Captain Kal είπε:
Όχι, που θα το άφηνες!!!
Χαχα !!
E, ναί... κάτι τέτοια games δεν μπορούμε να τα αγνοούμε !!
DINO είπε:
Star Raiders είχα παίξει πρώτη φορά στον ST και όχι στον XL...Δυστυχώς δε δοκίμασα ποτέ να παίξω στον οχτάμπιτο, αφού είχα παίξει τη δεκαεξάμπιτη έκδοση...
Θυμάμαι εικόνες απο την έκδοση του ST σε αταρο-διαφημίσεις στο Pixel...
Dino, δοκίμασε την original οκτάμπιτη έκδοση του πρώτου Star Raiders, και δεν θα το μετανοιώσεις !! Οπως έχω γράψει στο παρελθόν, το συγκεκριμένο game ανήκει στην κατηγορία των Wizball, Exolon, Platoon, κλπ-κλπ, - παιχνιδιών δηλαδή που ήταν πολύ "λίγα" στις 16μπιτες εκδόσεις τους, αλλά κατάφερναν να λάμψουν στις (αυθεντικές) 8μπιτες versions.
Θα πω και πάλι κάτι που ανέφερα πρόσφατα: Η ΕΛΚΑΤ έπρεπε να είχε προμοτάρει περισσότερο το παιχνίδι αυτό. Εστω και αν ήταν παλιά κυκλοφορία, το gameplay καταφέρνει να παραμένει φρέσκο !! (για την ιστορία: Το παιχνίδι και εμένα μου είχε αρχικά ξεφύγει [ακόμα και στην κονσολάδικη έκδοση του 2600 το οποίο διέθετα], αφ' ενός μεν λόγω του μηδενικού promotion, αφ'ετέρου διότι κανείς γνωστός μου δεν ήταν κάτοχος οκτάμπιτου home micro ατάρι, ούτε απο τόσο νωρίς, αλλά ούτε και αργότερα. Στα mid-80s όμως γνώρισα [χάρη στο Pixel] το περίφημο Codename MAT, oπότε κατάφερα έστω και εν μέρει να "ρεφάρω"
)