Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πουλανε κυρίως στην Αμερική. Απο 250 δολλάρια και πάνω εως 350 boxed σεndial είπε:ρε παιδιά πουλανε πλεόν το Jag CD? οπου και να ψαξω (ebay κτλ) τιποτα! τι να πω...
φυσικα και δεν μιλαω για καινουργιο, αλλα για μεταχειρησμένο. στο ebay βρηκα μονο απο Αμερικη 1-2 κομματια αλλα ακριβα αφου τα δινουν πακετο με το JaguarA1200 είπε:Οχι φίλε μου,μονο μεταχειρισμένο αν βρείς και αυτο σε υψιλή τιμή
Ήταν ωραίο και δυνατό μηχάνημα, αλλά με πολύ λίγα παιχνίδια (το μισάωρο που είπεςmike είπε:Παρτο για εσενα, ειναι ωραιο μηχανημα, θα παιξεις κανα μισαωρο LOL.Περα απο την πλακα, παρτο και ποτε δεν ξερεις.
Η γάτα μοιάζει με κατσαρόλα βασικά:ΡUNCLE CARL είπε:Μπήκα και εγώ στο κόσμο του jaguar! Εχει και καλά παιχνίδια αλλά αξιζει κάποιος να πάρει την κονσόλα για να παίξεις κάποια από τα χειρότερα 3D παιχνίδια που φτιάχτηκαν! Ειδικά το club drive είναι πραγματικά ελεεινό! οτι να ναι φυσική, τετραγωνισμένα γραφικά και ούτε ένας αντίπαλος να συναγωνιστείς! Τρελέ συγκινίσεις! Τα highlight: Η πιο κακισχεδιασμένη γάτα που έχω δει σε παιχνίδι και ότι στο βιβλιαράκι γράφει υπόθεση για να δικαολογήσουν το τι γινεται στο <<παιχνίδι>>! Οποιος το έχει αξίζει να διαβάσει αυτό το αριστούργημα!
Ε, το Iron Soldier απλά παίζεται..mike είπε:και Iron Soldier που εχω, για να μην βγουν μαπα και αυτα.Στο μονο που εχω εναποθεσει τις ελπιδες μου, ειναι το Raiden, αλλα δεν το εχω βρει ακομα.
Δεν ξέρω για το Dino Dudes, αλλά το Iron Soldier ειναι από τα καλύτερα παιχνίδια του Jaguar, ότι κι αν σημαινει αυτό, σε σχέση με τα υπόλοιπα. Τουλάχιστον τεχνικά. Αν και πάλι μιλάμε για παιχνίδι με filled polygons και ελάχιστα textures, έχει πολύ ομαλό frame rate (σπάνιο πράγμα για το μηχάνημα) και εντυπωσιακές εκρήξεις. Εγώ προσωπικά μονο 3-4 παιχνίδια θα ήθελα να παιξω στην δική μου κονσόλα και το Iron Soldier ειναι ενα από αυτά.mike είπε:Απογοητευτικα σε βαθμο που δεν θα ξεσφραγισω τα Dino Dudes και Iron Soldier που εχω, για να μην βγουν μαπα και αυτα.
Κάποιοι άλλοι πάλι μάζεψαν τα κουπόνια και τελικά δεν το πήραν!mike είπε:@ orolin : Ετσι κουπονι εφημεριδας !!! και αλλοι το πηραν ετσι (ονοματα δεν λεω).