουλιπες,μαργαριτες κλπ ;
 
Επιτέλους ο φάκελος Νο3 είναι στα χέρια μου!! Σε λίγο θα θυμηθούμε τα περιεχόμενα και τις καρτέλες με τις κυριότερες κατασκευές!! Οπως σε όλα έτσι και σ' αυτό το τεύχος υπάρχουν οι γιορτινές κατασκευές, κατασκευές με λουλούδια, με ζώα, με παιδάκια από διάφορες φυλές, με μέσα συγκοινωνίας και μια πολύ ωραία κατασκευή με το δούρειο ίππο. Δε λείπουν και τα επιτραπέζια παιχνίδια όπως το'' δίνω και παίρνω'', που όπως θα διαπιστώσετε, είναι και η μοναδική χειροτεχνία απ' όλη τη συλλογή, που υπέστει μια μικρή αλλαγή με την πάροδο των χρόνων!!
 
ωραια boomer,περιμενουμε καποιες φωτογραφιες και απ τον φακελο Νο 3:)

αυτο που περιγραφω στο ποστ 71 ειναι μεσα στις χειροτεχνιες Καμπανα ή το θυμαμαι απο καπου αλλου;
 
Στον 3 μάλλον όχι αλλά υπάρχει πιθανότητα να είναι σε έναν από τους 2 πρώτους!! Θα το δούμε!!
 
καταφερες να βρεις ολους τους φακελους;
 
Αυριο θα έχω τον 2, και θα μου λείπεται ο 1 και αυτός της προσχολικής ηλικίας!
 
attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
boomer :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:

οπως διαπιστωνω δεν ειχα ουτε το φακελο Νο 3, ειναι σαν να τον βλεπω για πρωτη φορα

Στο ποστ 22 προσθεσα μια φωτογραφια που ειχα βρει στο ιντερνετ με τις φυλες, γραφω οτι κατι μου θυμιζει γιατι ειχα την εντυπωση οτι κατι παρομοιο ειχα φτιαξει κι εγω τοτε,αλλα τα περιεχομενα του 3ου φακελου μου ειναι εντελως αγνωστα!

Το επιτραπεζιο παιχνιδι "παιρνω και δινω" εξελιχθηκε λογω του ευρω.. θα ηταν ωραιο να το βλεπαμε και στην οριτζιναλ εκδοση του με τις δραχμες που ειναι συλλεκτικη

Να εισαι καλα!!!!!!!!
 
Πολύ όμορφες οι χειροτεχνίες boomer. Οι εκδόσεις Καμπανά λειτουργούν ακόμη?
 
spirtoulis απ οτι μου ειπε το Δεκεμβρη ενας βιβλιοπωλης,οι εκδοσεις Καμπανα εκλεισαν
 
Πίσω
Μπλουζα