τα εχει λιγο τσιμπιμενα παντως... οχι και 6? το Asteroids loose για το 2600... ελεοςGetta Robo είπε:Περι παιχνιδιων Atari Jaguar, το moeroshop εβγαλε καποιες προσφορες στα παιχνιδια του, μεταξυ αυτων:Atari karts 40ε
Battle morph 15ε
Blue lightning 10ε
Hover strike 15ε
Iron Soldier 16ε
Απο οτι γραφει, τα παιχνιδια ειναι ολοκαινουργια και σφραγισμενα.. Οπου μερικα απο αυτα, οπως το atari carts ειναι πολυ σπανιο και πολυ καλο παιχνιδι. Ριξτε καμια ματια οι κατοχοι του μηχανηματος!
Έλα μωρέ τόσα κουμπιά έχει σιγά το πράγμαImgema είπε:Eχω κι εγώ ενα Atari Jaguar, αλλα δυστηχώς εχει σπασει μια ακιδα στο βυσμα του controller με αποτελεσμα καποια κουμπια να μην λειτουργουν. Αντε να βρεις αλλο τωρα...
Το battlemorph (κάπως έτσι) είναι πιο ωραίο, τουλάχιστον έχει πιο πολύ μπαμ μπουμ, ναι και εγώ είμαι ένας υπερήφανος κάτοχος ΑΤΑRI Jaguarndial είπε:Την προηγουμενη εβδομαδα παρελαβα κι εγω ένα Jaguar ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ. Αθικτο!Φυσικα ήρθε με το Cybermorph απο μαμα, που δεν λεει και πολλά περαν απο το γρηγορο animation στο 3D περιβαλλον και τον digitized ηχο.
Περιμένω αυριο τα:
BUBSY, DRAGON THE BRUCE LEE STORY, KASUMI NINJA (thanks to pitsumani!!!!)
θα τα λιώσω μιλάμε
![]()
Όχι, έχει εξαιρετικό 2d h/w και είναι σχεδόν άχρηστο στο 3d. Με το ζόρι πλησιάζει το PSX σε ορισμένα πραγματάκια..iliekater είπε:Θυμάμαι , πως είχα διαβάσει σε κάποια sites πως κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Jaguar ήταν ανώτερα και από του N64 ! Αληθεύει κάτι τέτοιο ;