20η Επέτειος MEGA - "Το MEGA είναι 20"

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η δικιά μου απορία πάλι είναι η εξής...Προς τι τελικά όλη αυτή η ψηφοφορία???Μήπως ακούγεται η γνώμη μας? Μήπως θα ξαναπροβληθούν πάλι οι δημοφιλέστερες σειρές???Δε νομίζω...Πολύ κακό για το τίποτα γίνεται μου φαίνεται...Τι καλά που θα τανε να υπήρχε μια "ρετρό ζώνη" 1 ώρα την εβδομάδα βρε αδερφέ όλο το χρόνο όμως και εκεί να βάζανε παλιές σειρές πάντα!!Για όλα τα κανάλια μιλάω και όχι μόνο για το MEGA.Τόσο δύσκολο είναι μια ώρα τη βδομάδα???Απορώ πραγματικά...

Εξαρτάται σε τι ζώνη θα είναι αυτή η ώρα... Πχ, δεν ξέρω πόσο βγάζουν τα κανάλια από τα telemarketing και αν τους συμφέρει να τα κόψουν και να βάλουν παλιές, καλές και αγαπημένες σειρές (το χειρότερο σας βάζω, τη ζώνη-ξημερώματα-πριν λαλήσουν τα κοκόρια)!

Προς τι τελικά όλη αυτή η ψηφοφορία???Μήπως ακούγεται η γνώμη μας?
Με συγχωρείς, αλλά θα διαφωνήσω. :) Επειδή δεν ακούγονται αυτά που θέλουμε να ακουστούν, δεν σημαίνει ότι δεν ακούγεται η κοινή γνώμη! πχ, εγώ ψηφίζω ένα χψω κόμμα στις εκλογές, επειδή δεν βγήκε, σημαίνει ότι δεν ακούστηκε η γνώμη μου; Απλώς στη συγκεκριμένη ψηφοφορία, όπως πολύ σωστά είπε η sunset, έπρεπε ο καθένας να έχει το δικαίωμα 1 ψήφου! έτσι θα το σκεφτόταν πολύ καλά πριν ψηφίσει και δεν θα ψήφιζε 500 φορές την ίδια σειρά! Κι εγώ ήθελα να βγει η Αναστασία 1η αλλά δεν είχα το χρόνο και την υπομονή να ψηφιζω συνέχεια... ;)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σωστά έχεις δίκιο σ αυτό.Όσο για τη "ρετρό ζώνη" πιστεύω ότι δεν τους στοιχίζει τίποτα!Επαναλήψεις δικών τους έργων θα κάνανε!Δεν το χουνε σκεφτεί ίσως...Δεν τους ενδιαφέρει ίσως...(το πιθανότερο).Ποιος ξέρει...Ούτε στη Nova ρε γμτ δεν έχουν σκοπό να επαναφέρουν τον Αντ1 Gold από ότι ρώτησα...

Εν τω μεταξύ απο αύριο αρχίζουν οι "Λατρεμενοι μου Γείτονες" στη θέση της Νταντάς. ΕΛΕΟΣ,ας εβαζαν έστω την χιολιοπαιγμένη "Dolce Vita",καλύτερα θα ήταν...

sunset89 είπε:
...Το Mega βέβαια, σιγά-σιγά κλείνει από άποψη καινούριων "εκπλήξεων" για τον εορτασμό του. Μιας και τα Χριστούγεννα θα τελειώσουν όλα αυτά. Από κει κι ύστερα, καμιά μεταμεσονύχτια επανάληψη το πολύ πολύ να μας απασχολήσει. :(
Τα Χριστούγεννα θα τελειώσουν οι εορτασμοί στο MEGA? :(

Άρα μένουν δύο μήνες ακόμα - και πότε θα προβληθούν όλες οι υπόλοιπες σειρές που περιμένουμε τόσα χρόνια να δούμε: Αυθαίρετοι (1989), Η Δίψα (1990), Το Μυστικό του Άρη Μπονσαλέντη (1990), Ξενοδοχείο Αμόρε (1990), Φόνος χωρίς ταυτότητα (1990), Γυναίκες (1991), Εκμέκ Παγωτό (1991), Ο Επισκέπτης της ομίχλης (1991), Τα Επτά κακά της μοίρας μου (1991), Εσύ αποφασίζεις (1991), Κάζα ντι μακαρόνι (1991), Μπελάδες για δύο (1991), Σπίτι για πέντε (1991), Οι Τελευταίοι εγγονοί (1991), Άφρικα (1992), Αχ Ελένη (1992), Η Ελίζα και οι άλλοι (1992), Και οι τέσσερις ήταν υπέροχες (1992), Το σόι μας (1992), Φρουροί της Αχαϊας (1992) και κάποιες ακόμα μεταγενέστερες?

Πάλι με τη λαχτάρα μείναμε...

Το "σπίτι για πέντε" είναι μόνο 5 επεισόδια!

bernard.c είπε:
Τα Χριστούγεννα θα τελειώσουν οι εορτασμοί στο MEGA? :( Άρα μένουν δύο μήνες ακόμα - και πότε θα προβληθούν όλες οι υπόλοιπες σειρές που περιμένουμε τόσα χρόνια να δούμε: Αυθαίρετοι (1989), Η Δίψα (1990), Το Μυστικό του Άρη Μπονσαλέντη (1990), Ξενοδοχείο Αμόρε (1990), Φόνος χωρίς ταυτότητα (1990), Γυναίκες (1991), Εκμέκ Παγωτό (1991), Ο Επισκέπτης της ομίχλης (1991), Τα Επτά κακά της μοίρας μου (1991), Εσύ αποφασίζεις (1991), Κάζα ντι μακαρόνι (1991), Μπελάδες για δύο (1991), Σπίτι για πέντε (1991), Οι Τελευταίοι εγγονοί (1991), Άφρικα (1992), Αχ Ελένη (1992), Η Ελίζα και οι άλλοι (1992), Και οι τέσσερις ήταν υπέροχες (1992), Το σόι μας (1992), Φρουροί της Αχαϊας (1992) και κάποιες ακόμα μεταγενέστερες?

Πάλι με τη λαχτάρα μείναμε...
Φοβάμε ότι δεν πρόκειται να τις δούμε.

Και μια καθαρά γευστική ψηφοφορία... :P

Ο Στέλιος Παρλιάρος θα φτιάξει την 21η Νοέμβρη το Γλυκό της Εικοσαετίας. Ψηφίστε όποιο... προτιμάτε!

http://www.megatv.com/glykesalximies/page.asp?catid=17243#synt

Μπορεί να μην είναι ρετρό, είναι όμως μια ενημέρωση στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων. Αφορά τις τηλεταινίες απ' τις "3 Χάριτες" και του "50-50", που η μεν πάγωσε και η άλλη οσονούπω θα είναι στις οθόνες μας (όσων ενδιαφέρονται δηλαδή :xm: ):

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 50-50

Μπορεί ακόμη να τηρείται στάση αναμονής και κανείς να μη γνωρίζει εάν τελικά θα γίνουν τα γυρίσματα για τα τέσσερα νέα επεισόδια της σειράς των Ρέππα-Παπαθανασίου... ''Τρεις Χάριτες'', μια άλλη όμως θρυλική σειρά του MEGA που έγραψε τη δική της ιστορία πριν μερικά χρόνια είναι πανέτοιμη για νέες περιπέτειες σε μια χορταστική δίωρη τηλεταινία. Ο λόγος για το Πενήντα-Πενήντα με τους Χαικάλη-Μπουλά και Φιλιππίδη που άρχισε γυρίσματα πριν λίγες μέρες. Όλα αυτά στο πλαισίου του εορτασμού του Μεγάλου Καναλιού για τα 20χρονα του.

our greek tv

Το MEGA πάντως δεν με έχει ευχαριστήσει πλήρως. Ειδικά αυτές τις μέρες πρέπει να βλέπαμε όλα τα 90s καλούδια του. Κι εννοώ να προβάλλονται ολόκληρα προγράμματα. Οχι οπως το all nighters. Φαντάζεστε να μπορούσε ο καθένας από εδω μεσα να γίνει διευθυντής προγράμματος για μια βδομάδα? Δεν έχω καλύτερο.

Λοιπόν, η δραματική σειρά που θα προβάλλεται από το Σάββατο το βράδυ είναι το "Φύγαμε", της Ζιώγα- με το Μάινα και τον Τσαρούχα που βγήκε 5η στην ψηφοφορία. Δεν έχει πολλά επεισόδια κι έτσι γρήγορα θα αναμένουμε νέα μεταμεσονύχτια επανάληψη.

Ο Ιός του πατέρα θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα, παρά τα σκαμπανεβάσματα που πέρασε από τον Αύγουστο! ;)

Για ένα πραγματικά ρετρό σίριαλ πάντως, το Mega, προβάλλει το Fantasy Island! Καρά-80ς του κερατά. Έτσι για μια γεύση από τα παλιά κι ας μην είναι ελληνικής παραγωγής. :P

sunset89 είπε:
Ο Ιός του πατέρα θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα, παρά τα σκαμπανεβάσματα που πέρασε από τον Αύγουστο! ;)
Tι σκαπανεβάσματα? Την Παναγία μου έβγαλαν. Πότε παίζουν 3 πότε 2 ή 1 επεισόδιο ή και κανένα. Άλλο λέει το πρόγραμμα του mega στο internet,άλλο το teletext και άλλο παίζουν αυτοί.

Από τον 15Αύγουστο κάθε βράδυ γράφω και γράφω. Άλλα 9 επεισόδια έμειναν και τέλος (69 σύνολο). Άντε να δούμε τι θα βάλουν μετά. (κάτι καλό ελπίζω)

Α Σωστα κουτσομυτης- μεγαλος θυμος-δημητριου...

Εντωμεταξυ sunset τωρα ειδα ενα μηνυμα π μου χες στειλει 1,5 μηνα πριν για τον τιτλο του βιντεο της προβας νυφικου...ειμαι λιγο ασχετη κ τωρα το εντοπισα.η αληθεια ειναι πωσ δε το θυμαμαι τωρα.εννοουσες εκεινο με τη συνεντευξη?αν ναι λεγοταν καπωσ ετσι...γρηγορης βαλτινος συνεντευξη στο δαβιδ ναχμια...

ΡΑΦΑΕΛΑ είπε:
Εντωμεταξυ sunset τωρα ειδα ενα μηνυμα π μου χες στειλει 1,5 μηνα πριν για τον τιτλο του βιντεο της προβας νυφικου...ειμαι λιγο ασχετη κ τωρα το εντοπισα.η αληθεια ειναι πωσ δε το θυμαμαι τωρα.εννοουσες εκεινο με τη συνεντευξη?αν ναι λεγοταν καπωσ ετσι...γρηγορης βαλτινος συνεντευξη στο δαβιδ ναχμια...
Ναι ναι σε ευχαριστώ. Τα βρήκαμε όλα άλλωστε. ;)

Παρεμπιπτόντως, αντί να γράφεις δυο μηνύματα στη σειρά, χωρίς να υπάρχει ενδιάμεσο κάποιου άλλου, πάτα το "edit" που έχει κάτω δεξιά το πλαίσιο του μηνύματός σου και πρόσθετε το κείμενο που θες.. Μετά "υποβολή". Θα βλέπουμε ό,τι λες-μην ανησυχείς. :)

Kαλά ρε, αυτοί εκεί στο Μέγκα ως πότε θα γιορτάζουν τα είκοσι χρόνια τους; Για την εικοστή επέτειο της πτώσης του τείχους του Βερολίνου λιγότερες εκδηλώσεις είχαμε. :D :D

Άκουσα ότι μας περιμένουν ενδιαφέροντα Χριστούγεννα.

Τις μέρες των εορτών θα προβάλλονται διπλά επεισόδια από "Χάριτες", για να ξεμπερδεύουν γρηγορότερα.... Μαφίες εκεί στο Mega!

Από τις 22/12, σκέφτονται να αφιερώσουν και τις καθημερινές βραδιές, σε ελληνικές σειρές. Στο διάστημα δηλαδή που είναι κλειστά τα σχολεία περίπου, υπάρχει πιθανότητα στο mega, να τιμήσουν κι άλλα προγράμματα από την ιστορία του καναλιού.

Αν γίνει όντως αυτό, θα είναι ένα μεγάλο "τόλμημα", καθώς τα All nighters ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είχαν μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Το πιο επιτυχημένο που προβλήθηκε αυτές τις δύο Παρασκευές ήταν η Αναστασία.

Σχεδόν σίγουρη είναι η επαναπροβολή του Παρα Πέντε σε πολύ προσιτή ώρα. (μη με φάτε άμα δε γινει!!)

Αναμένουμε λοιπόν και μακάρι να επαληθευτεί η είδηση (όχι τίποτα άλλο, μα τους τελειώνουν τα σήριαλ της τελευταίας πενταετίας και θα πρέπει να βάλουν και τίποτα παλιό επιτέλους!)

Λοιπόν, την Παρασκευή το Mega Channel κλείνει τα 20 χρόνια του! Έφτασε η στιγμή να σβήσει τα κεράκια του και να μας θυμίσει αρκετές Meg-άλες στιγμές!

Το διήμερο 19-11/20-11, ο Όμορφος Κόσμος το Πρωί θα αφιερώσει αρκετή ώρα για να μας θυμίσει πολλά στιγμιότυπα και καταστάσεις από τα 20 χρόνια που το κανάλι βρίσκεται στις "πρωινές επάλξεις"... και φυσικά αφιερώματα και σε πολλές άλλες τηλεοπτικές στιγμές!

Από τον Οκτώβρη ξέρουμε ότι στις 20.11, το δίδυμο Οικονομέας-Καμπουράκης, θα παρουσιάσει τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ 20ΕΤΙΑΣ! Μία ειδική δημοσιογραφική εκπομπή που θα αφορά τα γεγονότα που συγκλόνισαν την Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια.

Ελπίζουμε μόνο τελευταία στιγμή να μην αλλάξει κάτι. Το υλικό που θα παρουσιάσουν αυτές οι δύο εκπομπές, είναι εξαιρετικά σπάνιο. Για κάποια ανακατάταξη, θα σας ενημερώσουμε...

sunset89 είπε:
Άκουσα ότι μας περιμένουν ενδιαφέροντα Χριστούγεννα.
Τις μέρες των εορτών θα προβάλλονται διπλά επεισόδια από "Χάριτες", για να ξεμπερδεύουν γρηγορότερα.... Μαφίες εκεί στο Mega!

Από τις 22/12, σκέφτονται να αφιερώσουν και τις καθημερινές βραδιές, σε ελληνικές σειρές. Στο διάστημα δηλαδή που είναι κλειστά τα σχολεία περίπου, υπάρχει πιθανότητα στο mega, να τιμήσουν κι άλλα προγράμματα από την ιστορία του καναλιού.

Αν γίνει όντως αυτό, θα είναι ένα μεγάλο "τόλμημα", καθώς τα All nighters ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είχαν μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Το πιο επιτυχημένο που προβλήθηκε αυτές τις δύο Παρασκευές ήταν η Αναστασία.

Σχεδόν σίγουρη είναι η επαναπροβολή του Παρα Πέντε σε πολύ προσιτή ώρα. (μη με φάτε άμα δε γινει!!)

Αναμένουμε λοιπόν και μακάρι να επαληθευτεί η είδηση (όχι τίποτα άλλο, μα τους τελειώνουν τα σήριαλ της τελευταίας πενταετίας και θα πρέπει να βάλουν και τίποτα παλιό επιτέλους!)
Το πιο ενδιαφέρον και "ελπιδιφόρο" μήνυμα που διάβασα τον τελευταίο καιρό στο forum!

Στο πρόγραμμα του Δεκεμβρίου του MEGA που δημοσιεύτηκε σήμερα στο site του σταθμού αναφέρει κάθε βράδυ μετά τα μεσάνυχτα Ελληνικές σειρές, αλλά δεν αναφέρει ποιες θα είναι αυτές...

Όσο για το "Χριστουγεννιάτικο" πρόγραμμα του MEGA? Ανύπαρκτο! Κυριολεκτικά! Ούτε παιδικά προγράμματα το πρωί, ούτε ωραίες ξένες ταινίες όπως παλιά (μόνο το "Hook", το οποίο μας το δείχνουν σχεδόν κάθε χρόνο από το MEGA), τίποτα. Μιζέρια! Θυμάμαι παλαιότερα ότι ξύπναγα από το πρωί για να μην χάσω ούτε λεπτό και ότι το βίντεο "έπαιρνε φωτιά" από τις εγγραφές... :(

bernard.c είπε:
Όσο για το "Χριστουγεννιάτικο" πρόγραμμα του MEGA? Ανύπαρκτο! Κυριολεκτικά! Ούτε παιδικά προγράμματα το πρωί, ούτε ωραίες ξένες ταινίες όπως παλιά (μόνο το "Hook", το οποίο μας το δείχνουν σχεδόν κάθε χρόνο από το MEGA), τίποτα. Μιζέρια! Θυμάμαι παλαιότερα ότι ξύπναγα από το πρωί για να μην χάσω ούτε λεπτό και ότι το βίντεο "έπαιρνε φωτιά" από τις εγγραφές... :(
Μην εμπιστεύεσαι το πρόγραμμα που βγήκε τώρα για τα Χριστούγεννα.... Πολλά θα αλλάξουν ως τότε και κάτι θα κάνει και για τα παιδιά... Ευελπιστούμε δηλαδή!

Πάντως το βράδυ των Χριστουγέννων μέχρι το πρωί θα έχει όλα τα εορταστικά σόου και τις εκπομπές των 20 χρόνων.

Πίσω
Μπλουζα