Eυχαριστω πολυ DINO!!!DINO είπε:Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που φτάνουν τα 1000 Posts!
Αυτό ισχύει και για μας προς εσένα φίλε Γρηγόρη...
Tι να πω βρε Μαριανα παλι με εκανες να κοκκινισω!!:[1000 ευχαριστω!!D@redevil είπε:Σεμνός, φιλικός προς όλους, καλόψυχος και με τρελλές γνώσεις!
Να τα ν-χιλιάσεις, λοιπόν και μακάρι να έχουμε τη χαρά να σε διαβάζουμε για πολύ ακόμα!
Cheers! :beerz:
Και για να μην αφησουμε παραπονεμενο τον Ηρακλη:D@redevil είπε:Αν και τα έχεις φτάσει (τουλάχιστον 4 Χ 1000 ), προφανώς κανείς δε σου έκανε 1K party!
Άντε, άλλα 350 και θα σε δώσουμε κι εσένα ευχούλες, "λεύτερη"!
katerinak είπε:να τα δεκαχιλιασεις Γρηγορη!!!κι εμεις χαιρομαστε πολυ που εισαι μαζι μας
επειδη κανεις δεν εβγαλε τουρτιτσα,λεω να κανω την αρχη
Eυχαριστω Deathshadow!( Angelito!!Καλοοοοο! )Deathshadow είπε:Bravo Angelito!!! Σου ευχομαι τα καλυτερα!!
Καλη συνεχεια στο φορουμ!!
Να σαι καλα παππουλη!Αντε και στα δικα σου!!PAPPOYS είπε:Προχώρα Γρηγόρη !!!Γερά για το 1.000.000 Posts !!!
Σε ευχαριστω πολυ Κατερινα μου!!! :thanx2:katerinak είπε:να τα δεκαχιλιασεις Γρηγορη!!!κι εμεις χαιρομαστε πολυ που εισαι μαζι μας επειδη κανεις δεν εβγαλε τουρτιτσα,λεω να κανω την αρχη
angel_grig είπε:Eυχαριστω Deathshadow!( Angelito!!Καλοοοοο! )
Να σαι καλα παππουλη!Αντε και στα δικα σου!!
Ευχαριστω Juanita!!Juanita είπε:Εγώ, διάβασα για γλυκό και μπήκα!!!
Γρηγόρη, εις ανώτερα!!!
Nα'σαι καλα Ναταλι!!!Kambia είπε:Προβολή συνημμένου 72660
Πάμε για το μύριο τώρα Mr. KAT Resurrector
Thanks Ajax!Σε λιγο θα τα 1000-ασεις και εσυ!! #)Ajax87 είπε:Μπραβο και εις ανωτερα!!
Nα'σαι καλα and1!! :thanx2:and1 είπε:Γρηγόρη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Άντε τώρα γερά για τα 1500 :go: Παρεμπιπτόντως κανα κομμάτι τούρτα παίζει κ για μας?
Eυχομαι να τα δεκαχιλιασεις φιλεatanasio είπε:Μόλις τώρα είδα ότι έφτασα τα 1000 μηνύματα. Ευκαιρία λοιπόν να πω σε όλες και όλους ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για όλες αυτές τις ωραίες στιγμές, τις μνήμες και τις συζητήσεις που έχω μοιραστεί μαζί σας τα τρία τελευταία χρόνια. Να είμαστε όλοι καλά και να θυμόμαστε!!!
Nα τα 10000σεις και απο εμενα!!atanasio είπε:Μόλις τώρα είδα ότι έφτασα τα 1000 μηνύματα. Ευκαιρία λοιπόν να πω σε όλες και όλους ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για όλες αυτές τις ωραίες στιγμές, τις μνήμες και τις συζητήσεις που έχω μοιραστεί μαζί σας τα τρία τελευταία χρόνια. Να είμαστε όλοι καλά και να θυμόμαστε!!!