Aνοίξτε την καρδιά σας στον παπα-gamer Metalcandyman, τέκνα μου

Απαιχτοςςςςςςςςς
 
Alucard είπε:
3) Με εκνευρίζουν αφάνταστα τα Mario. Ε-Κ-Λ-Ε-Ψ-Α-Ν το The Great Giana Sisters το οποίο είναι σαφώς ανώτερο. Δε σηκώνω κουβέντα επʼ αυτού.
Οι Γιάννες βγήκαν 2 χρόνια μετά τους Μάριους! :p
 
Maddog είπε:
Θα πάρω το θάρρος να απαντήσω, γιατί νομίζω ότι έχω ερμηνεύσει σωστά τα λεγόμενα του Άλκη.Θεωρεί ότι το Myst και το Syberia έκαναν μεγάλο κακό στο είδος των adventures. Και ομολογώ ότι συμμερίζομαι απόλυτα την άποψη του για το Myst τουλάχιστον...

Άλκη, αν "μεταφράζω" λάθος, παρακαλώ διόρθωσε με. :)
Απανταω γιατι κι εγω το Myst σκεφτηκα. Για να πω την αληθεια ομως μαζι με το Myst ειχαν κυκλοφορησει και αλλα παιχνιδια παρομοιας φιλοσοφιας και ακομα δεν ξερω ποιος αντεγραψε ποιον. Σιγουρα ομως η επιτυχια του Μυστ πρεπει να γεννησε διαφορα κακεκτυπα (αν και δεν εχω υποψη συγκεκριμενους τιτλους) που ειχαν μονο σκοπο υπαρξης να το αντιγραψουν

Οσο για το Syberia εχω αναφερει και αλλου οτι ηταν για μενα απογοητευση, αλλα δεν εχω υποψη οτι επηρρεασε τοσο πολυ το ειδος ωστε να του κανει "κακο".

Σορρυ για το offtopic ε;
 
Ο Μεταλοζαχαροπλάστης, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! :worship:
 
-Όταν ήμουν 7-9 χρονών είχα αρκετά handhelds τύπου game and watch, τα οποία μετά από κάποιο διάστημα τα χαλούσα.

Μετά από πολλά χρόνια, όταν είδα τι τιμές πιάνουν στο ebay και πόσο σπάνια είναι αρκετά από αυτά έκλαψα με μαύρο δάκρυ.

- 11 χρονών ήθελα να αγοράσω snes, ενώ η αδερφή μου master system. Κάναμε μια υποτυπώδη κλήρωση (γράψαμε σε δυο χαρτιά τα ονόματα και τράβηξα ένα με κλειστά μάτια). Προσπάθησα να "κλέψω" για να βγάλω το χαρτί με το snes, αλλά δεν τα κατάφερα! Με την κονσόλα ασχολήθηκα για ενα Καλοκαίρι, και μετά επέστρεψε στο κουτί της. Η κονσόλα χρησιμοποιείται ακόμα σαν stopper για να μην κλείνει η πόρτα!!!

- Έχω ξεκινήσει πολλές φορές τα final fantasy 7-8-9 αλλά ποτέ δεν κατάφερα να τα ολοκληρώσω!!

- Μου πήρε πολλά χρόνια για να αποδεχτώ το playstation brand.

- Αγόρασα PSP για το στρατό (κυρίως για να βλέπω ταινίες). Ασχολήθηκα λίγο, και μετά μπήκε στο κουτί του.

Παρ όλες τις προσπάθειες που έκαναν φίλοι που λατρεύουν την κονσόλα να μου αλλάξουν γνώμη, δεν τα κατάφεραν.

Ο λόγος που το κρατάω είναι οι homebrew emulators.

- Κόντεψα να έρθω στα χέρια με έναν casual κάγκουρα, επειδή πίστευε ότι το ps2 είναι καλύτερο λόγω των pro και του κάθε λογής ποδοσφαιρικού game. Όταν του εξήγησα πόσο άσχετος είναι, υποχώρησε.

-Από την τσαντίλα μου επειδή έχασα σε κάποιο παιχνίδι έχω σπάσει χειριστήρια, έχω κάνει βαθούλωμα σε τοίχο με το χειριστήριο του xbox 1, όπως και μερικές τάβλες από ξύλινο πάτωμα! (Ακόμα απορώ πως το κατάφερα αυτό!!)
 
metalcandyman είπε:
Εχω σουταρει τρεις γυναικες στην ζωη μου για τα videogames.Η πρωτη τολμησε να με πει οτι δεν πρεπει να παιζω γιατι ηλεκτρονικα παιζουν μονο τα παιδακια.Η δευτερη τολμησε να συγκρινει τον ευτο της με το κορυφαιο παιχνιδι ολων των εποχων το τιτανομεγιστοτεραστιο PACMAN και να βαζει και ψευτοδυληματα,και η τριτη εκανε το τεραστιο σφαλμα να πατησει το escape οταν ηδη επαιζα 3 ωρες PACMAN ωσο αυτη κοιμοταν.
Hardcore gaming.
 
metalcandyman θα μπορούσες άνετα να γράψεις βιβλίο για τις <<Κοινωνικές και διαπροσωπικές συνέπειες λόγω έλλειψης λειτουργίας "Save" σε games και κονσόλες>>
 
cauldron είπε:
metalcandyman θα μπορούσες άνετα να γράψεις βιβλίο για τις <<Κοινωνικές και διαπροσωπικές συνέπειες λόγω έλλειψης λειτουργίας "Save" σε games και κονσόλες>>
χαχαχαχαχα ωραιος ρε πατριωτη :D Τον καταληλο τιτλο εδωσες.
 
1. με εκνευρίζει αφάνταστα ο Mario,μακάρι να γινόταν "e-πραξικόπημα" :p και να έπαιρνε τη θέση του ο μοναδικός ήρωας της nintendo που αξίζει,ο Wario :) .

2. σε άμεση σχέση με το παραπάνω,κατά τη γνώμη δεν μπορείς να βρεις πιο "ρηχούς" και "χάρτινους" χαρακτήρες από αυτούς της nintendo (με εξαίρεση τον wario και μάλλον και τη samus) .

3. αντιπαθώ την Apple,γι'αυτό δεν έχω αγοράσει ούτε σκοπεύω να αγοράσω προϊόν της (το μόνο που έχω από αυτή είναι ένα ipod 30αρι το οποίο μου χάρισαν) .θέλω πολύ όμως να μπει στο χώρο του gaming :) ... και να πάθει την πανωλεθρία που έπαθε με το Pippin :diablotin: .

4. δεν έχω παίξει και δεν σκοπεύω να παίξω το final fantasy vi έως ότου βγει ένα σύγχρονο remake στα τωρινά handhelds.ο λόγος είναι ότι έχω αποφασίσει να μην ξαναδώσω πάνω από 20 ευρώ για παιχνίδι του gba και από τη στιγμή που το "βαράνε" θα μείνουμε μακριά και αγαπημένοι μέχρι νεωτέρας...

5. ότι λέει ο Imgema για το Halo.

6. έχω ρίξει ποτάμια κλάμματος (εντάξει,όχι κανονικά,δακρυσμένα smilies για την ακρίβεια :D ) για την απώλεια του Crash και του Spyro και την καταστροφή τους (που ακολούθησε αμέσως μετά).

αυτά για την ώρα :) ...
 
1. Αντάλλαξα το SNES με το Saturn και έδωσα και χρήματα.

2. Αντάλλαξα το Saturn με το PlayStation και έδωσα και χρήματα..

3. Χάρισα προ 15ετίας τον Amstrad 1640...
 
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!

Άπαιχτοι όλοι, θα μας κάψει ο Θεός ρε αλάνια!

Μου αρέσει που οι γνώμες μας είναι εντελώς διαφορετικές πάνω στο ίδιο θέμα. Συνεχίστε. Ελπίζω ο Παππάς metalcandyman να μας δώσει συγχώρεση γιατί με αυτά που διαβάζω θα μας κάψει η κόλαση!
 
Eφθασεν η ωρα...

Με τυχαια σειρα, οσα μου ερχονται αυτη τη στιγμη:

1) Δεν γουσταρω ιδιαιτερα τον Mario! Οχι οτι δεν τον γουσταρω καθολου, αλλα προτιμω τον Sonic. Πιο παιδικος, οπως πρεπει να ειναι σε ενα παιχνιδι. Ο mario επρεπε να ειναι μπακαλης οχι υδραυλικος.

2) Σε αμεση σχεση με το (1) ειναι το (2), προτιμω τη sega σε οποιαδηποτε συγκριση με την nintendo. Δεν εχω Wii γιατι δεν παιζω γλυκαναλατα παιχνιδια. Μου αρεσει το snes γιατι ειναι η τελευαταια σωστη κονσολα της νιντεντο. Μετα πατος. Αλλα παρολα αυτα το παιζω φιλος της νιντεντο γιατι υπαρχει το (3)

3) Δεν γουσταρω τη sony, μισω τη M$. Εχω ομως και playstation και x-box. To x-box εκατσε σε μια ανταλλαγη, το ps2 εχει καποια καλα παιχνιδια, το ps1 ειναι η καλυτερη κονσολα ολων των εποχων, αλλα δεν γουσταρω τη sony, πατανε επι πτωματων (sega).

4) Kαποτε μου χαρισαν 3 Mac G4 και επειδη δεν ειχα οθονες, τα πεταξα και κρατησα μονο τα πληκτρολογια για κανα πισι!

5) Παιζω απειρες ωρες colonization στην αμιγκα, και παρολο που το ξερω τελεια, καμια φορα κλεβω κανοντας load οταν χανω καπου.

6) Αγορασα το 1999 τη δευτερη εκδοση του ps1 και ελεγα σε ολους οτι πηρα το καινουργιο playstation και ολοι χαζευαν επειδη νομιζαν οτι πηρα το ps2.

7)Στα ηλεκτρονικα εχω βαλει δεκαρικα "αναποδα" σε μηχανημα με πενηνταρικα.

8)Δεν παιζω ποτε online παιχνιδια, θεωρω οτι οι ανθρωποι παιχτες ειναι "ηλιθιοι" και "εκνευριστικοι" σε σχεση με τους αντιπαλους απο υπολογιστη. Γενικα δεν μου αρεσουν τα "διπλα" επειδη οι παιχτες παιζουν για να κερδιζουν και οχι για να χαρουν. Εαν χανουν δεν χαιρονται και ετσι δεν πρεπει να τους στερω την χαρα.

9) Δεν γουσταρω τα rpg. Εχω τελειωσει FFVII, FFVIII, FFIX αλλα μεχρι εκει, πριν χρονια. Τωρα πια εαν δεν ερχισει η δραση εντος 10 δευτερολεπτων το κλεινω το παλιοπαιχνιδο. Μονο shouter και beat em up που ξεκινανε αμεσως.

10) Επαιζα kick-off και sensible και κερδιζα με υπογειους τροπους, δινοντας λιγοτερο καλα joystick σε αντιπαλους.

11) Ποιος ηλιθιος ανακαλυψε το joypad? Αυτη η αηδια ειναι για γυμναστικη δακτυλων, οχι για gaming. Μονο stick σε στυλ πακμαν ή arcade. Παιζω απο αναγκη με joypad, υποφερεται της Sony, μερικα αλλα ειναι για να τα σπας, οπως του Ν64, jaguar κτλ.

12) Η apple ΗΤΑΝ καποτε μια εταιρια με υποφερτα home μηχανηματα, πολυ χειροτερα απο αμιγκα και αταρι. Μετα το σταματημα χρησης 68Κ επεξεργαστων και το ξεκινημα χρησης pc επεξεργστων, εγινε απλα μια εταιρια που πουλαει μεταμφιεσμενα πισι, σε απαραδεκτα ψηλες τιμες και χωρις κανενα νοημα αγορας, εκτος εαν εχεις λεφτα για πεταμα. Πανε οι καλες μερες...

13) και τελευαταιο: δεν σηκωνω κουβεντα για την αμιγκα και για ποιος ειναι ο καλυτερος υπολογιστης ολων των εποχων. Απλα τα πισι ειναι ενα εργαλειο οπως η κουταλα για τη σουπα. Δεν παιζω παιχνιδια για πισι, δεν παιζω σε ps3, δεν παιζω σε xbox360, θεωρω οτι οσο πιο απλο ειναι ενα παιχνιδι τοσο πιο δυσκολο ειναι, γιατι εχεις λιγοτερα "τρικ" να κανεις για να κερδισεις. Pacman, Space Invaders, kick-off, pang αυτα παιζω σε αμιγκα και mame. Eβριζα για χρονια τους πισι χρηστες για τα απροσωπα μηχηματα που περνουν, αλλα πως θα ανακατεψεις τη σουπα, εαν δεν εχεις κουταλα?

EDIT: μολις μου ηρθε ενα ακομα: φορμαρα και εσβησα τη δισκετα του "extras" στην Α500, επειδη δε μπουταρε και νομιζα οτι ηταν αδεια. Εγραψα πανω parasol stars.

συνεχιζεται...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
mike είπε:
καμια φορα κλεβω κανοντας load οταν χανω καπου.
Mike, με κάνεις να νιώθω τύψεις !! Το να κάνεις load (σε οποιοδήποτε παιχνίδι) μετά απο χασούρα, θεωρείται "κλέψιμο"; :D
 
Στο συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι σαν να κλεβεις. Σχεδον τα παντα ειναι ραντομ, π.χ. η δυναμη του στρατου σου ειναι πιθανοτητες σε σχεση με του αντιπαλου.

Θεωρητικα μερικοι ψαραδες χωρις οπλα εναντιων βετερανων σε ιππικο, εχουν στο παιχνιδι 10% πιθανοτητα να μην πεθανουν. Συνηθως πεθαινουν, αλλα εαν θες μπορεις να κανεις συνεχεια load μεχρι να κερδισουν. Ειναι δηλαδη σαν να παιζεις ταβλι και να θες 3-4 για να βγεις και να κανεις load μεχρι να σου ερθει.

Πιστευω καταλαβες!!!
 
Χαχαχα !!

Ναί, πιστεύω πως κατάλαβα τι εννοείς.

Πάντως εγώ αποφεύγω κάτι τέτοια, όχι επειδή έχω κάτι εναντίον του load, αλλά επειδή το να βάλω farmers να επιτεθούν σε τίποτα... "κοκκινοχιτώνες" μέχρι να νικήσουν, το θεωρώ πολύ extreme φάση !! :D

Συνήθως παίζω πιό λογικά: Φτιάχνω την πολιτοφυλακή και τον στρατό μου (μπόλικους, για να αισθάνομαι ασφαλής), και χρησιμοποιώ μόνο αυτούς για να αμυνθώ όταν κάνω την επανάσταση.
 
και συνεχιζω

33.Το κακο εδω στης σερρες ειναι οτι τα καινουρια παιχνιδια η αργουν να ρθουν η ερχονται στα μαγαζια πολυ λιγα κομματια.Εχω τρελα με τα zelda και οταν κυκλοφορησε το zelda wind waker καθομουνα σε αναμενα καρβουνα γιατι δεν ηξερα αν προλαβω.Ειχα εναν γνωστο μεσα σε ενα μαγαζι στη σερρες και με ειχε ρουφιανεψει οτι θα ρχοταν μονο 3 κομματια.Τελικα του ειπα οτι αν με καβαντζωση ενα απο τα 3 θα του κανω κατασταση με μια φιλη μου.Φυσικα ειχα ενημερωση την φιλη μου.Με καβαντζωσε τελικα το παιχνιδι και μολις το πηρα στα χερια μου το βραδυ βγηκε με την φιλη μου με την εκανε την χαρη η κοπελα.Το αποτελεσμα ηταν εγω να εχω το παιχνιδι και αυτος απλα να πιει ενα ποτο με μια ομορφη γυναικα ενα βραδυ γιατι την αλλη μερα η φιλη μου τον σχολασε.

34.Οταν ειχαμε στα ηλεκτρονικα του χωριου μου το PACMAN ειχε ερθει ενας που και καλα ηξερε να το παιζει.Ο τυπος εβγαζε γυρω στης 10 πιστες και το επαιζε ιστορια.Εκατσα να παιξω και πανω απο το κεφαλι μου μουρμουριζε συνεχως μεχρι που με εσκασε.Τα πηρα και γω και του ειπα να βαλουμε ενα στοιχημα.Το στοιχημα ηταν οτι θα παρουμε ενα μπουκαλι ουισκυ για αρχη και για καθε πιστα που θα βγαζω θα πινει ενα σφηνακι ωσο αντεξει και θα πληρωσει και ωσα πιει ενω αν χασω κατω απο την 50 πιστα θα πιω ωσα σφηνακια ηπιε αυτος και θα τα πληρωσω ολα εγω.Για την ιστορια εχασα στην 215 πιστα κυριως απο τα γελια επειδη εβλεπα τα χαλια του και δεν μπορουσα να παιξω.Αυτος απο την 20 πιστα δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του :D

35.Mε ειχαν στηλει κατι συγγενεις μου απο αμερικη το nomad της sega με το sonic.Μολις ανοιξα την συσκευασια και το ειδα μεσα με το sonic εβγαλα σπυρια και τα χερια μου καηκαν λες και ημουνα ο διαβολος και επιασα σταυρο.Τελικα το πουλησα 100 χιλιαδες δραχμες σαν κατι σπανιο που δεν κυκλοφορησε στην ευρωπη.

36.Οταν βγηκε ο νομος για τα φρουτακια σε γκαραζ εννος φιλου ειχαμε 5 καμπινες.Μια απο αυτες ηταν το galaxian.Mια μερα η ΔΕΗ ανακοινωσε προγραματισμενη διακοπη και γω 3 ωρες πριν την διακοπη εκατσα να παιξω Galaxian και για κακη μου τυχη εκανα απο τα κορυφαια παιχνιδια μου και το ειχα παει 12 εκκατομυρια ενα τεταρτο πριν κοπη το ρευμα.Μιλαμε εγειναι χαμος και ετρεξε ενας φιλος μου σπιτι του πηρε μια γεννητρια που ειχαν με βενζινη και 3 μπετονακια βενζινη και την συνδεσε με την καμπινα.Τελικα τελειωσα το παιχνιδι μια ωρα σχεδον μετα την διακοπη και το ρεκορ μου σταματησε στα 15.435.800.

37.Εχω παιξει με εναν κολητο μου 6 συνεχομενες ωρες στο Atari 2600 το παιχνιδι με τους καουμποιδες που πυροβολανε ο ενας τον αλλον.Το στοιχημα ηταν το ιδιο το Atari 2600 Που θα το επερνε οποιος κερδιζε.Τελικα δεν το πηρε κανενας γιατι λιγο πριν τελειωσουμε το Atari τα εφτυσε και πεταχτηκε στα σκουπιδια.

38.Οταν ειχα αγορασει μια κασσετα για το Atari 2600 με κατι διακοπτακια απο πισω που αναλογα που τα ειχε πανω η κατω κτλ επαιζες το εκαστοτε παιχνιδι,ειχα γραψει σε ενα χαρτι διαφορους οτι να ναι κωδικους και πουλουσα παπα σε φιλους οτι ειναι μυστικη συνδιασμη για super παιχνιδια που τους ξερω μονο εγω.

39.Πιτσιρικας ειχα πιασει δουλεια σε μαγαζι με arcades της περιοχης μου χωρις μισθο αλλα με την συμφωνια να εχω κλειδι απο το μαγαζι και να καθομαι την νυχτα οταν κλεινη το μαγαζι η γενικα οταν ειναι κλειστο και να παιζω ωσο PACMAN ηθελα τζαμπα.

40.Εχω εγκαταστησει σε 4 ατομα οχι και τοσο σχετικα με το αντικειμενο τα mame περνοντας απο τον καθενα 100 ευρω.Η φραση μου ηταν η εξης ''Εδω σε περναω τοσες χιλιαδες παιχνιδια που τα επαιζες στα ηλεκτρονικα και θα τα εχεις για παντα και σε φαινονται πολλα τα 100 ευρω;''.Φυσικα κανενας δεν εφερνε αντιρηση.

41.Θεωρω τα Uncharted μια βλακεια και μιση και δεν προκειται να ασχοληθω σοβαρα ποτε μαζι τους.

42.πριν χρονια μπροστα στο διλημα μεταξυ μιας ψηλης 1.80 ξανθιας πρασινοματας και μιας αυθεντικης καμπινας PACMAN διαλεξα την καμπινα.

43.Πηγαινοντας με την τοτε μηχανη μου στο σπιτι κρατουσα το N64 στα χερια μου μεχρι που πεταχτηκε ενας βλακας απο ενα στοπ και με χτυπησε.Οταν σηκωθηκα το μονο πραμα που με ενοιαζε ηταν μην εσπασε το N64.Ανοιξα το κουτι βεβαιωθηκα οτι δεν ειχε εξωτερικες φθορες το ξαναεβαλα μεσα και οταν ηρεμησα τοτε μονο πηρα χαμπαρι οτι το δεξι μου ποδι ειχε σπασει σε κνημη και περονη και κουνιοταν περα δωθε σαν σπασμενος μεντεσες.

44.Γουσταρω με χιλια το super mario bros 2 για το NES.Δεν με νοιαζη που το εχουν ξεσκισει οι και καλα κριτικοι δεν με νοιαζη που το εχουν βαθμολογησει με πολυ χαμηλους βαθμους δεν με νοιαζη που εχει για τελικο αυτον τον ελεεινο βατραχο.Εγω το γουσταρω το εχω τερματισει ισα με 10 φορες και θα το τερματισω αλλες τοσες.

45.Θεωρω τον crash bandicoot την πιο ηλιθεια μασκοτ που υπαρχει και οτι δημιουργηθηκε μονο και μονο για να καληψει την αναγκη της $ony για μασκοτ.Επισης τα παιχνιδια μαυτον ειναι ολα ''μυρουδιες'' δεν εχουν να προσφερουν τιποτα και ειναι βαρετα μεχρι αηδιας.

46.Eνας φιλος μου ειχε το μεγαλο κουτι του zelda a link to the past αυτο που ειναι σπανιο για το snes σφραγισμενο του το ειχαν στηλει κατι συγγενοις του απο σουηδια.Αυτος ειχε ξανα το παιχνιδι κανονικα αλλα εγω δεν το ηξερα και αυτο το κρατουσε ετσι.Οταν ειχα παει μια μερα στο σπιτι του να τον παρω να παμε στα ηλεκτρονικα ηδα το κουτι και λεω απο μεσα μου ''Ρε τον παλιομ_ _ _ _ α ακομα δεν το ανοιξε να το παιξει""και πηγα εσκισα την ζελατινα και το ανοιξα''.Απο εκεινη την μερα εκανε 10 χρονια να με ξαναμιληση.

47.Ειχα 15 Game & watch που τα ειχα παρει απο τον πρωτο ξαδερφο μου τον γιατρο οταν ειχε περασει ιατρικη.Αυτο το μιασμα της οικογενειας αυτο το τρισαθλιο σκουληκι ηταν οπαδος της sega αλλα γουσταρε τα Game & watch.Επειδη ομως με επιαναν χωρο οταν αρχισα να περνω κονσολες τα πεταξα στα σκουπηδια.Εδω μεσα διαπιστωσα οτι ειναι σπανια τα Game & watch.

48.Εχω βγαλει γκομενα σε διακοπες στην σαντορινη μια σουηδεζα τουρηστρια και επι 5 μερες μετα την κρεπαλη και ολα τα αλλα τα σχετικα ;) καθομασταν ξυπνιοι μεχρι το πρωι και βαζαμε κοντρες στο super mario kart εγω αυτη και μια φιλη της.

49.Εκανα τραμπα χιλιομεταχειρισμενο saturn 1 pad και 5 παιχνιδια με ολοκαινουριο Dremacast και 2 pads γιατι ο τυπος που το ειχε νομιζε οτι ηταν χαλασμενο επειδη ειχε 10 παιχνιδια αντιγραφες αλλα δεν ειχε το utopia και μολις τα εβαζε μεσα οπως ηταν φυσικο δεν επαιζαν.

50.Πουλησα πριν πολλα χρονια ψιλομεταχειρισμενο NES που με το ειχε φερει μια θεια μου με το κουτι του και ολα τα σχετικα και με 4 παιχνιδια σε καποιον που ηθελε NES γιατι την πατησα επειδη ηταν Asian version και δεν μπορουσα να βρω παιχνιδια.Μετα με τα λεφτα που πηρα πηγα πηρα κανονικο NES ευρωπαικο.

To be continued....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΘΕΟΣ....!!!!!!!! :bow: :bow:
 
metalcandyman είπε:
36.Οταν βγηκε ο νομος για τα φρουτακια σε γκαραζ εννος φιλου ειχαμε 5 καμπινες.Μια απο αυτες ηταν το galaxian.Mια μερα η ΔΕΗ ανακοινωσε προγραματισμενη διακοπη και γω 3 ωρες πριν την διακοπη εκατσα να παιξω Galaxian και για κακη μου τυχη εκανα απο τα κορυφαια παιχνιδια μου και το ειχα παει 12 εκκατομυρια ενα τεταρτο πριν κοπη το ρευμα.Μιλαμε εγειναι χαμος και ετρεξε ενας φιλος μου σπιτι του πηρε μια γεννητρια που ειχαν με βενζινη και 3 μπετονακια βενζινη και την συνδεσε με την καμπινα.Τελικα τελειωσα το παιχνιδι μια ωρα σχεδον μετα την διακοπη και το ρεκορ μου σταματησε στα 15.435.800.
Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω. Δεν υπάρχεις ρε μεγάλε!
 
cauldron είπε:
Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω. Δεν υπάρχεις ρε μεγάλε!
Οντως πατριωτη δεν υπαρχω,ειμαι ενα εξωγηινο ον που ηρθε στην γη να μαθη τα arcades σας και να παω να τα διδαξω στον εξωγηινο λαο μου :D :cool:
 
Να πω κγω.Στη τριτη Λυκειου γραφαμε εξετασεις ιστορια κ αγγλικα,Παρεδωσαμε τις κολες μας με ενα κολητο μου (κατι ειχαμε γραψει?!?!?!)απο τους πρωτους κ πηγαμε σφαιρα να παιξουμε ηλεκτονικα,το αποτελεσμα ηταν να περιμενη εμας ολη η τριτη λυκειου να παραδοσουν τα θεματα για τα αγγλικα!Παιζαμε το BUbble Bobble μεχρη που το τερματισαμε καθυστερισαμε 1 ωρα κ κατι,περιττο να σας πω βρισιδη που φαγαμε απ ολους!!
 
Πίσω
Μπλουζα