candy
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 121
Φυσικά και θα παίξουμε με τα ρετροπαιχνιδάκια μας και φυσικά είναι "κλεμμένη" η ντουλάπα της Bi-bi-bo,αφού εκείνη την εποχή μόνο ελληνικά παιχνίδια κυκλοφορούσαν στην αγορά και αυτά ήταν αντιγραφή των ξένων!!!Γι'αυτό και η El greco μετά την εισαγωγή των ξένων παιχνιδιών δεν άντεξε στον ανταγωνισμό και εξαγοράστηκε από την Hasbro.
Domniki θα στήσουμε το σπίτι της Bi-bi-bo κανονικά και σκέφτομαι να βγάλουμε φωτογραφίες να κάνουμε ιστοριούλες όπως παλιά...

Domniki θα στήσουμε το σπίτι της Bi-bi-bo κανονικά και σκέφτομαι να βγάλουμε φωτογραφίες να κάνουμε ιστοριούλες όπως παλιά...

Και θα βγαλουμε και φωτογραφιες
  Και θα βγαλουμε και φωτογραφιες 

). Το μόνο που μου άρεσε να κάνω με τις κούκλες της αδερφής μου, ήταν να τις διαλύω
 ). Το μόνο που μου άρεσε να κάνω με τις κούκλες της αδερφής μου, ήταν να τις διαλύω   ), όχι για τεύχη Μίκυ Μάους, επειδή έχω δύο μεγάλες κούτες. (όχι δεν σε αφήνω να τα δεις, επειδή δεν με αφήνετε να παίξω με τις κούκλες σας!
 ), όχι για τεύχη Μίκυ Μάους, επειδή έχω δύο μεγάλες κούτες. (όχι δεν σε αφήνω να τα δεις, επειδή δεν με αφήνετε να παίξω με τις κούκλες σας!   

και ξαναγύρισα με πάθος στα αγαπημένα μου αυτοκινητάκια!!!! :viking:
  και ξαναγύρισα με πάθος στα αγαπημένα μου αυτοκινητάκια!!!! :viking: 

Μπραβο Queen!
  Μπραβο Queen!