Έτοιμος johnny19818johnny19818 είπε:Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Να είστε κι εσείς καλά! Προτείνω ένα πιο εναλλακτικό τίτλο. Retromaniax Thread Excavator!
Συγχαρητήρια για το νέο τίτλο!Kambia είπε:Έτοιμος johnny19818
Ευχαριστώ Κambia. Μετά από την αλλαγή αυτή νομίζω ότι η μετατροπή του avatar επιβάλλεται. Και για να σε τιμήσω έβαλα εκσκαφέα μάρκας Caterpillar (αγγλιστί κάμπια)Kambia είπε:Έτοιμος johnny19818
Γεια σου κι εσένα Imgema. Να είσαι καλά.Imgema είπε:Γειά σου ρε Johnny αρχαιολόγε! Σου εύχομαι να ανακαλύψεις τα πιο σπάνια και παλιά threads του retromaniax! Πλάκα πλάκα για σκέψου... ρετρό threads σε forum με ρετρό θεματολογία. Πολύ ρετρίλα
Να'σαι καλά Χριστίνα.BETTY BOOP είπε:Συγχαρητήρια για το νέο τίτλο!
Θα επανέλθει εν καιρώ και αυτός .αριαδνη είπε:Μα και ο ιντι για αβαταρ πηγαινε καθως αρχαιολόγος γαρ
Έριξα πολύ γέλιοjohnny19818 είπε:Ευχαριστώ Κambia. Μετά από την αλλαγή αυτή νομίζω ότι η μετατροπή του avatar επιβάλλεται. Και για να σε τιμήσω έβαλα εκσκαφέα μάρκας Caterpillar (αγγλιστί κάμπια)
Χαίρομαι!Kambia είπε:Έριξα πολύ γέλιο
Nαι, μου άρεσε πιο πολύ γιατί το είχα συνδυάσει ότι είσαι ο ίδιος ο Harrison Fordjohnny19818 είπε:Θα επανέλθει εν καιρώ και αυτός .
να πω πως σε εχω συνδυασει με τον ιντι και γωImgema είπε:Nαι, μου άρεσε πιο πολύ γιατί το είχα συνδυάσει ότι είσαι ο ίδιος ο Harrison Ford
Βλέπω πας να με περάσεις και στα posts, κρίμα που κλειδώσανε το Consoles vs Amiga topic αλλιώς θα ήθελες καμιά 500αριά ακόμα
Σε περασε ηδηImgema είπε:Βλέπω πας να με περάσεις και στα posts, κρίμα που κλειδώσανε το Consoles vs Amiga topic αλλιώς θα ήθελες καμιά 500αριά ακόμα
Kαλος και ο indy αλλα το αβαταρ με τον εκσκαφεα ηταν ολα τα λεφτα!!johnny19818 είπε:Indy is back
johnny19818 είπε:Εεε αποφασίστε βρε παιδιά! Μήπως να βάλω καμιά φωτογραφία με το Harisson Ford να οδηγεί τον εκσκαφέα ?