πριν παρω την συγκεκριμενη καμπινα, πηγαμε στην αποθηκη του,να παρω μια ακομη ,που ειπε θα μου δωσει τζαμπα,χωρις να φτιαξει τιποτα ομως..
παμε που λετε εκει,βλεπουμε μια στο βαθος,αλλα επρεπε να ανοιξουμε δρομο απο τη σαβουρα,για να την βγαλουμε..κι ετσι οπως πιανω ενα διαλυμενο ηλεκτρονικο για να το κανω στην ακρη,ενω αυτος εβγαζε σιγα σιγα εξω την καμπινα, αισθανομαι κατι σαν τσιμπημα στο δεξι μου χερι..παω να το διωξω(νομιζα ειναι ψαλιδα η κατι τετοιο,αισθανομαι κι αλλο τσιμπημα..με το που κοιταω καλυτερα..
ΜΕΛΙΣΣΕΣ!!!!! αρχιζουν και με τσιμπανε παντου,και να τρεχουμε κατα εξω σαν τρελοι και οι δυο!! τελικος απολογισμος: 8 τσιμπηματα!! 2 στο προσωπο,2 στο χερι,και 4 στα πλευρα..με θερισαν..
Φυγαμε κακην κακως απο την αποθηκη του,απραγοι..ειχαν κανει φωλια οι ατιμες στην μαρκιζα ενος ηλεκτρονικου,μεσα..και μολις το επιασα να το κανω ακρη,δεν εχασαν ευκαιρια..
Ευτυχως,αποζημιωθηκα ομως,γιατι πηγαμε στο μαγαζι του,που ειχε ετοιμη την καλη καμπινουλα,να με περιμενει να την παρω και να φυγουμε..ηταν ανοιχτο,γιατι το ελεγχε μια τελευταια φορα πριν μου το δωσει,με το tetris φορεμενο..εμενα ομως με χαλαγε αυτο,και του ειπα να μου δωσει μια στην τυχη πλακετα,να βαλει αλλο παιχνιδι δηλαδη..πηρε μια αλλη στην τυχη,την βαζει,και...SNOW BROS!!! ΧΑΧΑ, δε με χαλασε καθολου,το αντιθετο..
Την φορτωσαμε λοιπον,και βουρ για το σπιτι..την ανοιξα λιγο,επαιξε αμεσως η γυναικα(εριξε και πρωτη το 50αρικο,μη χασει,μου πηρε τα πρωτεια)..αλλα τωρα θα παιζω το δεκαπλασιο εγω,χαχα!!
ΤΩρα εχω μεσα την GameElf, εκανα και τις ρυθμισουλες,να μην βαζω κερμα και να μη μετραει ο χρονος οταν ειναι να διαλεξω παιχνιδι κι ολα καλα προμηνυονται..
Υ.Γ. ευχαριστω τον φιλο Βασιλη (Chahn) για την βοηθεια του για την jamma πλακετα..
Επεται συνεχεια με φωτογραφιες,συντομα..
ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΡΑ!! :boss: