DianaTheSuperstar91
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 226
Ναι Ναι κάθε μέραthebest20 είπε:Τώρα τα δείχνει κανονικά κάθε μέρα???????
Ναι Ναι κάθε μέραthebest20 είπε:Τώρα τα δείχνει κανονικά κάθε μέρα???????
ChristosM είπε:Στο Χαλανδρι δεν "πιανετε" mega?
Βρε για κοίτα ένας ένας σκάει μύτη....errikos20 είπε:Παιδια καλησπερα..καταρχην δηλωνω fun του retromaniax κ των πολυ ενημερωμενων μελων του...Δηλωνω επισης fun κ εγω της "Αιθουσας του Θρονου" κ της Μαριας Ναυπλιωτου..
ChristosM είπε:Και κατι ακομα. Δεν καθεστε να δειτε τα δυο classic σηριαλ του mega την ωρα που προβαλονται? Ολοι τα κατεβαζετε απο το ιντερνετ? Εμ, γι αυτο τοτε δεν εχουν τηλεθεαση οι Χαριτες και γι αυτο, απ οτι μαθαινω, θα αντικατασταθουν πολυ συντομα απο αλλο σηριαλ προσφατης παραγωγης...
Εγώ πάντως τα βλέπω και τα 2 κανονικά την ώρα που προβάλλονται! Αλλά τι μ'αυτό; Αφού μηχανάκι δεν έχω!ChristosM είπε:Και κατι ακομα. Δεν καθεστε να δειτε τα δυο classic σηριαλ του mega την ωρα που προβαλονται? Ολοι τα κατεβαζετε απο το ιντερνετ? Εμ, γι αυτο τοτε δεν εχουν τηλεθεαση οι Χαριτες και γι αυτο, απ οτι μαθαινω, θα αντικατασταθουν πολυ συντομα απο αλλο σηριαλ προσφατης παραγωγης...
Λέω να έρθω εγώ αν με θέλεις παρέα...serano915 είπε:Εγώ πάντως τα βλέπω και τα 2 κανονικά την ώρα που προβάλλονται! Αλλά τι μ'αυτό; Αφού μηχανάκι δεν έχω! Θα αντικατασταθούν; Ας τολμήσουν! Με καλάζνικοφ θα πάω κατά Παιανία μεριά, θα'ρθει κανείς για παρέα;
sunset89 είπε:Καλά ρε ρετρόπαιδα ετοιμάζετε χτύπημα και δε λέτε και σε μας;
Έτσι ενημερωμένα κ μορφωμένα ρετρόπαιδα! Σερανο χτύπα ένα πριβέ όταν ετοιμαστείς για την επίθεση! το πολύ πολύ να πυρπολήσουμε τους υπολογιστές στην πλατεία Συντάγματος ώς ένδειξη διαμαρτυρίας!serano915 είπε:"Όστις πολεμιστής, ακολουθείτω μοι!" Βασίλειος Β' Βουλγαροκτόνος
Τα βάζουν και από τις τωρινές εγγραφές στο internet!Πάντως γενικά παραλείπουν επεισόδια (1 τουλάχιστον στις 3 Χάριτες,και 1 στο "Μάνα είναι μόνο μία")drspiros είπε:Καλα, δεν ειναι λιγο χαζο να προτιματε την κακη ποιοτητα VHS του internet, απο τη ζωντανη και φρεσκια του MEGA? (αν και ειναι εμφανες το Betacam). Ολοι τα μεσημερια μπροστα στην τηλεοραση, οχι στον υπολογιστη!
Σιγά εσύ Μπουμπουλίνα.serano915 είπε:"Όστις πολεμιστής, ακολουθείτω μοι!" Βασίλειος Β' Βουλγαροκτόνος
Έλα μωρέ και οι Χάριτες, φάση έχουν...Αντανακλούν σίγουρα κάτι το πολύ παλιό (πλέον), αλλά ορισμένες στιγμές τους είναι αξεπέραστες.mhmerotategiatipino είπε:[...] Βλέπω-κατεβάζω και τις 2 σειρές αλά τελικά τις Χάριτες τις κρατάω για συλλετκικούς λόγους ενώ το Εξαμαρτείν γιατί το γουστάρω. Τα Εγκλήματα πότε μοιράζονται; Σήμερα ή την άλλη βδομάδα;
Μπορεί στα αρχαία να ήσουν καλός στο λύκειο, αλλά από ιστορία... αστο! Δεν το'χεις! Βασιλειος ο Βουλγαροκτόνος λέμε! Βυζαντινή αυτοκρατορία, όχι Ελληνική Επανάσταση!michalis_dv είπε:Σιγά εσύ Μπουμπουλίνα.
Άντε να δούμε πάντως αν τελικά άξιζε η αναμονή των 20 χρόνων για αναβίωση των σειρών και αν το Mega θα καταφέρει να κρατήσει ανοιχτό το χρονοντούλαπο...
Για το "Ντολτσε Βιτα" το εχω ακουσει κι εγω.mix24p είπε:Θα μου επιτρέψετε να μην είμαι τόσο αισιόδοξος. Το θέμα με τα classics ήταν βραχνάς για τη Μεσογείων απ' την πρώτη, κιόλας, εβδομάδα λόγω χαμηλότατης τηλεθέασης και με την πρόφαση των εκλογών βρίσκουν ευκαιρία να μη φανεί τόσο απότομο το κόψιμο. Το κακό σενάριο λέει ότι 5/10 στις 15:00 θα παίζει "Ντόλτσε Βίτα", αλλά ας σκεφτόμαστε θετικά!
Άσχετο την περσινή σεζόν δεν είχαν βάλει Dolce Vita καθόλου. Θέλουμε Αυθαίρετους επίσηςChristosM είπε:Για το "Ντολτσε Βιτα" το εχω ακουσει κι εγω.