Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.009
Spinal Breakers - Longplay 1CC - Best Ending (Arcade)
Να σε πω την αληθεια δεν ξερω τι παιζοταν με αυτο το παιχνιδι αλλα εγω το ειδα δυο φορες μια σε σχολικη εκδρομη σαλονικη με το γυμνασιο την δεκαετια του 90 και μια αλλη που το εφεραν στο χωριο μου που ομως κανεις δεν το πλησιαζε και σε ενα μηνα το πηραν πισω.Ειχα ξεχασει ακομα και το ονομα του σαν θολη αναμνηση στο μυαλο μου υπηρχε και τυχαια πριν πολλα χρονια το ξαναβρηκα στο mame και το θυμηθηκα.Στα MAME το έπαιξα, έχω την εντύπωση (μπορεί να κάνω λάθος) πως σε Arcade δεν ήρθε Ευρώπη. Τουλάχιστον δεν το έχω δει ποτέ σε αίθουσα. Εξαιρετικό video Metalcandyman, όπως πάντα.
Τότε είχε έρθει αλλά δεν το είχα πετύχει εγώ.Να σε πω την αληθεια δεν ξερω τι παιζοταν με αυτο το παιχνιδι αλλα εγω το ειδα δυο φορες μια σε σχολικη εκδρομη σαλονικη με το γυμνασιο την δεκαετια του 90 και μια αλλη που το εφεραν στο χωριο μου που ομως κανεις δεν το πλησιαζε και σε ενα μηνα το πηραν πισω.Ειχα ξεχασει ακομα και το ονομα του σαν θολη αναμνηση στο μυαλο μου υπηρχε και τυχαια πριν πολλα χρονια το ξαναβρηκα στο mame και το θυμηθηκα.
To Mercs είναι η συνέχεια του Commando από την Capcom, το είχα λιώσει σε Arcade.Mercs - Longplay - 1CC No Death (Arcade)
Αυτό το είχα ξεχάσει (μάλλον και η Capcom το ίδιο) και είναι κρίμα, βλέπεις το τάισα αρκετά. Πολύ διασκεδαστικό arcade, γενικά παρόμοια παιχνίδια με αυτοκινητάκια ανέκαθεν μου άρεσαν. Φανταστικό play Μεταλλικέ Καραμελάνθρωπε. Μου έδωσες ένα ωραίο flashback και θυμήθηκα κάποια που έλιωσα σε Amiga, Nitro, Badlands, Micro Machines, Super Skidmarks.F1 Dream - Longplay 1CC - First place in all races and maximum of 90 points (Arcade)
Συγνωμη που απανταω τρεις μηνες μετα φιλαρακι μου αλλα επειδη δεν ανεβασα κατι ολο αυτο το διαστημα για να το ποσταρω σε αυτο το θεμα δεν πηρα χαμπαρι το μηνυμα σου.Day οne επαιξα την παιχνιδαρα το απολαυσα πληρως και αν μπεις καποια στιγμη το αναλυουμε περισσοτερο γιατι πραγματικα ειναι ολα τα λεφτα.Απεχτος Bill έχεις παίξει το ghost and Goblins Resurrection??
,
Ε ναι αφου το longplay ειναι χωρις Shuriken χαχαχαχαχαχαχα.Μ' αρέσει που δεν πετάς αστεράκια ούτε στις bonus πίστες!
Εξαιρετικό play Metalcandyman.Insector X - Longplay - 1CC No Death (Arcade)
Καλησπέρα Candyman γνωρίζεις αν υπάρχει σε retail version το έχω σε ψηφιακή μορφή σε PC είναι πραγματικά παιχνιδαραΣυγνωμη που απανταω τρεις μηνες μετα φιλαρακι μου αλλα επειδη δεν ανεβασα κατι ολο αυτο το διαστημα για να το ποσταρω σε αυτο το θεμα δεν πηρα χαμπαρι το μηνυμα σου.Day οne επαιξα την παιχνιδαρα το απολαυσα πληρως και αν μπεις καποια στιγμη το αναλυουμε περισσο. ειναι ολα τα λεφτα.
Σε Κονσόλα ps4?Καλησπέρα Candyman γνωρίζεις αν υπάρχει σε retail version το έχω σε ψηφιακή μορφή σε PC είναι πραγματικά παιχνιδαρα
,