1000 post

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας θανος
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Nemo είπε:
Με τετοιες :P και τοσες πολλες :P τουρτες θα δεκα-κοιλια-σουμε πολυ ,πριν προλαβουμε να δεκασχιλιασουμε .
(Κι ειμαστε σε ηλικια που ξεκινανε τα πρωτα check up σιγα-σιγα).
Δεν πειραζει καρνταση...

Ορματε τωρα που ειναι φρεσκια... :D

Θα βγαλουμε διαρκειας στα γυμναστηρια...:biglaugh:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωωωωωωωω τούρτες βλέπω!!! Μιαμ......

Να τα 100μυριάσεις :D Σταύρο :)

D@redevil είπε:
Να τα δεκαχιλιάσεις! :d@redevil
Όπως είπα και στο κουτί: "Σα χθες με φάνηκε που γράφτηκες!" :precry:

Άντε, κέρνα μας και καμιά τούρτα! Εμείς σε κεράσαμε όταν ήρθες! :biglaugh: :flower:

[edit] Απλός, ειλικρινής και αφοπλιστικά συγκινητικός όπως πάντα! #)

Χαρά μας που είσαι μαζί μας & χαρά μου μεγάλη που σε γνώρισα από κοντά! :flower:

Όσο για την τουρίτσα, ένα έχω να πω:

YOU RRRRRUUUULLLLEEEE!!! :d@redevil :D @redevil :d@redevil :D @redevil :d@redevil :D @redevil :d@redevil

Kambia είπε:
Ωωωωωωωω τούρτες βλέπω!!! Μιαμ...... Να τα 100μυριάσεις :D Σταύρο :)
Ναταλι και Μαριανα

Μαριανα και Ναταλι

Σας ευχαριστω και τις δυο σας για τα καλα σας λογια! :flower: :flower:

Ειχα την τιμη και την χαρα να σας γνωρισω απο κοντα

τον Αυγουστο που μας περασε και πραγματικα με συγκινησατε

με την απλοτητα σας και την υπεροχη Θεσσαλονικιωτικη φιλοξενια σας! :worship: :worship:

Προσωπικα νοιωθω την αναγκη και την επιθυμια να σας πω ενα μεγαλο...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ολα!!!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:

Πιστευω συντομα να σας ξανασυναντησω...:wink:

Εύγε Σταύρο μου :) . Θα μπορούσα να πω πολλά για την παρουσία σου εδώ αλλά αν μου έβγαιναν και εύκολα δεν θα είχα 800 μηνύματα σε δύο χρόνια :D .

Έχω χαρεί και εγώ που σε έχω γνωρίσει. Πραγματικά είσαι όπως γράφεις. Μεγάαααλη υπόθεση :coolglasses:

Γεια σου σταυρακα playmobilmaniac.Σε ευχομαι και γω να τα δεκαχιλιασεις :thumb:

@Νemo να τα χιλιο-κοιλια-σετε ρε αλανι γιατι πως θα ζησουμε και μεις οι ζαχαροπλαστες κλεφτες θα γεινουμε :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
caprice είπε:
Εύγε Σταύρο μου :) . Θα μπορούσα να πω πολλά για την παρουσία σου εδώ αλλά αν μου έβγαιναν και εύκολα δεν θα είχα 800 μηνύματα σε δύο χρόνια :D .
Έχω χαρεί και εγώ που σε έχω γνωρίσει. Πραγματικά είσαι όπως γράφεις. Μεγάαααλη υπόθεση :coolglasses:
Σε ευχαριστω παρα πολυ Κατερινα μου! :flower:

Τα λεγομενα σου με κανουν να κοκκινιζω απο ντροπη και σεβασμο...:[

Εισαι απο τους ανθρωπους που σπανιζουν στις μερες μας! :)

Αισθανομαι το λιγοτερο τυχερος που ειχα την τυχη να σε γνωρισω απο κοντα! :d@redevil

metalcandyman είπε:
Γεια σου σταυρακα playmobilmaniac.Σε ευχομαι και γω να τα δεκαχιλιασεις :thumb:
@Νemo να τα χιλιο-κοιλια-σετε ρε αλανι γιατι πως θα ζησουμε και μεις οι ζαχαροπλαστες κλεφτες θα γεινουμε :D
Βασιλαρα μου...σε ευχαριστω αγορινα μου! :thumb:

Μπορει να μη σε εχω γνωρισει απο κοντα αλλα αισθανομαι οτι εισαι

το πιο ντομπρο και ξηγημενο αλανι που υπαρχει! :headbang:

Δωσε τουρτες στο λαο...:biglaugh:

Nα τα δεκαχιλιασεις και απο εμενα Σταυρο!!Nα εισαι παντα καλα!

Να τα δεκαχιλιασετε παιδια!!!Σας ευχομαι τα καλυτερα και εδω και στη ζωη σας!!!Εχουμε ακομα πολλα να πουμε εδω :) :) :) .

Mπράβο κι από μένα παιδιά και εύχομαι μια πολύ καλή συνέχεια :)

Καλή συνέχεια παρέα με το αγαπημένο μας forum!

Deathshadow είπε:
Να τα δεκαχιλιασετε παιδια!!!Σας ευχομαι τα καλυτερα και εδω και στη ζωη σας!!!Εχουμε ακομα πολλα να πουμε εδω :) :) :) .

krios είπε:
Mπράβο κι από μένα παιδιά και εύχομαι μια πολύ καλή συνέχεια :)

BETTY BOOP είπε:
Καλή συνέχεια παρέα με το αγαπημένο μας forum!
Deathshadow

krios

BETTY BOOP

Πιστευω οτι μιλω εκ μερους ολων των ρετροφιλων και συμφορουμιτων ...

Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ωραιες και ζεστες ευχες σας! :)

Και οπως ανεφερα και πριν συνεχιζουμε

δυνατα,γερα και....

Ρετρομανιακα!!!!!!! :d@redevil :D @redevil:d@redevil

Καλά, χάνω "γάμους", χάνω τούρτες...

Οποτε λείψω λίγο συμβαίνουν τα μπιχλιμπιδάτα ??? :D :D:D

Ευχές και από εμένα για χιλιάδες μηνύματα στο μέλλον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumb: :thumb: :thumb:

stayros είπε:
Και ναι περναει την γραμμη και....1.000 post...ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ....
Έφτασες τα 1000 post ρε θυρίο? Είσαι Άρχοντας Σταύρο!!!! Ένα παράπονο έχω όμως. Κέρασμα διαβάζω αλλά κέρασμα δεν βλέπω :( χχμμμ μήπως να κάνουμε κάτι γι αυτό? Δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη να τα πούμε απο κοντά το καλοκαίρι που μας πέρασε :rant: αλλά ελπίζω στο μέλλον να τα καταφέρουμε :thumb: Θα ήθελα κ γω να πω με την σειρά μου ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ [ξέρεις εσύ] κ να συνεχίσεις την πολύ καλή δουλειά που κάνεις. Πάμε για τα 2000 τώρα :D

Σε ευχαριστούμε για τη "ρετρομανιακή" παρέα Σταύρο, και για τα 1000βάλε ποστ που μάς έχεις προσφέρει !!! :flower: :flower: ..... Καλή συνέχεια εδώ στο retromaniax !!!

Ελπίζω κι άλλοι συμφορουμίτες μας, που ... θα "σπάσουν το φράγμα των 1000 ποστ", να έχουν τη διάθεση να εκφράσουν τη χαρά τους σε αυτό το τόπικ !!! :flower: :flower: :flower: .... Βλέπω αρκετούς φίλους που ... κοντεύουν :flower: :flower:

PAPPOYS είπε:
Καλά, χάνω "γάμους", χάνω τούρτες...Οποτε λείψω λίγο συμβαίνουν τα μπιχλιμπιδάτα ??? :D :D:D

Ευχές και από εμένα για χιλιάδες μηνύματα στο μέλλον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumb: :thumb: :thumb:
Σε ευχαριστω πολυ Γιαννη μου! :thumb:

Αντε...σειρα σου τωρα... :D

Και θελω στο δικο σου 1.000ρικο

μια υπερκατασκευη.... :diablotin:

and1 είπε:
Έφτασες τα 1000 post ρε θυρίο? Είσαι Άρχοντας Σταύρο!!!! Ένα παράπονο έχω όμως. Κέρασμα διαβάζω αλλά κέρασμα δεν βλέπω :( χχμμμ μήπως να κάνουμε κάτι γι αυτό? Δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη να τα πούμε απο κοντά το καλοκαίρι που μας πέρασε :rant: αλλά ελπίζω στο μέλλον να τα καταφέρουμε :thumb: Θα ήθελα κ γω να πω με την σειρά μου ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ [ξέρεις εσύ] κ να συνεχίσεις την πολύ καλή δουλειά που κάνεις. Πάμε για τα 2000 τώρα :D
Σε ευχαριστω πολυ Αντρικο μου! :thanx2:

Ευχομαι να τα φτασεις και να τα ξεπερασεις κι εσυ! :thumb:

Οσο για το κερασμα...

Το spoiler το ανοιξες να δεις;...:wink:

Rinus Cesar είπε:
Σε ευχαριστούμε για τη "ρετρομανιακή" παρέα Σταύρο, και για τα 1000βάλε ποστ που μάς έχεις προσφέρει !!! :flower: :flower: ..... Καλή συνέχεια εδώ στο retromaniax !!!
Ελπίζω κι άλλοι συμφορουμίτες μας, που ... θα "σπάσουν το φράγμα των 1000 ποστ", να έχουν τη διάθεση να εκφράσουν τη χαρά τους σε αυτό το τόπικ !!! :flower: :flower: :flower: .... Βλέπω αρκετούς φίλους που ... κοντεύουν :flower: :flower:
Σε ευχαριστω πολυ Κωστα μου! :thumb:

Ευχομαι κι εσυ να φτασεις συντομα τα 2.000!!!!! ;)

Βλεπω πολυ συντομα να τρωμε πολλες τουρτες ακομα... :D

Με μεγάλη μου χαρά έφτασα κι εγώ τα 1000 μηνύματα στο forun του retromaniax! Με τη συμμετοχή μου, μου δόθηκε η ευκαιρία να βρω παλιές αναμνήσεις από τα καλύτερά μας χρόνια.

Να 'στε καλά παιδιά!

Χριστίνα

'Εφτασα και εγώ τα 1000 μηνύματα στο forum του retromaniax. Mε τη συμμετοχή μου, ανακάλυψα παλιές αναμνήσεις από τις ωραιότερες δεκαετίες, από τα καλύτερά μας χρόνια.

Να 'στε καλά παιδιά!

Χριστίνα

Συγχαρητήρια, Χριστίνα! :flower: (μας πήρε 1.000 μηνύματα, αλλά με λύθηκε η απορία πώς σε λένε! :D )

Να τα δεκαχιλιάσεις και μακάρι πάντα οι αναμνήσεις σου, να ζωντανεύουν τις δικές μας! :flower:

Εμ!.... Την τουρτίτσα μην ξεχάσεις! :biglaugh:

συγχαρητηρια κι απο μενα Χριστινα (μαθαμε επιτελους και το ονομα σου :) ) ,σου ευχομαι κι εσενα ο,τι καλυτερο και καλη συνεχεια!!

ειναι ωρα για μια τουρτιτσα
attachment.php

1234.jpg

Πίσω
Μπλουζα