Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Είσαι σίγουρος;Other_Reality είπε:επείδή την κυριακή παραλαμβάνω την 4000Τ
Eίμαι σίγουρος !!! Αλλά μάλλον θα κρύβει πολλά μικρά προβληματάκια...Με τον καιρό θα τα φτιάξω. Το θέμα είναι ότι άλλο ένα Tower + το γομάρι το 1084, μου πιάνει πολύ χώρο, και δέν έχω άλλο !!! Όσο για το λειτουργικό τώρα μάλλον ότι καταφέρω. Στην τελική βάζω και το 3.1 το ελληνικό! Το Amiga Explorer φαντάζομαι να κάνει δουλειά, γιατί η 4000 απ'οτι ξέρω δέν έχει PCMCIA. Iσχύει αυτό, έτσι ? Μπλέξαμε, και έχω και ένα bid σε μια 1200άρα την οποία να δώ πώς θα πληρώσουμε !!!! Πάντως είναι κουκλί, και θα το έχω σε στοργικό, amigoειδές περιβάλλον !!! (κανά scandoubler για Zorro κανείς.....?!?)Rygar είπε:Είσαι σίγουρος;![]()
![]()
.
>thanks , φτού μου μή με ματιάσετε μόνο γιατί κατα τα άλλα....περνάμε δύσκολες μέρες !!!<Rygar είπε:Πάντως φίλε είσαι ΠΟΛΥ τυχερός.
Σεπιασα!Other_Reality είπε:Μπλέξαμε, και έχω και ένα bid σε μια 1200άρα την οποία να δώ πώς θα πληρώσουμε !!!! <
1. epeidh einai A4000T tote kata 99% o sklhros pou tha exei pano tha einai SCSI-II 50pin... an breis enan tetoio h 68pin me metatropea se 50pin tote tha paiksei mia xara!Other_Reality είπε:Τί σκληρό να της βάλω, και τί λειτουργικό προτείνεται ? (Κυρίως whdload είπαμε) ClassicWB, ή κάτι άλλο ? Επίσης, τα δεδομένα απο PC τα καίω σε cdάκι και τα βλέπει κανονικά έτσι ? Έχω ψηθεί και για ένα scandoubler/flickerfixer, αλλά θα το πάω λάου λάου γιατί με βλέπω φυλακή και χρεωμένο ...
Πολύ πιθανό...αποσύρθηκα πλέον απο 1200άρες , χτύπα άφοβα !!!! (προς το παρόν) Μόνο κάτασπρες με σκληρό και 030 πλέον (ξεψάρωσα τώρα και θέλω φάπες μου φαίνεται)mankak είπε:Σεπιασα!Εσυ εισαι που μου χτυπας τις δημοπρασιες στο ebay και δε μπορω να κερδισω καμια?![]()