Μιλαμε οτι πρεπει να εχει μαζεμενα τα περισσοτερα χειροτερα παιχνιδια σε κονσολα ever.
Βλεπεις τα specs του Kazumi Ninja και σκεφτεσαι "καλο θα ειναι, σαν mortal kombat" και το παιχνιδι ειναι χειροτερο
απο mortal kombat σε SNES και Megadrive. Δεν ειχαν πως να δειξουν 3D σε ενα 2D fighting game, και δειχνει να περιστρεφονται
οι χωροι που βρισκονται οι μαχητες. Ελεος.
Παιχνιδια ενα και ενα, απο αθλιοτητα. Chekered flag, Cybermorph, κτλ δεν παιζονται. Ακομα και μεταφορες παιχνιδιων ειναι αθλιες.
NBA JAM T.E. μακραν η χειροτερη εκδοση, με μουσικη techno/beat μεσα στο παιχνιδι και απαραδεκτο collision detection, η μπαλα περναει
μεσα απο τους παικτες. Pinball fantasies? ιδιο με της Α500, αλλα το gameplay ειναι αστα να πανε, εχει μια επιλογη για "hard scroling" που
απλα η οθονη παει πανω-κατω και σε εκνευριζει. Αν το βαλεις στο easy το παιχνιδι παιζει σε slow motion και απλα ξυνεσαι.
Απο τα πολλα παιχνιδια που εχω παιξει, το alien VS predator σωζεται, και καπως το διασκεδαστικο wolfstein 3D.
Kazumi ninja, Tempest 2000, sensible soccer, Dragon Bruce Lee, cybermorph, chekered flag ειναι πολυ χειροτερα απο οτι επρεπε,
Bubsy, Alien VS Predator, Wolfstein 3D, cannon fodder, flashback, NBA JAM T.E. Pinball Fantasies, Theme Park απλα παιζονται.
Απογοητευτικα σε βαθμο που δεν θα ξεσφραγισω τα Dino Dudes και Iron Soldier που εχω, για να μην βγουν μαπα και αυτα.
Στο μονο που εχω εναποθεσει τις ελπιδες μου, ειναι το Raiden, αλλα δεν το εχω βρει ακομα.