Tupamaro
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 26
Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτήν την γενιά αλλα προσωπικά μου φαίνεται πως το wii έρχεται τρίτο και καταιδρωμένο, αν και προσωπικά το προτιμώ γιατί έχω καλο υπολογιστή και δεν χρειάζομαι ps3 και xbox 360.Imgema είπε:Οπότε αν αντικειμενικά και υποκειμενικά η καλύτερη κονσόλα είναι αυτή που παίρνει τα σώβρακα από τους άλλους τότε θα πρέπει να υποστηρίξεις ότι το Wii είναι αντικειμενικά και υποκειμενικά η καλύτερη κονσόλα σήμερα αφού πήρε τα σώβρακα από το PS3. Επίσης το Dreamcast δεν θα έπρεπε να βγαίνει πρώτο στην ψηφοφορία γιατί αντικειμενικά και υποκειμενικά όλοι οι υπόλοιποι του πήραν τα σώβρακα, ή τουλάχιστον τους τα χάρισε η Sega.
Για το ps1 και ps2 δεν το συζητώ καν, είναι σαν να λέει καποιος πως το turbographx 16 είναι καλύτερο απο το snes, σεβαστή η άποψη του αλλά γραφική.
όσο για τα service άλλο καπέλο αυτό, το n64 ήταν η αρχή της πτώσης της nintendo.Mέτρια castlevania, κανενα metroid, τίποτα απο rpg που έκαναν το snes κορυφή και σκόνη το mega drive, δέκα τοπ παιχνίδια για να σκάσεις τόσα λεφτά που είχε τότε η κονσόλα δεν άξιζε με την καμία.Τώρα το πήρα κι εγώ γιατί γουστάρω πολύ τα cartridge αλλά ψάχνω τίτλους με το τουφέκι.Αν αρχίσουμε να μιλάμε για τι τίτλους έχει το psx θα το ξημερώσουμε, μόνο το όνομα squaresoft πρέπει να κάνει καθε σοβαρό gamer να κατουρά τα σώβρακα του απο ευτυχία.Προφανώς είχε και πολλούς άθλιους όπως το nes και το snes αλλά αυτό είναι το χαρακτηριστικό των κορυφαίων κονσόλων, βγάζουν πολλά παιχνίδια.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: