Apple Tablet Official Thread [iPad]

Ίσως δεν έγινα κατανοητός ή εσύ απλά δεν έχεις δει flash σε jailbroken συσκευή. Τι να το κάνει να σου αφήσει να βλέπεις flash με επιλογή αν απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. Κάνε ένα κόπο και πήγαινε δες το και έλα γράψε την άποψη σου σε παρακαλώ :)

Δες τι λέει ο ίδια η Adobe.

Ακόμα προσπαθούν να κάνουν την έκδοση για Mac να πλησιάσει την έκδοση για windows. OTAN τα καταφέρουν και κάνουν τις δύο πλατφόρμες ισάξιες....Για τα security προβλήματα που δημιουργεί στο host λειτουργικό μια τέτοια πλατφόρμα δεν είδα να λες τίποτα. Όταν αρχίσουν τα worms μέσω flash και περνάνε από το ένα τηλέφωνο στο άλλο εσύ από ποιον θα ζητήσεις τα ρέστα? Από την Apple? την Adobe? την Cosmote? Είναι τόσο πολλά τα ψηλά γράμματα που πιστεύω ότι κάποια τα έχουν σκεφτεί πριν από εσένα και από μένα.

Για το άλλο με τις θεωρίες συνωμοσίας έχει κάποια καλά κανάλια στην τηλεόραση :)

Να σου θυμίσω μόνο ότι με το CS5 μπορείς να βγάλεις NATIVE flash applications στο iPhone και φυσικά ΔΕΝ παίρνει χρήματα από τις δωρεάν εφαρμογές.

Ναι USB δεν έχει πάνω μπαίνει με accessory που το πληρώνεις ένα 30άρι δολλάρια. Αλητεία? Μαζί σου.

Για το άλλο με το multitasking φυσικά και παίζει μουσική όταν κάνεις browsing το internet ή παίζεις κάποιο παιχνίδι που δεν τη σταματάει. Υπάρχει επίσης ένα υποσύστημα με Notifications που ακόμα και τώρα το MSN ας πούμε δουλεύει πάντα και σου έρχονται τα μηνύματα ενώ εσύ παίζεις ή είναι κλειστό το τηλέφωνο. Βέβαια όταν πας να απαντήσεις κλείνεις η μια εφαρμογή και ανοίγεις την άλλη.

Η κρίσιμη ερώτηση είναι έχεις αντιπρόταση? Εκτός από το να λες τι ΔΕΝ σου αρέσει, έχεις κάτι υπόψη σου να υπάρχει ήδη και να χτυπάει στα ίσια το iPad? Μπορείς να φανταστείς ας πούμε σε ιατρεία τον γιατρό με ένα tabletPC στο χέρι ή με ένα iPad? Έχεις δουλέψει ας πούμε το HP με την αποσπόμενη οθόνη και βρήκες την χρήση των windows βολική? Δεν σε ενόχλησε η οθόνη?

Μπορείς να μου δείξεις μια υλοποίηση που να υπάρχει ήδη για "δάχτυλα" και όχι με πένα που να είναι ευκολότερη στη χρήση?

Κάποιο με καλύτερη οθόνη ίσως ? IPS (133ppi)? Μεγαλύτερη αυτονομία, 3D engine και ότι άλλο προσφέρει στα 500$?

Ωραία τα παράπονα, ένα πράγμα σίγουρα δεν είναι για όλους, αλλά από το να ψειρίζουμε την μαϊμού χωρίς να έχουμε κάτι ρεαλιστικό και όχι στη σφαίρα της φαντασίας να αντιπροτενουμε.....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δηλαδη για να εχω το δικαιωμα να πω οτι το ταδε μηχανημα ειναι κακιστο - εκτος τεχνολογικης πραγματικοτητας - οτι η χρηση του περιοριζει αυτα τα οποια πιστευω - πρεπει να εχω ΕΓΩ να αντιπροτεινω κατι αλλο, ΕΓΩ να το παιξω innovator, ΕΓΩ να γινω developer - και οχι η εταιρεια που κουβαλαει αυτο τον τοσο βαρυ τιτλο....

(Ρε συ Αντωνη αυτο ουτε στην Rainbow δεν μου το λεγαν)

Αλλιως ψειριζω τη μαιμου - ή δεν ειναι το προιον για μενα...

Μηπως δεν ειμαι εγω για το προιον ? μηπως δεν ειναι και τοσοι αλλοι για το προιον ? μηπως δεν ειναι για κανεναν αυτο το προιον ? Μηπως ειναι απλα μια πομπωδης φουσκα για να δει η Apple τις διαθεσεις του "πελατη" ? και απλα "κολλησαν" οι φαν της ?

Δεν το συνεχιζω - ηδη απεφυγες να απαντησεις στο ποστ μου για το απιστευτο κοστος αποκτησης και λειτουργιας του iphone και για τους λογους που πουλαει (το hype της αρκουδας δηλαδη).
 
Τι θες να απαντήσω ρε συ Ηρακλή. Από ότι είδες έχουμε διαφορετικά μέτρα και σταθμά.

Βασικά είμαστε σε άλλο namespace :)
 
Ο αδερφος μου κανει jailbreak παμπολλα iphones απο το version 1 (τα χτυπαει σε δημοπρασιες, εχει περασει OSX σ'ενα netbook να τα κανει jailbreak και μετα τα πουλαει). Δεν ξερω αν υπαρχει αλλος τροπος εκτος του iMobilecinema, και ναι μεν ειναι τρελλό resource hog αλλα προτιμω να εχω εγω την επιλογη μπαταρία vs Flash, Security vs Flash κλπ. Γι αυτο και σου ειπα οτι μ'ενα prompt ("Apple strongly recommends against Flash use, for more info read here") καθαριζεις με οσους θα κατηγορουσαν την Apple, ας το ενεργοποιουσαν κι ας εμεναν απο μπαταρια. Αλλα ας ειχαν τη ρημαδα την επιλογη.

Και παλι σου λεω, το προβλημα μου δεν ειναι με τις αντιπροτασεις στην αγορά αλλα με την ενεργεια τους να μην ενσωματωνουν τα features αυτα στο ηδη υπαρχον προϊόν μονο και μονο με σκοπο το περαιτερω αρμεγμα (μονο απο αυτους). Και οοοοοοολοι θεωρουν αυτην την απωλεια επιλογης σαν προσον επειδη τους προστατευει απο το κακο Flash χωρις δευτερη κουβεντα κι οχι επειδη θελει να διατηρησει ενα μονοπωλιο στα apps. 3G Unrestrictor, MyWi ή PDANet, iRealQuickSMS, SBsettings ειναι πανεμορφα utilities που αν δεν επρεπε να ηταν ηδη ενσωματωμενα θα επρεπε τουλαχιστον να ειναι στο App Store αλλα μπα, εμεις ξερουμε καλυτερα και θα σας πουμε πως θα λειτουργειτε αυτο που σας πουλησαμε.

Κι εδω ερχομαστε στο ζουμι: Οτι δεν υπαρχει κατι αναλογο στην αγορα, σημαινει οτι στους τυφλους βασιλεύει ο μονοφθαλμος; Κι αν ναι, γιατι αντι να του αφησουν τα ματακια του, εβγαλαν το ενα, στο αλλο εβαλαν παρωπιδες και μας τον παρουσιαζουν σαν γερακομάτη; Τοσες ενεργειες εχουν γινει με tablets, απλα απετυχαν γιατι δεν ειχαν την απαραιτητη λειτουργικοτητα, εφαρμοσιμότητα, σχεση αποδοσης / κερδους κλπ. Οι Sci-fi εικονες στα ιατρεία με τα tablets ακουγονται wow αλλα για ενα fancy gadget δεν αξιζει να δωσει τοσα πολλα λεφτα ενα νοσοκομειο (εκτος κι αν θελει να τους βγαλει photos για το διαφημιστικο φυλλαδιό του). Πρεπει sony και καλα επειδη βγηκε απο την Apple να εχουν χρηση ολοι οι κλαδοι, να ειναι η καλυτερη λύση που παντα ελειπε ακομη και με τις (εσκεμμενες) παραλείψεις του; Η μηπως πρεπει να γυρισει πισω, και ειτε να γινει "hobby project" οπως η AppleTV, ειτε να προστεθουν οσα λειπουν και να αρθουν οι περιορισμοι που εχει;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
και να μην ξεχασουμε και την δευτερη χρηση του... (no offense)

για να μην με κραξετε, να σας πω οτι και εγω ειχα ενα iPhone για το οποιο απο μακρυα ετρεφα θερμα συναισθηματα (για παιχνιδια περισοτερο) μεχρι που πηρα ενα για μια (1) εβδομαδα. οσο εντυπωσιακα ειναι τα παιχνιδια του και οι χαζοεφαρμογες του, αλλο τοσο αχρηστο μου ηταν :(

περα απο τον διαθεσιμο χωρο, τα 3D και τα εφε, δεν προσφερει τιποτα αλλο που δεν προσφερουν κινητα περασμενης 3-ετιας. οσο για το iPad, μια απο τα ιδια με ακομα λιγοτερα features

ευχαριστω αλλα δεν θα παρω (ναι μου περισσευουν να παρω)
 
Μόλις γύρισα από το Πλαίσιο στο Σύνταγμα όπου είδα από κοντά και δούλεψα κανά μισάωρο το iPad.

Η πρώτη εντύπωση είναι εξαιρετική, ειδικά στο θέμα της οθόνης. Εκπληκτικό μηχάνημα, η γωνία θέασης και η καθαρότητα εντυπωσιακότατα.

Είδα και το GRM (δεν έκανα login φυσικά) ευανάγνωστο, το zoom ταχύτατο και η απόκριση μοναδική.

Αποτέλεσμα: Το iPad μπήκε πρώτο στη λίστα των επόμενων αγορών εκτοπίζοντας το PS3 για κάπου στα Χριστούγεννα που θα έχουμε (ελπίζω) το Gran Tourismo 5.
 
Ένα flowchart από το bbspot που έχει πλάκα :p

ipad-flowchart.jpg
 
pooky(1) είπε:
Μόλις γύρισα από το Πλαίσιο στο Σύνταγμα όπου είδα από κοντά και δούλεψα κανά μισάωρο το iPad.
Η πρώτη εντύπωση είναι εξαιρετική, ειδικά στο θέμα της οθόνης. Εκπληκτικό μηχάνημα, η γωνία θέασης και η καθαρότητα εντυπωσιακότατα.

Είδα και το GRM (δεν έκανα login φυσικά) ευανάγνωστο, το zoom ταχύτατο και η απόκριση μοναδική.

Αποτέλεσμα: Το iPad μπήκε πρώτο στη λίστα των επόμενων αγορών εκτοπίζοντας το PS3 για κάπου στα Χριστούγεννα που θα έχουμε (ελπίζω) το Gran Tourismo 5.
Τα πρώτα προβλήματα είναι η χαλια ποιότητα οθόνης σε ανοιχτούς χώρους και το αδύναμο wifi. Να υποθέσω οτι δεν θα σε άφηναν να το τσεκάρεις έξω απο το κατάστημα...
 
Φυσικά και όχι, αλλά ουδέποτε θα το χρησιμοποιήσω σε εξωτερικό χώρο.

Η απόφαση πάρθηκε, δεν αλλάζει, όσα flowchart και όσα σκιτσάκια και να δώσετε! :p :p:D:D
 
ρε συ pooky δεν εχεις κανεναν στας Αμερικας να σου στειλει ενα; Αυτο εκανε ο αδερφος μου και θα του ερθει απο βδομαδα, πολυ φοβαμαι οτι η εδω τιμη θα ειναι δαγκωμενη αρκετα...

Το καλο ειναι οτι αν εχεις ηδη iPhone (και ειναι jailbroken) δεν χρειαζεσαι το 3G iPad γιατι μεσω tethering παιρνεις δεδομενα απο το iPhone χωρις να χρειαζεσαι δευτερο λογαριασμο 3G data.

Μιας και ξαναπιασαμε το θεμα δειτε μερικα αρθρακια

Περιοδικά και εκδόσεις:

http://www.tbiresearch.com/here-is-why-the-ipad-wont-save-the-magazine-industry-2010-3

http://mediactive.com/2010/04/08/complicating-relationships-in-media-apple-ny-times-dealings-raise-questions/

Εκπαιδευτικα Apps

http://www.oblomovka.com/wp/2010/04/01/cd-roms-and-ipads/

HTML5 vs Flash, not so fast

http://phandroid.com/2010/04/01/speed-test-flash-vs-html5-on-the-nexus-one/
 
Δεν έχω κάποιον αγαπητέ masbass από Αμερική, αλλά να σου πω η τιμή είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί. Εδώ έστησα pc που κάνει πάνω από 2Κ και κάθεται τι να λέει αν το πάρω 500 αντί 400.....

Όχι, iphone δεν έχω και ούτε πρόκειται να πάρω ποτέ. Σιχαίνομαι τα κινητά σε βαθμό εμετικό, έχω πάντα το προηγούμενο της γυναίκας μου και δεν με απασχολεί η ύπαρξή του (το τελευταίο μάλιστα είναι σε ροζ χρώμα και με καθρεφτάκι, αλλά αφού χτυπάει δεν με απασχολεί διόλου!!!!!!!!!! )

Τα Apple μηχανήματα πάντοτε ασκούσαν μια επιρροή πάνω μου, ευκαιρία να μεταβώ και σε αυτό το στρατόπεδο αρχομένου του iPad. Βέβαια η επιρροή της Apple δεν έχει να κάνει σε τίποτε με τα μηχανήματα, τα gadgets, το λειτουργικό και την εμφάνισή τους. Είναι σε άλλο τομέα, θα την τιμήσω όπως με τίμησε απλόχερα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Akis είπε:
Ένα flowchart από το bbspot που έχει πλάκα :p
AxaxAXaXaxα αυτα τα chart ειναι ολα τα λεφτα :)

μου εφτιαξες τη μερα. εχω λυθει στα γελια!!

Like to touch things?? ----> Inapropriately? LMFAO
 
A 100% Objective C ZX Spectrum emulator, it runs and full speed and supports most ROM formats (Z80, SNA, ROM etc..) just need to try and get Apple to accept it on the App Store! Follow me on Twitter @dynjo for more updates.
Χλωμός... :p
 
ε λοιπον απίστευτο. Το MAKRO (ναι, καλά ακούσατε) έφερε το iPad!!! Δεν γνωριζω αν εφερε όλα τα μεγέθη καθώς και 3G αλλά ο αδερφος μου που πηγε μου ειπε οτι εχει οντως το 16GB WiFi και σε πολλά κομμάτια κιολας.

Τιμή; 559 euro χωρίς ΦΠΑ (Σούζυ που σε τσούζει)

Πρεπει να φορτωσαν μια νταλικα στη Γερμανια και να την εφεραν εδω, δεν εξηγειται αλλιως...
 
Πίσω
Μπλουζα