τι μου προτεινετε στα 1000 ευρα?

pooky ειχα παραγγειλει το μηχανημα με 64 στην αρχη πριν κρασαρει, αλλα σημερα οι τυποι δεν μου περασαν αυτα γιατι ειτε βαριοντουσαν να δουν το αυτοκολητακι που εχει πανω το μηχανημα ειτε δεν κοιταξαν την παραγγελια που ηταν στην συσκευασια του κουλερμαστερ...τελος παντων θα παρω το σιντι δευτερα τριτη οποτε θα απεγκαταστησω τα 32 και θα βαλω τα 64...αληθεια ενα partition που υπαρχει θα χαθει υστερα απο το φορματ που θα κανω?επισης,κανω φορματ το c με τα 32μπιτα και μετα μπουταρω με 64?πως γινετε αυτο ?απλα δεν ξερω γιατι παντα επαιζα παιχνιδια..και δεν εχει τυχει να κανω φορματ ποτε..εντωμεταξυ πρεπει να βαριοντουσαν να δουν και ποσο μνημη ειχαν βαλει προχτες μια και ειχα 6 γιγα οποτε μαλλον βιαζοντουσαν...
 
Δεν κάνεις τίποτε. Βάζεις το μηχάνημα να ξεκινάει με το DVD-ROM και όταν σε ρωτήσει του λες να εγκαταστήσει το λειτουργικό στο c:

Είναι απλούστατο μην αγχώνεσαι, βέβαια καλύτερα να το εγκαταστήσεις μόνος σου για να ξέρεις τι έκανες και όχι έτοιμο από άλλους.
 
δεν θα μου χασει το παρτιτιον που εχω?η εγκατασταση θα γινει σε αυτο οπως ειπες το c...
 
Όχι. Αν θες μπορείς να του πεις να καταργήσει τα partitions και να φτιάξει νέα.

Αν, όμως, εννοείς αν θα χαθούν τα δεδομένα σου και ότι έχεις εγκαταστήσει, φυσικά. Είναι νέο λειτουργικό από την αρχή.
 
simonkey είπε:
δεν θα μου χασει το παρτιτιον που εχω?η εγκατασταση θα γινει σε αυτο οπως ειπες το c...

Αν εχεις 2 παρτισιον, το δευτερο δεν ειναι αναγκη να πειραχτει καθολου. Αν εχεις μονο ενα, ισως μπορεις να περασεις το λειτουργικο απο πανω αλλα δεν προτεινεται. Ετσι και αλλιως ολα τα settings και προγραμματα θα πρεπει να τα ξαναπερασεις.

Καλυτερα παρε οτι χρειαζεσαι με εξωτερικο δισκο και κανε κανονικο φορματ. Μετα φτιαξε 2 παρτισιον ωστε ολα τα προσωπικα σου αρχεια να μπαινουν στο δευτερο και να μην φοβασαι οτι θα τα χασεις με καθε φορματ.

Βεβαια στα 7 θελει λιγο προσοχη γιατι τα μενου με τα παρτισιον ειναι λιγο πιο κρυμμενα (σε ενα advanced menu που αμα δεν προσεχεις μπορει και να μην το δεις). Στα XP ηταν καλυτερα τα πραγματα σε αυτον τον τομεα
 
Τελικά Simonkey τι έγινε με το μηχάνημα; Έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που τα είπαμε στη πίτα τι παίχτηκε;
 
Πίσω
Μπλουζα