• Αγαπητά μέλη: Για λόγους ασφαλείας, τα παλιά σας user passwords έχουν καταργηθεί. Πατήστε εδώ για password reset ώστε να ορίσετε νέο συνθηματικό. Μη ξεχάσετε να ελέγξετε τον spam folder σας για το email που θα παραλάβετε. Aν πιστεύετε ότι έχετε εγγραφεί με email address που έχει καταργηθεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@retromaniax.gr για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα.

Android + RetroArch

Shinobi

RetroMasteR
Joined
26 Ιολ 2006
Μηνύματα
1.598
Αντιδράσεις
173
Δεν σώζει ούτε αυτόματα (save on exit) ούτε αν πατήσεις εσυ save current configuration (βγάζει μήνυμα failed to save).  Με save new configuration σώζει αλλά δεν το φορτώνει όταν ξεκινήσεις το core. Δηλαδή βάζω ένα shader, δουλεύει κανονικά και πατάω exit και αν ξαναβάλω το παιχνίδι ξεκινά πάλι χωρίς shader.

ΥΓ μάλλον το θέμα είναι στα shaders γιατί άλλαξα ένα option στο c64 core (joystick port 1 από 2), βγήκα και όταν ξεκίνησα πάλι το είχε κρατήσει. Shader όμως δεν τον φορτώνει αυτόματα.
 

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιον 2009
Μηνύματα
4.739
Αντιδράσεις
713
Δοκίμασε να βρεις το κεντρικό retroarch.cfg αρχείο που κρατάει όλα τα settings και να το σβήσεις μπας και φτιάξει ένα φρέσκο που να δουλεύει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Shinobi

RetroMasteR
Joined
26 Ιολ 2006
Μηνύματα
1.598
Αντιδράσεις
173
Λοιπόν βασικά δεν σώζει όταν έχεις ξεκινήσει ένα core, ενώ στο αρχικό μενού χωρίς να έχεις φορτώσει core σώζει κανονικά.
 
Μπλουζα