Πόσα agree να βάλει κανείς????drspiros είπε:Τζωνη Καλημερη, σε θερμοπαρακαλουμε, γυρνα πισω να τους μαθεις τη δουλεια!!
sunset89 είπε:Πόσα agree να βάλει κανείς????
2 φορές έπαιξαν Τετάρτη και Παρασκευήthebest20 είπε:Πόσο καιρό έχει να δείξει Τρεις Χάριτες και Δις Εξαμαρτείν?Μόνο 1 επεισόδιο έδειξε αυτή τη βδομάδα?
Συγγνωμη να σε ρωτησω κατι γιατι μου εχει κανει εντυπωση.thebest20 είπε:Πόσο καιρό έχει να δείξει Τρεις Χάριτες και Δις Εξαμαρτείν?Μόνο 1 επεισόδιο έδειξε αυτή τη βδομάδα?
Ε καλά χρόνια στο κουρμπέτι.ΡΑΦΑΕΛΑ είπε:ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΕΣ?ΚΑΙ ΜΟΝΟ 3 ΕΙΜΑΣΤΕ?ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ?ΜΑΚΑΡΙ...
Τα λες πολυ σωστα και μπραβο. Δεν μας κουρασες καθολου, ισα ισα χαιρομαστε να συμμετεχουν ολοι στις συζητησεις αυτες.konkar είπε:Πολύ χάρηκα που το MEGA φιλοτιμήθηκε να προβάλλει επιτέλους τις Τρεις Χάριτες και το Δις Εξαμαρτείν. Καιρός ήταν. Δεν είχα την ευκαιρία να τις παρακολουθήσω ολόκληρες πέρα από μερικά επεισόδια λόγω του νεαρού της ηλικίας μου. Πραγματικά, βλέποντας τα σημερινά χαζοσήριαλ αναπολώ τα παλιά. Θυμάμαι το γέλιο που έριχνα με σειρές όπως Εκμέκ παγωτό, Και οι τέσσερις ήταν υπέροχες, Το σόι μας, Δέκα μικροί μήτσοι κ.λ.π. (όλα αυτά στις επαναλήψεις βέβαια). Όσον αφορά αυτό που διάβασα ότι Χάριτες και Δις Εξαμαρτείν κάνουν μονοψήφια από τότε που ξεκίνησαν πολύ μούφα το βρίσκω. Αποκλείεται δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης να μην έχουν τηλεθέαση. Αλλά αν συμβαίνει πιστεύω ότι φταίει καθαρά το MEGA. Είναι δυνατόν να δείχνει αυτές τις πολυαναμενόμενες σειρές στις 15.00 το μεσημέρι? Εκείνη την ώρα πολύς κόσμος δουλεύει ή κοιμάται κιόλας. Αλλά πέρα απ' αυτό νομίζω ότι ευθύνεται και η μακροχρόνια απουσία αυτών των σειρών από το πρόγραμμα του καναλιού. Οι πιο νέοι δεν είχαν την ευκαιρία να μάθουν αυτά τα σήριαλ με αποτέλεσμα να τα σνομπάρουν. Γιατί δηλαδή Ντόλτσε Βίτα και Δυο ξένοι χτυπάνε 25άρια όταν προβάλλονται?
Αυτά κι ελπίζω να μη σας κούρασα
Η αληθεια ειναι πως οι Τρεις Χαριτες σαν σειρα, δειχνουν την ηλικια τους πλεον. Ηταν μια τεραστια επιτυχια, αλλα σαν σειρα στοχευε το γενικοτερο κοινο των 90ς αντιθετα με τους Απαραδεκτους που ηταν ποιο ''εξτριμ'' με τα μετρα της εποχης οποτε και διατηρουν την λαμψη τους. Καταλαβαινω λοιπον την δυσκολια απηχησης σε ενα νεαρο κοινο μιας σειρας που οι διαλογοι ειναι ''τηλεοπτικοι''* εν αντιθεση με την πιο ρεαλιστικη γλωσσα που εχουν συνηθισει στην τηλεοραση σημερα.konkar είπε:Πολύ χάρηκα που το MEGA φιλοτιμήθηκε να προβάλλει επιτέλους τις Τρεις Χάριτες και το Δις Εξαμαρτείν. Καιρός ήταν. Δεν είχα την ευκαιρία να τις παρακολουθήσω ολόκληρες πέρα από μερικά επεισόδια λόγω του νεαρού της ηλικίας μου. Πραγματικά, βλέποντας τα σημερινά χαζοσήριαλ αναπολώ τα παλιά. Θυμάμαι το γέλιο που έριχνα με σειρές όπως Εκμέκ παγωτό, Και οι τέσσερις ήταν υπέροχες, Το σόι μας, Δέκα μικροί μήτσοι κ.λ.π. (όλα αυτά στις επαναλήψεις βέβαια). Όσον αφορά αυτό που διάβασα ότι Χάριτες και Δις Εξαμαρτείν κάνουν μονοψήφια από τότε που ξεκίνησαν πολύ μούφα το βρίσκω. Αποκλείεται δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης να μην έχουν τηλεθέαση. Αλλά αν συμβαίνει πιστεύω ότι φταίει καθαρά το MEGA. Είναι δυνατόν να δείχνει αυτές τις πολυαναμενόμενες σειρές στις 15.00 το μεσημέρι? Εκείνη την ώρα πολύς κόσμος δουλεύει ή κοιμάται κιόλας. Αλλά πέρα απ' αυτό νομίζω ότι ευθύνεται και η μακροχρόνια απουσία αυτών των σειρών από το πρόγραμμα του καναλιού. Οι πιο νέοι δεν είχαν την ευκαιρία να μάθουν αυτά τα σήριαλ με αποτέλεσμα να τα σνομπάρουν. Γιατί δηλαδή Ντόλτσε Βίτα και Δυο ξένοι χτυπάνε 25άρια όταν προβάλλονται?
Αυτά κι ελπίζω να μη σας κούρασα