Arcade games longplays by Metalcandyman

Blue Max

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
9.446

Spinal Breakers - Longplay 1CC - Best Ending (Arcade)​

Στα MAME το έπαιξα, έχω την εντύπωση (μπορεί να κάνω λάθος) πως σε Arcade δεν ήρθε Ευρώπη. Τουλάχιστον δεν το έχω δει ποτέ σε αίθουσα. Εξαιρετικό video Metalcandyman, όπως πάντα.

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
5.368
Στα MAME το έπαιξα, έχω την εντύπωση (μπορεί να κάνω λάθος) πως σε Arcade δεν ήρθε Ευρώπη. Τουλάχιστον δεν το έχω δει ποτέ σε αίθουσα. Εξαιρετικό video Metalcandyman, όπως πάντα.
Να σε πω την αληθεια δεν ξερω τι παιζοταν με αυτο το παιχνιδι αλλα εγω το ειδα δυο φορες μια σε σχολικη εκδρομη σαλονικη με το γυμνασιο την δεκαετια του 90 και μια αλλη που το εφεραν στο χωριο μου που ομως κανεις δεν το πλησιαζε και σε ενα μηνα το πηραν πισω.Ειχα ξεχασει ακομα και το ονομα του σαν θολη αναμνηση στο μυαλο μου υπηρχε και τυχαια πριν πολλα χρονια το ξαναβρηκα στο mame και το θυμηθηκα.

Blue Max

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
9.446
Να σε πω την αληθεια δεν ξερω τι παιζοταν με αυτο το παιχνιδι αλλα εγω το ειδα δυο φορες μια σε σχολικη εκδρομη σαλονικη με το γυμνασιο την δεκαετια του 90 και μια αλλη που το εφεραν στο χωριο μου που ομως κανεις δεν το πλησιαζε και σε ενα μηνα το πηραν πισω.Ειχα ξεχασει ακομα και το ονομα του σαν θολη αναμνηση στο μυαλο μου υπηρχε και τυχαια πριν πολλα χρονια το ξαναβρηκα στο mame και το θυμηθηκα.
Τότε είχε έρθει αλλά δεν το είχα πετύχει εγώ.

Mercs - Longplay - 1CC No Death (Arcade)​

To Mercs είναι η συνέχεια του Commando από την Capcom, το είχα λιώσει σε Arcade.
Ωραίο video Metalcandyman, με έφερε πολλές καλές gaming αναμνήσεις.

Blue Max

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
9.446

F1 Dream - Longplay 1CC - First place in all races and maximum of 90 points (Arcade)​

Αυτό το είχα ξεχάσει (μάλλον και η Capcom το ίδιο) και είναι κρίμα, βλέπεις το τάισα αρκετά. Πολύ διασκεδαστικό arcade, γενικά παρόμοια παιχνίδια με αυτοκινητάκια ανέκαθεν μου άρεσαν. Φανταστικό play Μεταλλικέ Καραμελάνθρωπε. Μου έδωσες ένα ωραίο flashback και θυμήθηκα κάποια που έλιωσα σε Amiga, Nitro, Badlands, Micro Machines, Super Skidmarks.

DREDD

RetroActive
Αντιδράσεις
4
Απεχτος Bill έχεις παίξει το ghost and Goblins Resurrection??
,

Μπλουζα