Έτοιμος johnny19818johnny19818 είπε:Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Να είστε κι εσείς καλά! Προτείνω ένα πιο εναλλακτικό τίτλο. Retromaniax Thread Excavator!
Συγχαρητήρια για το νέο τίτλο!Kambia είπε:Έτοιμος johnny19818![]()
Ευχαριστώ Κambia. Μετά από την αλλαγή αυτή νομίζω ότι η μετατροπή του avatar επιβάλλεται. Και για να σε τιμήσω έβαλα εκσκαφέα μάρκας Caterpillar (αγγλιστί κάμπια)Kambia είπε:Έτοιμος johnny19818![]()
Γεια σου κι εσένα Imgema. Να είσαι καλά.Imgema είπε:Γειά σου ρε Johnny αρχαιολόγε! Σου εύχομαι να ανακαλύψεις τα πιο σπάνια και παλιά threads του retromaniax! Πλάκα πλάκα για σκέψου... ρετρό threads σε forum με ρετρό θεματολογία. Πολύ ρετρίλα![]()
Να'σαι καλά Χριστίνα.BETTY BOOP είπε:Συγχαρητήρια για το νέο τίτλο!
Θα επανέλθει εν καιρώ και αυτόςαριαδνη είπε:Μα και ο ιντι για αβαταρ πηγαινε καθως αρχαιολόγος γαρ![]()
Έριξα πολύ γέλιοjohnny19818 είπε:Ευχαριστώ Κambia. Μετά από την αλλαγή αυτή νομίζω ότι η μετατροπή του avatar επιβάλλεται. Και για να σε τιμήσω έβαλα εκσκαφέα μάρκας Caterpillar (αγγλιστί κάμπια)![]()
Nαι, μου άρεσε πιο πολύ γιατί το είχα συνδυάσει ότι είσαι ο ίδιος ο Harrison Fordjohnny19818 είπε:Θα επανέλθει εν καιρώ και αυτός.
να πω πως σε εχω συνδυασει με τον ιντι και γωImgema είπε:Nαι, μου άρεσε πιο πολύ γιατί το είχα συνδυάσει ότι είσαι ο ίδιος ο Harrison Ford![]()
Βλέπω πας να με περάσεις και στα posts, κρίμα που κλειδώσανε το Consoles vs Amiga topic αλλιώς θα ήθελες καμιά 500αριά ακόμα![]()
Σε περασε ηδηImgema είπε:Βλέπω πας να με περάσεις και στα posts, κρίμα που κλειδώσανε το Consoles vs Amiga topic αλλιώς θα ήθελες καμιά 500αριά ακόμα![]()
Kαλος και ο indy αλλα το αβαταρ με τον εκσκαφεα ηταν ολα τα λεφτα!!johnny19818 είπε:Indy is back![]()
![]()
johnny19818 είπε:Εεε αποφασίστε βρε παιδιά! Μήπως να βάλω καμιά φωτογραφία με το Harisson Ford να οδηγεί τον εκσκαφέα?