Ωραιότερα μάτια Ελληνίδας ηθοποιού;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας katerinak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τζένη Καρέζη,Έλλη Λαμπέτη

Κι εγώ αθευράπευτη φαν των ματιών της Τζένης Καρέζη! :)

Όχι μόνο για το χρώμα, αλλά κυρίως για το σχήμα και για τις εκφράσεις τους...

Με αμέσως επόμενη επιλογή (ω, ναι, τι προτότυπο!) Έλενα Ναθαναήλ! :) :)

τζένη καρέζη, ελένη ερήμου, βίκυ βανίτα, έλια καλλιγεράκη!!!!

Ενταξει, δεν το συζητω. Η Μαρθα ειχε πολυ ομορφα, γλυκα και εκφραστικα ματια.

Τα κοιτας κι ειναι σαν να σου μιλανε!

1.jpg

ετσι φαινονται στη φωτογραφια :)

bambinella ειναι απο καποια ταινια η φωτο αυτη ; αν ναι,μηπως απ την "πεθαινω καθε ξημερωμα" ;

Νομιζω κι εγω οτι ειναι απο το Πεθαινω καθε ξημερωμα.

Ακομα ομως κι αν δεν ειναι απο κει, ειναι σιγουρα απο την ιδια εποχη κατα την οποια γυριστηκε αυτη η ταινια: 1968.

Αυτο διαπιστωνεται ευκολα απο πολλα και διαφορα, οπως επι παραδειγματι, ηλικια, χτενισμα, μακιγιαζ.

Από το "Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα" είναι.

Kαρέζη....αλλά μάλλον δε λέω κάτι πρωτότυπο ε?

bambinella 100 είπε:
Νομιζω κι εγω οτι ειναι απο το Πεθαινω καθε ξημερωμα.Ακομα ομως κι αν δεν ειναι απο κει, ειναι σιγουρα απο την ιδια εποχη κατα την οποια γυριστηκε αυτη η ταινια: 1968.

Αυτο διαπιστωνεται ευκολα απο πολλα και διαφορα, οπως επι παραδειγματι, ηλικια, χτενισμα, μακιγιαζ.
ευχαριστω πολυ bambinella:) κι εμενα το χτενισμα αυτη την ταινια μου θυμισε,ισως στην ταινια να ειχε πιο μακρια μαλλια

attachment.php
attachment.php
attachment.php
αυτο το φορεμα θυμιζει πολυ εκεινο της εγχρωμης φωτογραφιας αν και φαινεται λιγο,διακρινουμε λιγο το γιακα και το πρωτο κουμπι

attachment.php

ΥΓ: ευχαριστουμε για την επιβεβαιωση tonytony :)

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η τελευταια φωτογραφια κατω κατω, katerinak, δειχνει χωρις αμφιβολια οτι η εγχρωμη που παρεθεσα πριν, ειναι απο το Πεθαινω καθε ξημερωμα. Ειναι ιδιες!

Καταλαβες πολυ σωστα λοιπον και αφου εχουμε και την επιβεβαιωση απο τον tonytony, ειμαστε πλεον σιγουρες.

bambinella 100 είπε:
Η τελευταια φωτογραφια κατω κατω, katerinak, δειχνει χωρις αμφιβολια οτι η εγχρωμη που παρεθεσα πριν, ειναι απο το Πεθαινω καθε ξημερωμα. Ειναι ιδιες!Καταλαβες πολυ σωστα λοιπον και αφου εχουμε και την επιβεβαιωση απο τον tonytony, ειμαστε πλεον σιγουρες.
τη λυσαμε κι αυτη την απορια :)

Παρ' όλο που είμαι καρεζοφάν μέχρι αηδίας, στο θέμα "μάτια" δεν μπορώ παρά να δώσω τα πρωτεία στη Χριστίνα Σύλβα.

Κρίμα μόνο που δεν έχουμε καλύτερη φωτογραφία για να φανεί η ομορφιά τους :(

Hristinasylva.jpg

Ποτε δε μου αρεσαν τα ματια της Καρεζη. Τα εβρισκα αγρια. Της Χριστινας Συλβα αντιθετα, ηταν γελαστα και γλυκα.

Μαζι σου, retrofan!

bambinella 100 είπε:
Ποτε δε μου αρεσαν τα ματια της Καρεζη. Τα εβρισκα αγρια. Της Χριστινας Συλβα αντιθετα, ηταν γελαστα και γλυκα.Μαζι σου, retrofan!
τα ματια της Χριστινας Συλβα καστανα ηταν;

Πρασινοματα ηταν η Χριστινα Συλβα.

bambinella 100 είπε:
Πρασινοματα ηταν η Χριστινα Συλβα.
ευχαριστω bambinella :) λετε να υπαρχει καποιο εξωφυλλο της σε περιοδικο εδω στο ρετρομανιαξ;

bambinella 100 είπε:
Ποτε δε μου αρεσαν τα ματια της Καρεζη. Τα εβρισκα αγρια. Της Χριστινας Συλβα αντιθετα, ηταν γελαστα και γλυκα.
Karezi..jpg

Θεωρώ εκφραστικότερα τα μάτια της Καρέζη. Μπορούν να είναι και γελαστά. Άλλωστε ενίοτε και μια αγριάδα στο βλέμμα, έχει τη γοητεία του!

Κοίταξα τώρα τη φιλμογραφία της Χριστίνας Συλβα. Τις έχω όλες της ταινίες της αλλά δυστυχώς από ότι βλέπω είναι όλες ασπρόμαυρες. Σκέφτηκα να βρω ένα στοπ καρέ να σας βάλω αλλά δε γύρισε καμία έγχρωμη...

Πίσω
Μπλουζα