να εισαι καλα Ηλια Νεκταριε,ελπιζω να σε καλυψαν οι φωτογραφιες γιατι δε μπορεσα να βρω καλυτερα πλαναilias nektarios είπε:Φιλη Katerinak,ευχαριστω για τις photo!Νομιζω οτι θα τις πηγαινε και ο τιτλος: Μις Ομορφα Χειλη!!...
ΥΓ Να ρωτησω κατι ασχετο. Εδω στο forum σας,υπαρχει η δυνατοτητα παρακολουθησεις των θεματων; Δηλ. οποιο θεμα ''κινειται'',να μου ερχεται ειδοποιηση mail;...
Αν ναι,πως γινεται αυτο;
Ευχαριστω!
Ναι, υπάρχει τρόπος. Κάτω από τον τίτλου του θέματος στα δεξιά υπάρχει το μενού "Εργαλεία θέματος". Εκεί υπάρχει η επιλογή "παρακολουθήστε αυτό το θέμα"ilias nektarios είπε:ΥΓ Να ρωτησω κατι ασχετο. Εδω στο forum σας,υπαρχει η δυνατοτητα παρακολουθησεις των θεματων; Δηλ. οποιο θεμα ''κινειται'',να μου ερχεται ειδοποιηση mail;...
Αν ναι,πως γινεται αυτο;
Ευχαριστω!
Ευχαριστω!Kambia είπε:Ναι, υπάρχει τρόπος. Κάτω από τον τίτλου του θέματος στα δεξιά υπάρχει το μενού "Εργαλεία θέματος". Εκεί υπάρχει η επιλογή "παρακολουθήστε αυτό το θέμα"
Ακριβώς αυτό.ilias nektarios είπε:Ευχαριστω!...
Δηλ. αν επιλεξω ''αμεση ειδοποιηση με e-mail'' θα μου ερχεται ειδοποιηση καθε μερα για τα θεματα που κινουνται,ετσι;...
Και παλι ευχαριστω!Kambia είπε:Ακριβώς αυτό.
Υγ. Tα εκτός θέματος ποστ θα διαγραφούν σε λίγη ώρα