Trooper το θεμα με τα loyalties και τη πωληση με ζημια ισχυει οταν δεν κανει η εταιρεια παραγωγης της κονσολας το 50% του software development.HALO got released on MAC in Japan actually
Βρε trooper, δεν ντρέπεσαι καθόλου... ΓΕΝΕΘΛΙΑ γιορτάζουμε... το μνημόσυνο είναι στις 31/01...trooper13 είπε:καλα ρε παιδια συγγνωμη που σας χαλασα το μνημοσυνο[...]
Το θλιβερό είναι ότι αν και σκότωσε το DC για χάρη του, το software division δεν την "γλίτωσε" τελικά...[...]Σκοτωσε το DC για να γλυτωσει το software division.Θλιβερο μεν αλλα...
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΟ... είναι η μέρα των γενεθλίων μου!!! Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό τελικά για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα...Wally είπε:Μα ρε Ambudare το 27/11 δεν ειναι συνομωσιολογικο!!![]()
Φίλε Amigos, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε ρεαλιστικά να είχε γίνει αυτό.Amigos είπε:ίσως το μόνο λάθος της sega στην συγκεκριμένη κονσόλα ειναι οτι δεν την είχε εφοδιάσει με dvd .. μέγα λάθος.. ακομα 8α έβγαζε τίτλους και ο κόσμος (άσχετη) θα την έβλεπαν την κονσόλα με αλο μάτι...
Wally είπε:Φιλε Vago το post στο οποιο παραπεμπει το link σου ειναι ολιγον κουκουρουκουΒασιζεται σε καποια φημη που εβγαλε απο το κεφαλι του ο topic starter...
Ενα απο τα highlights εκει μεσα ειναι το εξης επικο![]()
Trooper το θεμα με τα loyalties και τη πωληση με ζημια ισχυει οταν δεν κανει η εταιρεια παραγωγης της κονσολας το 50% του software development.
Επισης ας μην το παμε στα σημερινα δεδομενα διοτι πολυ θα διαφωνησουν με τα περι "εργονομιας του Wii"
Εγω αρχικα το πιστεψα,αλλα απο την ωρα που μου ειπες στο συλλεκτικη εκδοση του Halo3,εξηγει ενδελεχως το background,δεν εχω λογο να διαφωνισω.Wally είπε:Φιλε Vago το post στο οποιο παραπεμπει το link σου ειναι ολιγον κουκουρουκουΒασιζεται σε καποια φημη που εβγαλε απο το κεφαλι του ο topic starter...
Ενα απο τα highlights εκει μεσα ειναι το εξης επικο![]()
και όμως μπορούσε,υπήρχαν φωνές μέσα από την sega που έλεγαν για αυτό το πράγμα το θυμάμαι σαν τώρα.. θα είχαν λίγο ποιο αυξημένη την τιμή του dc αλλά .. είδει 1,5 χρόνο σκεφτόντουσαν να βγάλουν add-on dvd player ( http://dvd.ign.com/articles/053/053525p1.html ) .. αλλά και πάλι κάτι τους σταμάτησε τι άραγε δεν θα μάθουμε πότε.. γιαυτό πολλές φορές τα βάζω με την sega δεν φταίει κανείς που έριξαν ταφόπλακα στην κονσόλα τους (πρώτη φορά στα χρονικά δεν το έχει κάνει κανένας άλλος αυτό) σε μια περίοδο που και games έβγαιναν και από όλα... κρίμα γιαυτό προσωπικά δεν ελπίζω σε νεα κονσόλα γιατι η άνθρωποι στη sega είναι λαϊκιστή αμπαλοιMaddog είπε:Φίλε Amigos, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε ρεαλιστικά να είχε γίνει αυτό.Το Dreamcast κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον 11/1998. Θυμάσαι πόσο κόστιζε ένα DVD-player τότε;