Eφθασεν η ωρα...
Με τυχαια σειρα, οσα μου ερχονται αυτη τη στιγμη:
1) Δεν γουσταρω ιδιαιτερα τον Mario! Οχι οτι δεν τον γουσταρω καθολου, αλλα προτιμω τον Sonic. Πιο παιδικος, οπως πρεπει να ειναι σε ενα παιχνιδι. Ο mario επρεπε να ειναι μπακαλης οχι υδραυλικος.
2) Σε αμεση σχεση με το (1) ειναι το (2), προτιμω τη sega σε οποιαδηποτε συγκριση με την nintendo. Δεν εχω Wii γιατι δεν παιζω γλυκαναλατα παιχνιδια. Μου αρεσει το snes γιατι ειναι η τελευαταια σωστη κονσολα της νιντεντο. Μετα πατος. Αλλα παρολα αυτα το παιζω φιλος της νιντεντο γιατι υπαρχει το (3)
3) Δεν γουσταρω τη sony, μισω τη M$. Εχω ομως και playstation και x-box. To x-box εκατσε σε μια ανταλλαγη, το ps2 εχει καποια καλα παιχνιδια, το ps1 ειναι η καλυτερη κονσολα ολων των εποχων, αλλα δεν γουσταρω τη sony, πατανε επι πτωματων (sega).
4) Kαποτε μου χαρισαν 3 Mac G4 και επειδη δεν ειχα οθονες, τα πεταξα και κρατησα μονο τα πληκτρολογια για κανα πισι!
5) Παιζω απειρες ωρες colonization στην αμιγκα, και παρολο που το ξερω τελεια, καμια φορα κλεβω κανοντας load οταν χανω καπου.
6) Αγορασα το 1999 τη δευτερη εκδοση του ps1 και ελεγα σε ολους οτι πηρα το καινουργιο playstation και ολοι χαζευαν επειδη νομιζαν οτι πηρα το ps2.
7)Στα ηλεκτρονικα εχω βαλει δεκαρικα "αναποδα" σε μηχανημα με πενηνταρικα.
8)Δεν παιζω ποτε online παιχνιδια, θεωρω οτι οι ανθρωποι παιχτες ειναι "ηλιθιοι" και "εκνευριστικοι" σε σχεση με τους αντιπαλους απο υπολογιστη. Γενικα δεν μου αρεσουν τα "διπλα" επειδη οι παιχτες παιζουν για να κερδιζουν και οχι για να χαρουν. Εαν χανουν δεν χαιρονται και ετσι δεν πρεπει να τους στερω την χαρα.
9) Δεν γουσταρω τα rpg. Εχω τελειωσει FFVII, FFVIII, FFIX αλλα μεχρι εκει, πριν χρονια. Τωρα πια εαν δεν ερχισει η δραση εντος 10 δευτερολεπτων το κλεινω το παλιοπαιχνιδο. Μονο shouter και beat em up που ξεκινανε αμεσως.
10) Επαιζα kick-off και sensible και κερδιζα με υπογειους τροπους, δινοντας λιγοτερο καλα joystick σε αντιπαλους.
11) Ποιος ηλιθιος ανακαλυψε το joypad? Αυτη η αηδια ειναι για γυμναστικη δακτυλων, οχι για gaming. Μονο stick σε στυλ πακμαν ή arcade. Παιζω απο αναγκη με joypad, υποφερεται της Sony, μερικα αλλα ειναι για να τα σπας, οπως του Ν64, jaguar κτλ.
12) Η apple ΗΤΑΝ καποτε μια εταιρια με υποφερτα home μηχανηματα, πολυ χειροτερα απο αμιγκα και αταρι. Μετα το σταματημα χρησης 68Κ επεξεργαστων και το ξεκινημα χρησης pc επεξεργστων, εγινε απλα μια εταιρια που πουλαει μεταμφιεσμενα πισι, σε απαραδεκτα ψηλες τιμες και χωρις κανενα νοημα αγορας, εκτος εαν εχεις λεφτα για πεταμα. Πανε οι καλες μερες...
13) και τελευαταιο: δεν σηκωνω κουβεντα για την αμιγκα και για ποιος ειναι ο καλυτερος υπολογιστης ολων των εποχων. Απλα τα πισι ειναι ενα εργαλειο οπως η κουταλα για τη σουπα. Δεν παιζω παιχνιδια για πισι, δεν παιζω σε ps3, δεν παιζω σε xbo
60, θεωρω οτι οσο πιο απλο ειναι ενα παιχνιδι τοσο πιο δυσκολο ειναι, γιατι εχεις λιγοτερα "τρικ" να κανεις για να κερδισεις. Pacman, Space Invaders, kick-off, pang αυτα παιζω σε αμιγκα και mame. Eβριζα για χρονια τους πισι χρηστες για τα απροσωπα μηχηματα που περνουν, αλλα πως θα ανακατεψεις τη σουπα, εαν δεν εχεις κουταλα?
EDIT: μολις μου ηρθε ενα ακομα: φορμαρα και εσβησα τη δισκετα του "extras" στην Α500, επειδη δε μπουταρε και νομιζα οτι ηταν αδεια. Εγραψα πανω parasol stars.
συνεχιζεται...