Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.062
Καλα θα καταλαβει κανεις την ουσια η θα συζηταμε για καμια 15αρια σελιδες ακομα.Κανεις δεν ειπε οτι ειναι καλητερο το N64 ωσον αφορα τα παιχνιδια απο το psx αλλα σε συγκεκριμενα genre υπερτερει σε ποιοτητα απο το psx.Το N64 εχει ελαχιστα εως μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου καλα RPG'S και δεν συγκρινετε σε καμια περιπτωση με το psx που εχει ενα καρο RPG'S και οχι μονο ποσοτητα αλλα και ποιοτητα με παρα πολλα απο αυτα να ειναι κορυφαια.Το N64 ομως υπερτερει και νικαει κατα κρατος στα Action rpg's που με τα zelda ocarina of time και majora's mask δεν εχει αντιπαλο ωσον αφορα το psx.Kαι μιλαω για την γενικη εικονα ολου του κοσμου των videogames και οχι για προσωπικα γουστα γιατι μπορει καποιος να γουσταρει το Alundra και το Alundra ΙΙ που το πρωτο ειναι απλα ενα μετριο action rpg αντιγραφη του zelda a link to the past και με το Alundra II απλα γελαει ο κοσμος και να πει οτι αυτα τα δυο ειναι καλητερα απο τα zelda του Ν64.Eπισης στον τομεα των fighting games υπερτερει το psx ειναι δεδομενο αυτο αλλα υπερτερει οχι μονο σε ποσοτητα αλλα κυριως επειδη ειναι πιο γνωστα οπως τα tekken,soul blade,capcom vs snk,dead or alive και αλλα πολλα.Το N64 μπορει να υστερει αλλα και αυτο δεν εχει ανυπαρκτη βιβλιοθηκη fighting παιχνιδιων που σαφως δεν συγκρινονται με του psx αλλα δεν ειναι και αμελητεα ποσοτητα και πολλα ειναι αρκετα καλα.Εχει παιχνιδα γνωστα οπως super smash bros,killer instinct gold,mortal kombat 4,mace the dark age,mortal kombat trilogy αλλα και οχι τοσο γνωστα αλλα καποια απο αυτα πολυ καλα και διασκεδαστικα οπως τα flying dragon,Rakuga kids,Fighter's destiny,clayfighter 63 1/3,Xena warrior princess talisman of fate,Transformers beast wars transmetals, Dark rift,G.A.S.P fighters nextream,War gods,Dual heroes και καποια αλλα που δεν με ερχονται τωρα στο μυαλο.Ολα αυτα δεν ειναι ασχημα μια χαρα ειναι δεν συγκρινονται με του psx απλα δεν ειναι γνωστα στον πολυ κοσμο.
Στα platform games το N64 υπερτερει γιατι εχει κορυφαια και ποιοτηκα παιχνιδια σε αντιθεση με το psx που μπορει να εχει περισσοτερα αλλα απο ποιοτητα ειναι χαμηλα.Γιατι δεν γεινεται να συγκρινω τα Super mario 64,Donkey kong 64,banjo kazooie,banjo tooie,Rayman 2 the great escape,conker's bud fury day,kirby 64 the crystal shard,Yoshis story με τα Tomba,crash bandicoot,spyro,lomax,ape escape,Rayman rush,scooby doo cyber chase και αλλα πολλα.Και μιλαω αντικειμενικα για τον πολυ κοσμο και οχι για μενα που ειμαι οπαδος της NINTENDO η για καποιον που ειναι οπαδος της $ony.Το ιδιο συμβαινει και με τα αθλητικα games και τα racing που το psx σαφω υπερτερει αλλα και το N64 εχει αρκετα πολυ καλα και αποκλειστικα.Εξαλου 8 στους 10 για να μην πω 10 στους 10 μονο pro και λιγο fifa επαιζαν στο palystation.Eπισης και στα fps που το psx εχει πολλα αλλα ποιοτικα ειναι λιγα σε αντιθεση με το N64 που αν ειχε 10 πχ τα 8 ειναι κορυφη και φανταστικα.
Nαι υπερτερει το psx και εχει περισσοτερα παιχνιδια,εχει ποιο γνωστα στο συνολο τους παιχνιδια απο το N64 και ειδικα jrpg's που το N64 ειναι ανυπαρκτο σαυτον τον τομεα αλλα και το N64 εχει παιχνιδαρες εχει παιχνιδια τεραστια σε διαρκεια και πανεμορφα που ειναι να απορεις πως τα χωρεσαν αυτα σε μια κασσετα και κυριως δεν μπορει να εχει αποψη καποιος για το N64 την στιγμη που δεν ασχοληθηκε καν με την κονσολα η επαιξε 4,5 γνωστα παιχνιδια και αυτα σε καποιον emulator.Dεν γεινεται να συγκρινει καποιος κατι οταν δεν εχει γνωση και απο τα δυο μηχανηματα και απο τα περισσοτερα παιχνιδια τους.Δεν γεινεται να σχολιασω εγω κατι στην μαχη μεταξυ amiga και Αtari st την στιγμη που ουτε καν εχω δει απο κοντα atari st και απο amiga εχω παιξει καποιες ωρες ελαχιστα παιχνιδια σε φιλους.
Στα platform games το N64 υπερτερει γιατι εχει κορυφαια και ποιοτηκα παιχνιδια σε αντιθεση με το psx που μπορει να εχει περισσοτερα αλλα απο ποιοτητα ειναι χαμηλα.Γιατι δεν γεινεται να συγκρινω τα Super mario 64,Donkey kong 64,banjo kazooie,banjo tooie,Rayman 2 the great escape,conker's bud fury day,kirby 64 the crystal shard,Yoshis story με τα Tomba,crash bandicoot,spyro,lomax,ape escape,Rayman rush,scooby doo cyber chase και αλλα πολλα.Και μιλαω αντικειμενικα για τον πολυ κοσμο και οχι για μενα που ειμαι οπαδος της NINTENDO η για καποιον που ειναι οπαδος της $ony.Το ιδιο συμβαινει και με τα αθλητικα games και τα racing που το psx σαφω υπερτερει αλλα και το N64 εχει αρκετα πολυ καλα και αποκλειστικα.Εξαλου 8 στους 10 για να μην πω 10 στους 10 μονο pro και λιγο fifa επαιζαν στο palystation.Eπισης και στα fps που το psx εχει πολλα αλλα ποιοτικα ειναι λιγα σε αντιθεση με το N64 που αν ειχε 10 πχ τα 8 ειναι κορυφη και φανταστικα.
Nαι υπερτερει το psx και εχει περισσοτερα παιχνιδια,εχει ποιο γνωστα στο συνολο τους παιχνιδια απο το N64 και ειδικα jrpg's που το N64 ειναι ανυπαρκτο σαυτον τον τομεα αλλα και το N64 εχει παιχνιδαρες εχει παιχνιδια τεραστια σε διαρκεια και πανεμορφα που ειναι να απορεις πως τα χωρεσαν αυτα σε μια κασσετα και κυριως δεν μπορει να εχει αποψη καποιος για το N64 την στιγμη που δεν ασχοληθηκε καν με την κονσολα η επαιξε 4,5 γνωστα παιχνιδια και αυτα σε καποιον emulator.Dεν γεινεται να συγκρινει καποιος κατι οταν δεν εχει γνωση και απο τα δυο μηχανηματα και απο τα περισσοτερα παιχνιδια τους.Δεν γεινεται να σχολιασω εγω κατι στην μαχη μεταξυ amiga και Αtari st την στιγμη που ουτε καν εχω δει απο κοντα atari st και απο amiga εχω παιξει καποιες ωρες ελαχιστα παιχνιδια σε φιλους.