Εχμ... Βασικά υπάρχει και άλλη μια τεράστια απουσία!!!phil_vr είπε:Ρε Aardvark, τι ηπιες ρε συ και τι λιστα ειναι αυτη που εβγαλες? Χωρις Megadrive και 2600 δεν παιζει ουτε σε χιλια χρονια ultimate poll..
Bασικά το cd32 περιλαμβάνει και την 500άρα ,και την 1200άρα, oπότε μιά χαρά. Επίσης μπορείς να φορτώσεις με επιτυχία τον emulator για Atari ST, τον Hatari, και να υποβαθμίσεις έτσι την gaming εμπειρία σου παίζοντας υποδεέστερες εκδόσεις παιχνιδιών όπως το shadow of the beast.DINO είπε:Εχμ... Βασικά υπάρχει και άλλη μια τεράστια απουσία!!!Λέγεται Amiga 500, και απορώ που δεν το έχει αναφέρει κανένας μέχρι τώρα...
:tease:
Παρακαλώ κύριοι συνάδελφοι.... Παρακαλώ... (Βουλή style)...Other_Reality είπε:Bασικά το cd32 περιλαμβάνει και την 500άρα ,και την 1200άρα, oπότε μιά χαρά. Επίσης μπορείς να φορτώσεις με επιτυχία τον emulator για Atari ST, τον Hatari, και να υποβαθμίσεις έτσι την gaming εμπειρία σου παίζοντας υποδεέστερες εκδόσεις παιχνιδιών όπως το shadow of the beast.
Πρόσεξε, τον τελευταίο καιρό ότι έχει σχέση με Βουλή προκαλεί ή αλλεργικές ή -ακόμα χειρότερα- βίαιες αντιδράσεις. Δεν φτάνει που είσαι Atar-ακιας και Playstation-ακιας ταυτόχρονα, μην ρίχνεις και άλλο λάδι στην φωτιά.DINO είπε:Παρακαλώ κύριοι συνάδελφοι.... Παρακαλώ... (Βουλή style)...
Εν τω μεταξύ η M$ έχει πάθει πανωλεθρία...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Ωραιος! Οντως επρεπε να μπει και το 3DOpitsunami είπε:Υποθέτω δεν υπάρχει το 3DO στην επιλογή γιατί είναι η υπέρτατη κονσόλα και δεν χρειάζετε να το ξανασυζητήσουμε ,έτσι?...
Τεσπα το έριξα στο xbox μιας και είναι η δεύτερη αγαπημένη μου και μια κονσόλα που βγάζω το
καπέλο μέχρι και σήμερα.
- Ισχυρό hardware
- Καλούς τίτλους
- Ατελείωτο console modding
- Ατελείωτους emulators
Είναι απο τα λίγα θαύματα του 'κουτιού'!
Δυστηχώς είμαι ο μόνος που το υποστηρίζω μέχρι στιγμής,
αλλά έτσι γίνετε και με το 3DO ... ζήλια του κόσμου!
Δεν το πιστευω! :Ρ Μετα του Dreamcast εποχη οι DC Fans διασκορπιστηκανε γενικως σε ολες τις κονσολες.Σαν να διαλυθηκε ενα κρατος και ο λαος διασκορπιστηκε παντου μεχρι να ερθει εκεινη η καταραμενη ωρα να ενωθουνε ξανα!Wally είπε:Αν δεν υπηρχε το Dreamcast, το poll θα παιζοταν μεταξυ Saturn και XBOX.
Μην ξεχναμε οτι η πρωτη και πιο φανατικη πηγη αγοραστων του XBOX ηταν οι DC fans...
Ότι και να κάνετε, δεν παραιτούμαι!!!Maddog είπε:Πρόσεξε, τον τελευταίο καιρό ότι έχει σχέση με Βουλή προκαλεί ή αλλεργικές ή -ακόμα χειρότερα- βίαιες αντιδράσεις. Δεν φτάνει που είσαι Atar-ακιας και Playstation-ακιας ταυτόχρονα, μην ρίχνεις και άλλο λάδι στην φωτιά. Όσο για το έρμο το XBox εμένα μου αρέσει. Σαν 2η επιλογή όμως, πίσω από το Dreamcast!