Έχει περίπου κανένα δεκάλεπτο που αμφιταλαντεύομαι αν θα απαντήσω στο ποστ... Τελικά αφού αναρτήθηκε εκ νέου στα σημερινά ποστ, θα απαντήσω.
1ον, το link στο αρχικό post δε βγάζει πουθενά! (@Kambia!

)
2ον, θα συμφωνήσω με τον Spartan_X, ότι η τεχνολογία από μόνη της, δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Το θέμα είναι πώς την χρησιμοποιούμε ή πώς επιλέγουμε να την χρησιμοποιούμε.
3ον, δυστυχώς τα κελεύσματα της νεώτερης εποχής, επιβάλλουν την gadgetομανία που επικρατεί. Φοβάμαι ότι κι εγώ τότε, είμαι αρρωστάκι με την τεχνολογία, αφού πρέπει με το smartphone κινητό μου, να μπορώ ανα πάσα στιγμή να εξυπηρετήσω και να απαντήσω σε πελάτες είτε είμαι στο γραφείο, είτε όχι. Είτε είμαι εντός Ελλάδος, είτε όχι!
Οπότε δυστυχώς, χρειάζεται λόγω δουλειάς (προσέξτε τη χρήση του ρήματος: χρειάζεται & όχι χρειάζομαι!), να μπορώ να πάω π.χ. στο Ρέθυμνο, σ' έναν δρόμο που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του -πόσο μάλλον οι ντόπιοι- και να βρω τον πελάτη (ο οποίος, προσπαθεί να εξηγήσει σε μια Θεσσαλονικιά πώς να φτάσει στο κατάστημά του). Χρειάζεται μια κάμερα με αξιοπρεπή mpixels, για να μπορώ να βγάλω μια φωτογραφία ενός μηχανήματος / κυκλώματος και να το στείλω στον προμηθευτή μας, για να μου πει αν υπάρχει ανταλλακτικό, ενώ είμαι onsite στον πελάτη. Το touch screen δε θα έλεγα ότι χρειάζεται αμάν και ντε, αλλά κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη & πιο φιλική!
Χρειάζεται τέλος, να μπορώ να έχω GGG (ή αλλιώς 3G) για να μπορώ να ελέγχω τα e-mail μου, μιας και κάποιοι προμηθευτές μας είναι ανοιχτά Σάββατα & Κυριακές ή είναι σε Αμερική & έχουμε διαφορά ώρας.
Αυτό που δεν χρειάζεται, αλλά είναι η δική μου μικρή ανταμοιβή, είναι τα παιχνιδάκια που μπορώ να παίζω στο κινητό μου, όταν περιμένω κάποιον (πράγμα σπάνιο, βέβαια - συνήθως οι άλλοι περιμένουν εμένα!

) και η μουσική που μπορώ να ακούω όσο περιμένω σε λεωφορεία - τρένα - αεροδρόμια. Και γενικά, για κάποια που μιλάει με 1, 2 ή 3 πελάτες όλο κι όλο τη μέρα (αλλά κανα δίωρο με τον καθένα!

), σιχαίνομαι τα τηλέφωνα & μετά το πέρας του τυπικού 8 ώρου, σπανίως απαντάω στο εταιρικό τηλέφωνο - πόσο μάλλον στο προσωπικό μου. Ούτε καν στου σπιτιού μου.
Πριν από 10 χρόνια, οι δυνατότητες του τηλεφώνου ήταν αυτές που είπε ο Manos πιο πριν: Να παίρνουμε τηλέφωνο & να στέλνουμε και κανένα sms. Τα πράγματα όμως αλλάζουν.
Και από τη στιγμή που μπορώ (οικονομικά & αντιληπτικά), να έχω μια συσκευή για όλα αυτά, αντί για κάθε πράγμα και ξεχωριστό gadgetάκι, το προτιμώ.
Τέλος, για να μη ξεκινήσω θέμα εκ του μη έσοντος, απλά μου έκανε εντύπωση η άποψη του Μάνου και θέλησα να φέρω και τη δική μου οπτική γωνία. Σεβαστή, σαφώς, η άποψή του - όπως φαντάζομαι και η δική μου.
P.S. Κι εγώ, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να ζήσω χωρίς internet (όπως και όλοι οι υπόλοιποι πριν από μένα!

)