Τι εννοεις,τι εννοω? Self explainedΠαράθεση:Αρχικό μήνυμα απο sinclair_jim Αν κάποιος ήθελε υπολογιστή για να μάθει, αλλά και να παίζει παιχνίδια δεν είχε καλύτερη λύση από ZX...
Παράθεση:Αρχικό μήνυμα απο Gryzor
Ερμ.... μήπως αυτό; Καλύτερη BASIC, καλύτερες γλώσσες γενικά, σωστός editor, καλύτερες δυνατότητες...
Στο CPC για γράψε PRANT και πάτα enter να δείς τι θα κάνει...Gryzor είπε:Ερμ.... μήπως αυτό; Καλύτερη BASIC, καλύτερες γλώσσες γενικά, σωστός editor, καλύτερες δυνατότητες...
Όπως επίσης κι εσύ δεν ξέρεις οτι η C και η Pascal υπάρχει και στα CPC...sinclair_jim είπε:Οσο για τις γλώσσες δεν ξέρεις την HighSoft Basic ή τις Pascal και C για spectrum...
Αφού να φανταστείς, κι εγώ που θέλω τώρα να κάνω αναβάθμιση είμαι μεταξύ 4πύρηνου και +3. Όμως επειδή δεν βρίσκω +3 μάλλον θα πάω σε AMD, εκτός κι αν βρω κανέναν ΖΧ80 καινουργή στο κουτί του - έτσι κι αλλιώς η ίδια τεχνολογία είναι λίγο πολύ.fgbrain είπε:υπάρχει αθεράπευτο, σοβαρό σύνδρομο κατωτερότητας από κατόχους ΖΧ...
λυπάμαι πολύ :angry:
σε λίγο θα μας πείσετε ότι είναι καλύτερο το spectrum 48k και απο amiga...
Ο λαός λέει πολλά σοφά πράγματα, ένα από αυτά ταιριάζει γάντι στην περίσταση... "της στραβής _____ της φταίν τα ports"Stanfromgreece είπε:όμως αυτό συνέβαινε μόνο όταν οι εταιρίες έφτιαχναν άθλια specrtrum ports αντί να φτιάξουν από την αρχή κώδικα για τον Amstrad!