Καλησπέρα και από εμένα....!!! Δυστυχώς το άρθρο δεν το έχω και δεν θυμάμαι σε ποια κυρακάτικη είναι καθότι το διάβασα τυχαία οταν είχα πάει να κουρευτώ , στα περιοδικά που έχουν στο τραπεζάκι..και δεν μου έκοψε καθόλου να δώ πότε ήταν η εφημερίδα..!Το μονο που με σιγουριά θυμάμαι ειναι ότι ήταν η ελευθεροτυπία..!!!
Πάντως έστειλα κι εγώ mail στο μάρκετινγκ του JUMBO να μου πουν πληροφορίες και θα σας ενημερώσω...!
Rapunjel και Αναστασία ετοιμαστείτε να γίνουμε επιχειρηματίες..!!!!!! Βέβαια θα σας ζητήσω μια μικρή χάρη..! Θα ήθελα να μου παραχωρήσετε στο εργοστάσιο μας ένα μονο μηχάνημα για να παράγω και τα "κάστρα και πολιορκητές"...!!!
Κι άλλο ένα για τους "φωτεινούληδες"..! Όλα τα άλλα θα είναι για τις bibi bo..!!! xaxaxaxaxa
Άναστασία όσον αφορά την ιδέα σου για τις μαυρισμένες-σοκολατένιες bibi bo, εγώ το προχωράω ένα βήμα παρακάτω και σου προτείνω αληθiνά σοκολατένιες γαλακτος bibi bo, νομίζω θα έκανα πάταγο στον ουρανίσκο μας..!!! Φάντάζομαι η Rapunjel δεν θα τις έδινε ποτέ σε παιδάκι γιατί δεν θα άντεχε να τα βλέπει να τρώνε τις αγαπημένες της bibi bo κομματακι κομματακι..!!! χεχεχε (Rapunjel έχω δίκιο????)