Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Οι Γιάννες βγήκαν 2 χρόνια μετά τους Μάριους!Alucard είπε:3) Με εκνευρίζουν αφάνταστα τα Mario. Ε-Κ-Λ-Ε-Ψ-Α-Ν το The Great Giana Sisters το οποίο είναι σαφώς ανώτερο. Δε σηκώνω κουβέντα επʼ αυτού.
Απανταω γιατι κι εγω το Myst σκεφτηκα. Για να πω την αληθεια ομως μαζι με το Myst ειχαν κυκλοφορησει και αλλα παιχνιδια παρομοιας φιλοσοφιας και ακομα δεν ξερω ποιος αντεγραψε ποιον. Σιγουρα ομως η επιτυχια του Μυστ πρεπει να γεννησε διαφορα κακεκτυπα (αν και δεν εχω υποψη συγκεκριμενους τιτλους) που ειχαν μονο σκοπο υπαρξης να το αντιγραψουνMaddog είπε:Θα πάρω το θάρρος να απαντήσω, γιατί νομίζω ότι έχω ερμηνεύσει σωστά τα λεγόμενα του Άλκη.Θεωρεί ότι το Myst και το Syberia έκαναν μεγάλο κακό στο είδος των adventures. Και ομολογώ ότι συμμερίζομαι απόλυτα την άποψη του για το Myst τουλάχιστον...
Άλκη, αν "μεταφράζω" λάθος, παρακαλώ διόρθωσε με.![]()
Hardcore gaming.metalcandyman είπε:Εχω σουταρει τρεις γυναικες στην ζωη μου για τα videogames.Η πρωτη τολμησε να με πει οτι δεν πρεπει να παιζω γιατι ηλεκτρονικα παιζουν μονο τα παιδακια.Η δευτερη τολμησε να συγκρινει τον ευτο της με το κορυφαιο παιχνιδι ολων των εποχων το τιτανομεγιστοτεραστιο PACMAN και να βαζει και ψευτοδυληματα,και η τριτη εκανε το τεραστιο σφαλμα να πατησει το escape οταν ηδη επαιζα 3 ωρες PACMAN ωσο αυτη κοιμοταν.
χαχαχαχαχα ωραιος ρε πατριωτηcauldron είπε:metalcandyman θα μπορούσες άνετα να γράψεις βιβλίο για τις <<Κοινωνικές και διαπροσωπικές συνέπειες λόγω έλλειψης λειτουργίας "Save" σε games και κονσόλες>>
Mike, με κάνεις να νιώθω τύψεις !! Το να κάνεις load (σε οποιοδήποτε παιχνίδι) μετά απο χασούρα, θεωρείται "κλέψιμο";mike είπε:καμια φορα κλεβω κανοντας load οταν χανω καπου.
Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω. Δεν υπάρχεις ρε μεγάλε!metalcandyman είπε:36.Οταν βγηκε ο νομος για τα φρουτακια σε γκαραζ εννος φιλου ειχαμε 5 καμπινες.Μια απο αυτες ηταν το galaxian.Mια μερα η ΔΕΗ ανακοινωσε προγραματισμενη διακοπη και γω 3 ωρες πριν την διακοπη εκατσα να παιξω Galaxian και για κακη μου τυχη εκανα απο τα κορυφαια παιχνιδια μου και το ειχα παει 12 εκκατομυρια ενα τεταρτο πριν κοπη το ρευμα.Μιλαμε εγειναι χαμος και ετρεξε ενας φιλος μου σπιτι του πηρε μια γεννητρια που ειχαν με βενζινη και 3 μπετονακια βενζινη και την συνδεσε με την καμπινα.Τελικα τελειωσα το παιχνιδι μια ωρα σχεδον μετα την διακοπη και το ρεκορ μου σταματησε στα 15.435.800.
Οντως πατριωτη δεν υπαρχω,ειμαι ενα εξωγηινο ον που ηρθε στην γη να μαθη τα arcades σας και να παω να τα διδαξω στον εξωγηινο λαο μουcauldron είπε:Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω. Δεν υπάρχεις ρε μεγάλε!