Aγορά Αrcade Καμπίνας !!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας kmanikas13
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Kambia είπε:
Viking4a η απάντηση του Chahn εδώ δε σε καλύπτει?
οχι, γιατι εγω ψαχνω κατι πιο οικονομικο, ειπα και παραπανω, γυρω στα 50 με 70 ευρω, μια οσο γινεται καλυτερη και ποιοτικοτερη λυση..

με περιπου 200 παιχνιδια φανταζομαι(δε γινεται και παραπανω φανταζομαι, δυστυχως)..ευχαριστω παντως ολους για το ενδιαφερον σας παιδια,το εκτιμω..

Τελικα,οκ,πηρα την Game Elf 485 in 1,πολυ καλη φαινεται..οταν ερθει και την δοκιμασω θα σας πω εντυπωσεις..

Οποιος τυχαινει να ειναι απο Θεσσαλια(Καρδιτσα,Λαρισα,Λαμια,Φαρσαλα)και ενδιαφερεται για αγορα παλιας η καινουργιας καμπινας και θελει τηλεφωνα,ονοματα η οτιδηποτε,μπορω να τον βοηθησω,ας στειλει π.μ...

με τοσο ψαξιμο που εκανα εγω μεχρι να βρω,εχω πολλες ακρες τωρα,χεχε..

ξερετε αν μια καμπινα καιει πολυ ρευμα(ερωτηση γυναικας μου)??

πειραζει αν οποτε δεν παιζω ,να εχω βγαλμενη τελειως την μπριζα,κλειστα ολα??

Μια καμπινα καιει (περιπου) οσο μια CRT τηλεοραση συν το ρευμα για την jamma.Εαν λοιπον η οθονη σου ειναι 20" τοτε χονδρικα καιει 150w συν 50w η jamma =200w περιπου.Το να την βγαζεις απο την πριζα οταν δεν την χρησιμοποιεις δεν βλαπτει καπου..

η οθονη θα ειναι 25αρα..

δηλαδη καιει 200w την ωρα? αλλα και παλι,δε ξερω ,αυτο ειναι πολυ η λιγο? ποσα λεφτα περιπου? ειμαι ασχετος μ αυτα..

viking4a είπε:
η οθονη θα ειναι 25αρα..δηλαδη καιει 200w την ωρα? αλλα και παλι,δε ξερω ,αυτο ειναι πολυ η λιγο? ποσα λεφτα περιπου? ειμαι ασχετος μ αυτα..
25αρα CRT ή LCD?Eαν ειναι LCD καιει γυρω στα 100w εαν ειναι CRT γυρω στα 200w.H τιμη της κιλοβατωρας ειναι περιπου 10 λεπτα (1 κιλοβατωρα=1000w σε μια ωρα).Eαν λοιπον υποθεσουμε οτι η καμπινα σου καιει 200w τοτε η καταναλωση της σε μια ωρα ειναι το αστρονομικο ποσον των 2 λεπτων του ευρω.Αρα λοιπον λες στην γυναικα σου οτι η καμπινα καιει οσο η τηλεοραση και ξεμπερδεψες! :D

angel_grig είπε:
25αρα CRT ή LCD?Eαν ειναι LCD καιει γυρω στα 100w εαν ειναι CRT γυρω στα 200w.H τιμη της κιλοβατωρας ειναι περιπου 10 λεπτα (1 κιλοβατωρα=1000w σε μια ωρα).Eαν λοιπον υποθεσουμε οτι η καμπινα σου καιει 200w τοτε η καταναλωση της σε μια ωρα ειναι το αστρονομικο ποσον των 2 λεπτων του ευρω.Αρα λοιπον λες στην γυναικα σου οτι η καμπινα καιει οσο η τηλεοραση και ξεμπερδεψες! :D
χαχαχα!!!ωραιος..τωρα οκ,με κατατοπισες πληρως, ευχαριστω..

Παρακαλω!Και οταν παραλαβεις θελουμε φωτοζ!!

Πάντως Βασίλη έχε κατά νου ότι η ΔΕΗ αυξάνει το ρεύμα κάθε εβδομάδα, οπότε μπορεί η καμπίνα να καίει και 3 λεπτά την ώρα όταν την πάρεις!!! Για αργότερα βλέπουμε.

και ναι,επιτελους,η μεγαλη ωρα ηρθε!!!

εχω ηδη και τα κοριτσια μου (γυναικα μου και αδερφη της) παιζουν τωρα μεσα στο δωματιο την καμπινουλα μου,και μαλιστα super mario bros(Βασιλη,ακους)? :P , απο το αγαπημενο snes...ηδη,εχω εγκαταστησει την multigame jamma πλακετουλα, 485 in 1 κι ολα δουλεψαν μια χαρα, χωρις καμια ρυθμιση..

η καμπινα νανακι ειναι σε αρκετα καλη κατασταση,για την ηλικια της,κλασσικη και ρετρο..φωτογραφιες πολυ συντομα..

Eύγε,καλά παιχνίδια...

Bρηκα προχθες λιγο πριν τα μεσάνυχτα μια arcade καμπινα διπλα απο κάδο απορριμάτων! Μεχρι να παω σπιτι και να παρω το αμάξι ειχε ηδη κανει "φτερά".. Χανοντας μια τετοια ευκαιρια μπορω να πω οτι θα κοπανάω το κεφάλι μου στο τοιχο για τα επομενα 3 χρονια!

πριν παρω την συγκεκριμενη καμπινα, πηγαμε στην αποθηκη του,να παρω μια ακομη ,που ειπε θα μου δωσει τζαμπα,χωρις να φτιαξει τιποτα ομως..

παμε που λετε εκει,βλεπουμε μια στο βαθος,αλλα επρεπε να ανοιξουμε δρομο απο τη σαβουρα,για να την βγαλουμε..κι ετσι οπως πιανω ενα διαλυμενο ηλεκτρονικο για να το κανω στην ακρη,ενω αυτος εβγαζε σιγα σιγα εξω την καμπινα, αισθανομαι κατι σαν τσιμπημα στο δεξι μου χερι..παω να το διωξω(νομιζα ειναι ψαλιδα η κατι τετοιο,αισθανομαι κι αλλο τσιμπημα..με το που κοιταω καλυτερα..

ΜΕΛΙΣΣΕΣ!!!!! αρχιζουν και με τσιμπανε παντου,και να τρεχουμε κατα εξω σαν τρελοι και οι δυο!! τελικος απολογισμος: 8 τσιμπηματα!! 2 στο προσωπο,2 στο χερι,και 4 στα πλευρα..με θερισαν..

Φυγαμε κακην κακως απο την αποθηκη του,απραγοι..ειχαν κανει φωλια οι ατιμες στην μαρκιζα ενος ηλεκτρονικου,μεσα..και μολις το επιασα να το κανω ακρη,δεν εχασαν ευκαιρια..

Ευτυχως,αποζημιωθηκα ομως,γιατι πηγαμε στο μαγαζι του,που ειχε ετοιμη την καλη καμπινουλα,να με περιμενει να την παρω και να φυγουμε..ηταν ανοιχτο,γιατι το ελεγχε μια τελευταια φορα πριν μου το δωσει,με το tetris φορεμενο..εμενα ομως με χαλαγε αυτο,και του ειπα να μου δωσει μια στην τυχη πλακετα,να βαλει αλλο παιχνιδι δηλαδη..πηρε μια αλλη στην τυχη,την βαζει,και...SNOW BROS!!! ΧΑΧΑ, δε με χαλασε καθολου,το αντιθετο..

Την φορτωσαμε λοιπον,και βουρ για το σπιτι..την ανοιξα λιγο,επαιξε αμεσως η γυναικα(εριξε και πρωτη το 50αρικο,μη χασει,μου πηρε τα πρωτεια)..αλλα τωρα θα παιζω το δεκαπλασιο εγω,χαχα!!

ΤΩρα εχω μεσα την GameElf, εκανα και τις ρυθμισουλες,να μην βαζω κερμα και να μη μετραει ο χρονος οταν ειναι να διαλεξω παιχνιδι κι ολα καλα προμηνυονται..

Υ.Γ. ευχαριστω τον φιλο Βασιλη (Chahn) για την βοηθεια του για την jamma πλακετα..

Επεται συνεχεια με φωτογραφιες,συντομα..

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΡΑ!! :boss:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επιτελους καλοπαιχτη η καμπινα φιλε!

υγ.Μια ερωτηση αυτη η jamma πλακετα που πηρες πως εχει Super Mario Bros μεσα; αφου δεν ειναι arcade παιχνιδι. Εχει μεσα παιχνιδια και απο κονσολες;

Ajax87 είπε:
Επιτελους καλοπαιχτη η καμπινα φιλε!

υγ.Μια ερωτηση αυτη η jamma πλακετα που πηρες πως εχει Super Mario Bros μεσα; αφου δεν ειναι arcade παιχνιδι. Εχει μεσα παιχνιδια και απο κονσολες;
αααα,δε ξερω ajax τι εχει και τι δεν εχει,αν εχει κι απο κονσολες παιχνιδια..αληθεια,δεν υπηρξε ποτέ super mario bros για arcades? ισως τοτε,να εκαναν μια εξαιρεση αυτοι που εφτιαξαν την πλακετα,επειδη ειναι τοσο γνωστο παιχνιδι,τι να πω ,δεν υπαρχει αλλη εξηγηση..
Να και δυο φωτογραφιουλες απο την καινουργια μου καμπινα..Την πηρα 150?,και ΔΩΡΟ ακομα μια..!! :D

20130803_094238.jpg

Αυτη αναεπισκευαστηκε/σιγυριστηκε/καθαριστηκε κτλ.απο τον εμπορο, ενω την αλλη θα μου την δωσει ετσι οπως ειναι στην αποθηκη*

(αν εχει καποιο προβλημα το μονιτορ-ή δεν ανοιγει καθολου κλπ δε φερει καμια ευθυνη και να την φτιαξω μονος μου με ειπε..

20130803_094217.jpg

Φυσικα και υπαρχει το super mario bros στα Arcades.Το 1986 η ΝΙΝΤΕΝDO κυκλοφορησε στα Arcades το PlayChoice-10 το οποιο υπαρχει και στα mame.Η συγκεκριμενη καμπινα ειχε μεσα hardware ωστε να μπορει να παιζει παιχνιδια του NES και συνολικα ο παικτης μπορουσε να παιξει 54 NES παιχνιδι οχι ομως ολα μαζι σε μια καμπινα αλλα σε διαφορους συνδιασμους των 10 αναλογα την καμπινα.Ετσι λοιπον καποια απο τα παιχνιδια ηταν τα super mario bros, 1,2,3,castlevania,metroid,Baloon fight,contra κ.α.Αργοτερα την ιδια σκεψη εφαρμοσε και η sega με τα Mega-Tech και Mega Play που ειχαν μεσα παιχνιδια απο master system και mega drive.

Εκτος απο το playChoice-10 ομως η NINTENDO κυκλοφορησε και το NINTENDO VS.SYSTEM οι οποιες ηταν καμπινες που ειχαν μεσα μονο ενα παιχνιδι απο αυτα του NES και το VS εννοουσαι οτι ηταν καμπινες για κοντρα δυο παικτων γιαυτο ειχαν και δυο joystics αντι για ενα.Τα παιχνιδια ομως μπορει να ηταν στην ουσια ιδια με του NES αλλα υπηρχαν καποιες διαφορες σε καποια απο αυτα οπως το super mario bros που μιλαμε που το VS.Super Mario Bros ηταν πιο δυσκολο απο το Super Mario Bros του ΝΕS.

Αρχες 90 ειχα λιωσει το VS.Super Mario Bros το οποιο το ειχαμε στο χωριο μου σε μια σαραβαλαιενη καμπινα και η πλακα ηταν οτι την καμπινα δεν την ειχε το μαγαζι με τα ηλεκτρονικα αλλα την ειχε μια ταβερνα και την ειχε τοποθετημενη σχεδον διπλα απο εκει που εψεινε τα σουβλακια και μετα απο τοσες ωρες που επαιζα βρωμοκοπουσα τσικνιλα οταν πηγαινα σπιτι χαχαχαχαχα.

@viking4a. Συνονοματε καλοπαικτη η καμπινα ρε αλανι σε ευχομαι να την λιωσεις.Μια μικρη παρατηρηση να κανω και να πω οτι σν την ειχα εγω θα αλαζα οπωσδηποτε μοχλους αυτοι που εχει ειναι απαραδεκτοι και δεν βολευουν για ενα σωρο παιχνιδια οπως πχ το PACMAN.Φυσικα ειναι προσωπικη μου αποψη αναλογα τα γουστα μου και το πως παιζω εσενα μπορει να σε βολευουν πολυ και να μην εχεις κανενα προβλημα.

Πολυ ωραια η καμπινα σου καλοπαιχτη να ειναι,εγω παντος που ειχα φαιρει τη μεγαλη καμπινα okbay λεγεται να μη σου πω τι ακουσα απ τη γυναικα μου εσυ απ οτι καταλαβα εισαι τυχερος σε αυτο το τομεα!!καλο gaminggggggg

Πίσω
Μπλουζα