Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πολυ καλη δουλεια εκανες! Κουκλα αληθινη!rapunjel είπε:Καλή μου Αναστασία σου στέλνω τη bibi-bo φωτογραφία που παίζαμε με την αδερφή μου πριν από 24 χρόνια! Τα μαλλιά της είναι όλα βαλμένα από την αρχή!
@rapunjel, πώς τα εκανες ολα αυτα? Με τι υλικα εβαψες τα ματια και το στομα της? Οι δικες μου Bibi-bο ηταν πιο παλιες και δεν ειχαν τοσο εντονο μακιγιαζ. Μονο μια ελαφρια γαλαζια σκια στα ματια, για να τονιζει την γαλαζια ιριδα. Τα ματια της Bibi-bο ηταν πανεμορφα, με τεραστιες βλεφαριδες (εχω αναφερθει σε προηγουμενο ποστ για η Bibi-bo ειναι καλυτερη απο την Barbie).rapunjel είπε:Αναστασία μου δε θέλω να σε πληγώσω αλλά μάλλον τις πέταξε η μαμά σου.Ναι της δικιάς μου της έχω βάψει τα μάτια, το στόμα ξανά και πρόσφατα τις έκανα χοντρές μπούκλες τα μαλλιά της. Σου στέλνω άλλη μια φώτο της.
Σ'ευχαριστω για την κοντινη φωτογραφια! Eιναι πανεμορφη! Τα μαλλια της και το μακιγιαζ ειναι καινουρια?rapunjel είπε:Αυτό που αγαπώ εγώ κορίτσια και αγόρια στη bibi-bo είναι η αθωότητα που έχει στο πρόσωπο, η γλυκύτητα και η μυρωδιά των μαλλιών, η κουκλίλα όπως τη λέω εγώ. Domniki μου αφού σου αρέσει αυτή η bibi-bo σου επισυνάπτω κι άλλη μια φώτο της.
Αναστασία μου άμα βρεις τον αγκαλίτσα θέλω φώτο να τον δω.
Μακάρι να βρεις και τη bibi-bo με το ρόλλερ. Από τις πιο ωραίες ήταν!