BioShock 2
Απο το εισαγωγικο κιολας video σε "ακουμπαει". Ακομα καλυτερο τεχνικα, μοιαζει και παιζει πολυ σαν το 1 αλλα με διακριτικα νεα στοιχεια. Εισαι και Big Daddy πλεον. Που το πας αυτο? Σε οσους αρεσε η πρωτη παιχνιδαρα, θα τους αρεσει και αυτο.
Aliens vs Predator
Ειχα μεγαλες ελπιδες. Μια οτι γουσταρα το πρωτο FPS της σειρας και μια οτι διαβαζα οτι οι προγραμματιστες εγραψαν custom μηχανη (αρχιζω να βαριεμαι τις generic τεμπελικες υλοποιησεις που κανουν οι περισοτεροι devs στην UT3). Δυστυχως τα "κακα" σκοταδια, τα αφροντιστα γραφικα, οι κλισε "συναντησεις" δεν μου επετρεψαν να καταφερω να ασχοληθω παραπανω...
Sonic And Sega All Stars Racing
Απεχθανομαι ολα τα παιχνιδια που θυμιζουν MarioCart. Για το συγκεκριμενο ειχα μια χαραμαδα αισιοδοξιας διοτι τρεφω τεραστιο respect για την Sumo.
Τα καλα:ευφανταστες πιστες
Τα κακα:ρηχη χιλιοειπωμενη ιδεα, 30 καρε, σοβαροι χαρακτηρες της Sega να κανουν καρτακι (Ryo Hazuki! ελεος!), αβολο συστημα drift (γιατι δεν κρατησαν το εξαιρετικο σχημα απο το OutRun που οι ιδιοι ειχαν γραψει στις κονσολες?)
Battlefield Bad Company 2
Κανει οτι μπορει για να στησει ενδιαφερουσες ιστοριες αλλα τα μαστορια της IW δεν τα φτανει. Πολυ ομορφα γραφικα (στα 30 καρε δυστυχως). Δεν εχει την αναλογικη υλοποιηση που εχει καταφερει η IW και η Bungie και η διαδικασια της στοχευσης ξενιζει, εχει απιστευτα μικρα γραμματα στους υποτιτλους, μεγαλα χρονικα αλματα στο στορυ (στη μια Ιαπωνια του Β' ΠΠ και αργοτερα Βολιβια στο 2010).
Espgaluda II
Πραγματικο διαμαντι που θελει ομως μελετη και πειραματισμο για να βγαλεις αξιοπρεπη scores. Επειδη ολα ειναι στα Ιαπωνικα και τα mechanics του ειναι απο τα πιο βαθια που εχω συναντησει σε bullethell shooter, πριν ασχοληθειτε ριχτε μια ματια
εδω διοτι αλλιως θα το αδικεισετε. Απαιτητικο (πιο δυσκολο απο το Futari) αλλα και πιο δικαιο για τον hardcore gamer.
Final Fantasy XIII
Δεν θα επεκταθω. Ισα ισα το ειδα και τιτλοι τετοιου βεληνεκους πρεπει να χρηζουν προσοχης. Αυτα που παρατηρησα ειναι: δεν ειναι JRPG αλλα ενα εξαιρετικο dungeon crawler, πολυ σφικτο και στρατηγικο
RT συστημα μαχης, φοβερη μουσικη, αργη εξελιξη, δυνατο και σοβαρο στορυ. Μεχρι στιγμης ομως δεν μου εχει προξενησει αυτο που ειχα με το Lost Oddysey (σε αυτη τη γενια φυσικα)