Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
manos426f είπε:Aποσπασματικά θ΄αναφερθώ και σε ότι μου έρχεται τώρα στο μυαλό...
-Tα αμάξια με τα suped-duper ηλεκτρονικά δε τα θεωρώ πρόοδο.Δε νοείται πρόοδος σε κάτι που είναι πιο "ζημιάρικο" από τον προκάτοχό του,κι αυτό συμβαίνει κατά κόρον με τα σημερινά αυτοκίνητα.Το ίδιο ασφαλώς ισχύει και με τις μηχανές...
-Τα CDs-DVDs φέρανε τη σύγκλιση computers-entertainment,συνεπώς θεωρώ κομβική τη δημιουργία τους ως μέσα αποθήκευσης.Καλώς ήρθαν...
-Τα κινητά,αναγκαίο κακό,όπως είπε ο pooκιοs.Εσχάτως το χρησιμοποιώ ελάχιστα !
-Κάτι αηδίες του στυλ navigator,GPS,communicators,κινητά με 4537567857 Mpixels camera,touch-screen κτλ κτλ κι εγώ δε ξέρω τι άλλο,είναι μάλλον γι' "αρρωστάκια" με την τεχνολογία,οπότε ούτε που τα έχω δει κι ακουμπήσει...
-Οι κονσόλες ήταν πολύ καλύτερες παλιά,είχαν άλλο feeling,ενώ τα PCs παρά τους Χ πυρήνες και τις "ουάου" κάρτες γραφικών,μάλλον δε συγκινούν (στον gaming τομέα) όπως κάνανε 10-15 χρόνια πριν.
Έχουν γίνει όμως πολύ καλά media centers...
-To net.
Εδώ respect.
Mόνο και μόνο που τα λέμε εδώ και 3 χρόνια εδώ μέσα,δε χρειάζεται να πούμε αν το θεωρούμε σημαντικό ή όχι.
Συνεπώς,για μένα,καλή η τεχνολογία,απλά όχι τόσο απαραίτητη σε πολλούς τομείς,όπως έχει καθιερωθεί να θεωρείται...![]()
Alki, respect!alkis21 είπε:Προσωπικά νιώθω τόσο δεμένος με την έννοια του internet που έχω ξεπεράσει τη φράση "δεν μπορώ να ζήσω χωρίς internet". Βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι το internet δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα.
Πραγματικά, βγαίνω offtopic μόνο και μόνο για να σχολιάσω αυτό: Πού το ήξερες ότι τόσο πήρα το iphone μου?!alkis21 είπε:.....το οποίο iPhone παρεμπιπτόντως αγόρασες με 36 δόσεις ...