Το mega όμως κάθε Τετάρτη-Παρασκευή-Κυριακή θα έχει ποδόσφαιρο!!!!Και τα εβδομαδιαία σήριαλ πως και θα είναι 8??????Εμένα 5 μου βγαίνουν:konkar είπε:ΤΟ MEGA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΑ MEGALICIOUS CLASSICS ΣΤΗ ΒΡΑΔΙΝΗ ΖΩΝΗ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΣΗΡΙΑΛ. ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 3 ΣΕΙΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.
Είναι κάτι σαν άγραφος κανόνας του γραπτού λόγου (τι είπα πάλι;;;;η serano θα έχει να το λέει ) ότι όταν γράφεις με κεφαλαία "φωνάζεις"...Και στα βιβλία όταν θέλεις να δηλώσεις πως κάποιος φωνάζει γράφεις τη λέξη με κεφαλαια...ΡΑΦΑΕΛΑ είπε:αχ ναι μωρε παλι ξεχαστηκα...συγγνωμη.απλα δε καταλαβαινω γιατι ενοχλει τοσο...
Έχουν μείνει άλλα δυο-τρια επεισοδια για να τελειωσει. θα ανεβει καποια στιγμη και στο νετ λογικα. το ζητημα ειναι ποτε θα αποφασισουν στο μεγκα οτι υπαρχουν και σειρες εκτος πραιμ ταιμ που πρεπει να τις δειχνουν για να ολοκληρωθουνmichalis_dv είπε:Άσχετο...Τελικά η "Προδοσία" παίχτηκε σε επανάληψη;Ολοκληρώθηκε;
Είναι από της σειρές που θέλω να ξαναδώ αλλά στάθηκα άτυχος ακόμα και στον Ιντερνετικό τομέα μια και δεν υπάρχει ίχνος της...
Σε ευχαρισώ sunset για την άμεση απάντηση!!!sunset89 είπε:Έχουν μείνει άλλα δυο-τρια επεισοδια για να τελειωσει. θα ανεβει καποια στιγμη και στο νετ λογικα. το ζητημα ειναι ποτε θα αποφασισουν στο μεγκα οτι υπαρχουν και σειρες εκτος πραιμ ταιμ που πρεπει να τις δειχνουν για να ολοκληρωθουν
Είναι όμως μια αρχή.Jason είπε:Aπο Οκτωβρη στο Mega01:00 Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ
02:00 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
03:00 ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ
04:00 ΦΕΥΓΑ
05:00 ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ
Μ'αρέσει η αισιοδοξία σου!michalis_dv είπε:Είναι όμως μια αρχή.Ας ελπίσουμε πως δεν θα αποφασίσουν να κάνουν ξαφνικές αλλαγές προς το χειρότερο...
Κοίτα και στα προηγούμενα πρέπει να σχολιάσεις και κάτι άλλο.serano915 είπε:Μ'αρέσει η αισιοδοξία σου!
Αναστασία! Έστω και τα ξημερώματα! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
το "Η ζωή που δεν έζησα" δεν προβλήθηκε πριν από 2-3 μήνες ξανά;;; Γιατί δεν βάζουν κάτι άλλο;
Θα μου πεις εδώ θα ξαναφάμε το "ρετιρέ" στη μάπα, (sorry, Άλκη! ) το "η ζωή που δεν έζησα" με πείραξε;;;
sunset89 είπε:ήμαρτον με τις χαζοκωμωδίες! Πόσα χρόνια έχω να δω ένα πραγματικά αξιοπρόσεκτο δραματικό; πόσα χρόνια μια καλή μεταφορά βιβλίου από τα δύο κανάλια; (Δε λογαριάζω το 10 γιατί αν και καλό, ήταν στον άλφα, ούτε το Γιούγκερμαν γιατί ήταν χάλια η μεταφορά κατά την άποψή μου).
για να δούμε... αληθεύει το σενάριο που θέλει σε κάποιες προσιτές ώρες να μπαίνουν εκλεκτά σήριαλ του παρελθόντος; ειδικότερα άμα θέλουν μπορούν το σαββατοκύριακο να μη βάζουν τις επαναλήψεις των νέων σήριαλ όλης της βδομάδας και να τιμήσουν.... λέω ένα τυχαίο παράδειγμα μια Αίθουσα του Θρόνου, ή τους Φρουρούς της Αχαΐας (εκτός αν θεωρούν ότι η Ντενίση η γόησα και ο Τζώρτζογλου από την εποχή προ βρογχίτιδας που έγινε η φωνή πιο μπάσα είναι πολύ ακατάλληλα για ανηλίκους). Από την άλλη βέβαια, έχουν και τα σήριαλ του Παπακαλιάτη γιατι πρέπει να του στρώσουν το χαλί, πρώτον για το νέο του δημιούργημα και δεύτερον να δικαιολογήσουν την παρουσία του στην πεντάδα ως πρωταγωνιστής κοινωνικής/δραματικής σειράς του Μέγκα στη γνωστή ψηφοφορία...
Πάντως ειναι τόσα αυτά που πρέπει να δούμε και ακόμα αναλώνονται με το fantasy island τις νύχτες και τν τρύπα στο νερό τα μεσημέρια! ακόμα και τη Μαλβίνα να έβαζαν στη θέση αυτού του Απαράδεκτου παιχνιδιού θα ήταν πολύ καλύτερα.
Ώρες που αφήνει ανεκμετάλλευτες ο κύριος Μπούτος...ηθελημένα βέβαια.
ChristosM είπε:ΤΕΛΟΙΟ!!!!! Πες μας περισσοτερες λεπτομεριες, ποτε να τα περιμενουμε αυτα?
Update: Με προλαβες και απαντησες. Επιτελους καλα νεα!