Με εκφράζουν τα λόγια σου!tsalk είπε:Χρόνια πολλά Mega, αν και τα Χρόνια τα καλά μάλλον έχουν περάσει (θλιβερή διαπίστωση αυτό)
tsalk είπε:Χρόνια πολλά Mega, αν και τα Χρόνια τα καλά μάλλον έχουν περάσει (θλιβερή διαπίστωση αυτό)
Έλα βρε kaly13, μπορεί να έχουμε γράψει λίγα posts στο thread αυτό, στο "αδερφάκι" thread όμως "20 Χρόνια MEGA" έχουμε γράψει ουκ ολίγα νέα για τον σταθμό και τα επετειακά του προγράμματα...kaly13 είπε:ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ, το σχόλιό μου στην προηγούμενη σελίδα ευχόταν χρόνια πολλά στα 19 χρόνια του Μέγκα. Οπότε, σήμερα μένει να ευχηθώ καλά 20α γενέθλια!! Νιώθω ένα αίσθημα DejaVu... Λίγο περίεργο να λες χρόνια πολλά πριν ένα χρόνο και να βλέπεις το σχόλιό σου ένα χρόνο μετά... Και το χειρότερο, να είναι στην ακριβώς προηγούμενη σελίδα...............
Στον ιστότοπο του Όμορφου Κόσμου κοίταξες/ρώτησες;; Όντως προβλήθηκε ή λόγο χρόνου δεν πρόλαβαν;;ChristosM είπε:Μηπως καποιο καλο παιδι ειδε σημερα το πρωινο του mega? Αν ναι, ποιο ηταν το video clip του George Michael που μου ειπαν πως εδειξε σε πρωτη μεταδοση?
Δεν αναφερει κατι σχετικα με το περιεχομενο της χθεσινης εκπομπης.sunset89 είπε:Στον ιστότοπο του Όμορφου Κόσμου κοίταξες/ρώτησες;; Όντως προβλήθηκε ή λόγο χρόνου δεν πρόλαβαν;;http://www.megatv.com/omorfoskosmostoproi/
Πάντως αύριο θα παιξουν και δεύτερο μέρος, οπότε να το γράψεις αν σε ενδιαφέρει!
Σε λίγο όπως το πάνε θα γίνει και classic και ο Λάκης ο γλυκούλης μαζί με την Μαρία την άσχημη!!!!sunset89 είπε:EDIT:Excuse me κιόλας, τώρα το πρόσεξα: ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ η χαζοκωμωδιάρα "Λατρεμένοι Μου Γείτονες" έγινε κλασσικό; Με ποια κριτήρια; Πότε δοκιμάστηκε στο χρόνο; Πότε δοκίμασε τις αντοχές μας;;;