20η Επέτειος MEGA - "Το MEGA είναι 20"

Θα μπορούσε να καταγράψει κανείς όλες τις σειρές που έχει βάλει το MEGA μέχρι τώρα(ιδίως αυτές που βάζει ξημερώματα), από τότε που αντιληφθήκαμε ότι βάζει παλιές σειρές λόγω των 20 χρόνων, κάτι που άρχισε νομίζω, με την Επιφάνεια και τα Ίχνη από τον Ιανουάριο???

Ευχαριστώ!

Επίσης το MEGA για άλλη μια φορά, κόβει μια σειρά πριν ολοκληρωθεί η επανάληψη όλων των επεισοδίων.Από τη Δευτέρα 29/6, το ''Ένας μήνας και κάτι'', γιοκ!Δεν μου άρεσε, δεν το έβλεπα, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου να κόβονται προτού τελειώσουν τα επεισόδια. Στη θέση του το 'μπαμπά μην τρέχεις'.Το ίδιο είχαν κάνει με τις 'Γοργόνες', και τις έστειλαν το ξημέρωμα(πολύ ωραία? ώρα για επαναλήψεις παλιών σειρών). Γενικότερα δεν μου αρέσει το ημερήσιο καλοκαιρινό πρόγραμμα των επαναλήψεων. Ειδικά η πρωινή ζώνη είναι...Με Αταίριαστους, η ώρα η καλή και δέκα λεπτά κήρυγμα..., πανηγύρια για τα παιδικά του στάρ! Το καρέ της ντάμας, άντε να το δώ (λίγο),για ''μουσειακούς'' λόγους γιατί έχει καιρό να το βάλει επανάληψη...Ακόμα, κάτι πρέπει να κάνει οι σειρές του να αρχίζουν 9 ακριβώς το βράδυ. Όταν η Πολυκατοικία αρχίζει 9 και 25 , είναι φυσικό και το Λόγω τιμής να αρχίσει 12 παρά 20!!!!!!!!(την Πέμπτη έγινε αυτό, χθές άρχισε 11 και 25, πάλι καλά...). Και μετά γιατί πέφτουν τα νούμερα. Για αυτό και δεν βάζουν παλιές παλιές σειρές στο πράιμ τάιμ. Γιατί νομίζουν ότι ο κόσμος δεν τις βλέπει. Ε, βάλτε τις πιο νωρίς για να τις δει και ο κόσμος που δουλεύει την επόμενη μέρα!!! Εκτός αν έχουν την απαίτηση να δούν το Λόγω Τιμής τα 15χρονα, που δεν έχουν πλέον σχολείο... Αφού ζητήσω συγγνώμη για το μακροσκελέστατο πόστ, να εκφράσω μια απορία: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ? Χωρίς αυτό δεν νιώθω καλοκαίρι...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ας το κάνουμε κι αυτό. μη χαλάσουμε χατίρι...

Επιφάνεια

Ροζαλία

Η Ζωή που δεν έζησα

Αν θυμηθείς το όνειρό μου

Θύματα Ειρήνης

Απόσταση Αναπνοής

Στους 31 δρόμους

Φεύγα

φρούτα εποχής

50-50

Ένας μήνας και κάτι

κόκκινο δωμάτιο

γοργόνες

Δέκα λεπτά κήρυγμα

Λόγω Τιμής

ηρθε κι έδεσε

Μαζί σου

Επαφή (τελικά το έδειξε?)

Αυτά είναι σήριαλ που έχουν αρχίσει μέχρι ΤΩΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. δν αναφέρω σήριαλ που θα αρχίσουν από βδομάδα σε επανάληψη...

Όσο για το ρετιρέ που ρωτάς πού είναι; Στο συρτάρι. κι εκεί έπρεπε να κάτσει κάνα καλοκαίρι κατά την ταπεινή μου άποψη...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
sunset89 είπε:
Όσο για το ρετιρέ που ρωτάς πού είναι; Στο συρτάρι. κι εκεί έπρεπε να κάτσει κάνα καλοκαίρι κατά την ταπεινή μου άποψη...
Και 2 ας είναι. Δεν είναι κακό
 
Sunset89 σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Να 'σαι καλά.(Και όχι το Επαφή , δεν το έδειξε)

Σας βλέπω λίγο αυστηρούς με το Ρετιρέ ή μου φαίνεται? Ρε παιδιά , είναι tradition...
 
Και θα ήταν παραπάνω με λιγότερες επαναλήψεις. (Θέλει την ρέγουλα του)
 
Γεια σας παιδιά! Εδώ και πόση ώρα διαβάζω το ποστ, και τη μία χαίρομαι και την άλλη εκνευρίζομαι με αυτούς του αχαρακτήριστους που είναι υπεύθυνοι προγράμματος του μέγκα.

Δηλαδή, πάνε από τη μία να κάνουν κάτι καλό και μετα μην πω τι το κάνουν.. Και πού είναι το "Μάνα είναι μόνο μία" που είχαν πει πως θα το δείξουν;; Γιατί από όλα αυτά που είχαν πει μόνο αυτό άξιζε...

Που μπορούμε να δούμε στο σάιτ του μέγκα ποιοι προηγούνται γιατί οταν επιλέγω να δώ την σελίδα μου βγάζει πχ μόνο για δύο κατηγορίες Special Event και πρωταγωνίστρια αστυνομικής σειράς..

Δηλαδή οι Απαράδεκτοι δεν είναι μπροστά;;; Θα τρελαθώ;; Μα ποιοι ψηφίζουν τέλος πάντων... Anyway, ελπίζω οι σειρές που θα πεχτούν στη συνέχεια να είναι οι παλιές καλές σειρές που γνωρίσαμε και να μην ισχύσει το πρόγραμμα Ιουλίου που έχει υπάρχει στο site του μέγκα..
 
elsa είπε:
Και πού είναι το "Μάνα είναι μόνο μία" που είχαν πει πως θα το δείξουν;; Γιατί από όλα αυτά που είχαν πει μόνο αυτό άξιζε...
Το "Μάνα είναι μόνο μία" νομίζω θα παίξει από το επόμενο Σ/Κ...

Για τα υπόλοιπα που ρωτάς, δεν ξέρω. Κι εγώ θα ήθελα πολύ να ξέρω ποιοί προηγούνται στην ψηφοφορία του mega αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να μάθουμε.

Βy the way, καλωσόρισες!!! :)
 
Δεν δειχνουν πολλά πραγματα ακόμα στις ψηφοφορίες... Από δραματικές πχ που περιμένω να δω αν αξιοποιήθηκαν οι κόποι μου δεν εχουν δειξει τπτ.

Μεχρι στιγμης ξερουμε για πρωταγ. δραμα/εποχης, παρουσιαστη special event και άλλα τέτοια αδιάφορα. επίσης ότι η βέφα ξεπερνά τη σόφη καβαθά.

εντάξει και να μη δείξουν δν τρέχει και κάτι. γτ αν τυχόν και ξεπερνά κάνα παλιό παιδί του 90, κάποιον σύγχρονο ήρωα του παρά πέντε θα πέσουν όλοι να το φάνε και πάει το παιδί του 90.. λέω εγω τώρα...

Εμείς συνεχίζουμε σταθερά στην ψηφοφορία και σας το λέω επειδή το διαπίστωσα προσωπικά, παρακολουθεί ακόμα και ο Μπούτος τι παίζει. Αλλά αποφάσεις δεν παίρνει!

Υπενθύμιση: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΙΡΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ. διοτι και συγχρονοι να μας αρεσουν, μην ανησυχειτε, αυτοι υποστηριζονται παρα πολυ. αλι στα υπολοιπα σηριαλ που δεν εχουν παιξει σε επαναληψη την τελευταία πενταετία....
 
Και νέες επαναλύψεις απο το Μega που το πιο πιθανό ειναι να σας απογοητεύσουν!!

βάζει

Σάββατο το "Τζιβαέρι" "οι ανδρες δεν υπάρχουν πια" "ασυνήθεις ύποπτοι" "με δυο μαμάδες" "κατι τρέχει με τους δίπλα" και "κάπου σε ξέρω"

αυταααααααα!!
 
"Κάτι τρέχει με τους δίπλα?"......ε ρε γλέντια που έλεγε και ο Θανάσης ο Καλημέρης.

Κάτι λίγο πιο παλιό βρε παιδιά
 
20 ΧΡΟΝΙΑ MEGA

Πρώτα να πώ για το Λόγω Τιμής εγώ νηπιαγωγείο πήγαινα τότε, και τώρα το βλέπω πρώτη φορά, αυτό ήταν σίριαλ, όχι σαν τα σημερινά.

Καλά το Φάε Την Σοκολάτα σου με τον αείμνηστο τον Σεργιανόπουλο 1000 φορές το έχουνε βάλει. ΕΛΕΟΣ

Παρά Πέντε, 50-50, Δύο Ξένοι και Απαράδεκτοι να βάζαν 1000 φορές

Όσο φέτος χαίρομαι που δεν έχει το Ρετιρέ και το Εμείς και Εμείς
 
Από Δευτέρα στις 6 το πρωί θα προβάλλεται η Επαφή... ΄Πιστεύω ότι μπορούσαν να κάνουν καλύτερες επιλογές... Anyway όποιος θέλει να ανοίξει το μάτι του πρωί πρωί με τα μεταφυσικά της Ανδριανού, να το δει. Εμένα δε μ άρεσε. Προσδοκώ ομορφότερα πράγματα. Όσο ζω ελπίζω...
 
Κάθε χρόνο την Επαφή βάζουν. Καλά πολύ μπιπ πέφτει σε αυτό το σίριαλ, χα!
 
tsalk είπε:
"Κάτι τρέχει με τους δίπλα?"......ε ρε γλέντια που έλεγε και ο Θανάσης ο Καλημέρης.Κάτι λίγο πιο παλιό βρε παιδιά
Κρίμα να το βάζουν συνέχεια τη στιγμή που η κοπέλα έχει πεθάνει σχετικά πρόσφατα,πριν 4-5 χρόνια!
 
Και τώρα έχει το Φάε Την Σοκολάτα Σου με τον αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο.
 
@ Christos M

Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, πώς το υπόλοιπο του 3ου επεισοδίου της σειράς ''Μάνα είναι μόνο μια'' , προβλήθηκε την Κυριακή. Στη συνέχεια ακουλούθησαν κολλητά το 4ο και 5ο επεισόδιο.

Ωραία θα ήταν πάντως το μεσημέρι, αντί για αυτές τις σειρές που βάζει επανάληψη το mega(που είναι και πολύ πρόσφατες) να μετέδιδε παλιά τηλεπαιχνίδια(Κόντρες, Κόντρα πλακέ, Ρούκ Ζούκ, Μέγκα Μπάνκα) ή διάφορες παλιές εκπομπές όπως το απογευματινό σόου Τοκ - Τοκ με την Πόπη Χατζηδημητρίου γύρω στο '97(το θυμάται κανείς?)
 
Εμένα θα μ'άρεσε να βάζαν την Αναστασία, τα πρώτα επεισόδια από τους Α.Μ.Α.Ν. (το προτείνω και στον ΑΝΤ1 να βάλει όλα τα επεισόδια), να έβαζε το Μπράβο της Ρούλας (χλωμό το βλέπω κι αυτό) και ένα Χάι Ρόκ που έχω να το δώ από το 2005.

Σε όλα τα σίριαλ (του mega) παίζουν κολλητά τα επεισόδια και αρχίζουν από την σκηνή που το άφησαν μέχρι την σκηνή που θα δούμε την επόμενη φορά. Από το 2002 το εφαρμόζουν στο κανάλι αυτό.

Παλιά είχε ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ σε γαλάζιο φόντο και με την ίδια μουσική σε όλες τις σειρές

και μετά το 2004 έβαζαν την εικόνα από τους τίτλους αρχής του σίριαλ, το μουσικό soundtrack της σειράς και έγραφε κάτω "τέλος επεισοδίου"
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ενα σηριαλ της Παπαοικονομου που δεν ειδα στην λιστα του Μεγκα ειναι το "Γυναικες" με τις Μπαζακα-Ζουνη! Απιστευτη σειρα, αλλα μαλλον το εχουν ξεχασει. Το "Ζητημα Τιμης" το εβλεπα φανατικα οταν προβαλλοταν (προ αμνημονευτων ετων) και διαβασα σε προηγουμενα ποστ οτι εκανε 19%! Επισης ημουν φανατικη των αδερφων Χαριτου...και ευτυχως που υπαρχει και το Youtube και εχουν ανεβει τα καλυτερα επεισοδια εκει γιατι δεν βλεπω να ξαναπροβαλλονται. Πού μπορει να δει κανεις τα μεχρι τωρα αποτελεσματα της ψηφοφοριας του Μεγκα?
 
Ενα σηριαλ της Παπαοικονομου που δεν ειδα στην λιστα του Μεγκα ειναι το "Γυναικες" με τις Μπαζακα-Ζουνη! Απιστευτη σειρα, αλλα μαλλον το εχουν ξεχασει. Το "Ζητημα Τιμης" το εβλεπα φανατικα οταν προβαλλοταν (προ αμνημονευτων ετων) και διαβασα σε προηγουμενα ποστ οτι εκανε 19%! Επισης ημουν φανατικη των αδερφων Χαριτου...και ευτυχως που υπαρχει και το Youtube και εχουν ανεβει τα καλυτερα επεισοδια εκει γιατι δεν βλεπω να ξαναπροβαλλονται. Πού μπορει να δει κανεις τα μεχρι τωρα αποτελεσματα της ψηφοφοριας του Μεγκα?
Λογικά οι Χάριτες και οι Απαράδεκτοι θα κάνουν το... "κομμάτι τους" το Νοέμβρη γτ ήταν τα πιο πετυχημένα προγράμματα των πρώτων χρόνων του Μέγκα κ δικαιωματικά τους ανήκουν τα αφιερώματα εκείνα. Όσον αφορά τν ψηφοφορία δυστυχώς δεν τα δείχνουν όλα (γτ μετά τι θα δείξουν στις εκπομπές που ετοιμάζουν για φθινόπωρο?).

ἡ καλλίτερη ἐκπομπὴ τοῦ μέγκα σ'αὐτὴν τὴν εἰκοσαετία ἦταν τὸ σώου μὲ ἀγάπη Ἄννα.
Μήπως όμως αυτή που λες ήταν στον Αντ1? :p :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλά στον ΑΝΤ1 κόβουν σκηνές όποτε τους καπνίζει

ενώ στο Mega το αφήνουν αλλά την επόμενη φορά το συνεχίζουν.

Αλλά η έλλειψη σεβασμού στην ελληνική TV τα τελευταία 8 χρόνια υπάρχει
 
Πίσω
Μπλουζα