Ειδα τις φωτογραφιες με τα κουτακια με τα συνολακια (φορεσιες τα λεγαμε) της Bibi-bo
Εχω το 84, 53 και τα 10 και 19 σε αλλο χρωμα.
Χαρτακια δεν μαζευα.
Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι τα φορεματα ηταν σε λεπτα κουτακια, και πιασμενα με συρραπτικο σε χαρτονι. Θυμαμαι επισης οτι με την αδερφη μου ειχαμε τοσα φορεματα (ολο σχεδον τον καταλογο) που απο ενα σημειο και μετα ηταν δυσκολο για τον Αη Βασιλη (μαμα) να μας φερει κατι που δεν ειχαμε ηδη
(αμοιροι γονεις, τι εχουν τραβηξει).
Παντως τα εχω ακομα ολα, τακτοποιημενα, σε ενα μεγαλο κουτι. Κλασικο κομματι ηταν το νυφικο, με λαμπαδες και μπουμπουνιερες! Εχω επισης σετ μαγιο, νυχτικιες, γουναρικα (τα εχω ποσταρει), τουαλετες για εξτρα επισημες εμφανισεις, καθημερινα φορεματα και παντελονια, ολα με τα αξεσουαρ τους, δηλαδη, ασορτι παπουτσια, τσαντες, καπελα. Πραγματικα απορω γιατι παρολα αυτα τα παιχνιδια που επαιζα μικρη, σαν ενηλικη ποτε δεν τρελαθηκα για να αγοραζω ρουχα για μενα. Μαλλον μπουχτισα με τοσα που ειχε η κουκλα μου και εφτασε ο κορεσμος
Φετος η ξαδερφη μου πηρε στην ανηψια της δωρο μια Barbie που την διαφημιζουν στην τηλεοραση και πρωταγωνιστει σε μια παιδικη σειρα (ξεχναω τωρα πως την λενε την κουκλα...εχει και ονομα!!!). Τετοια χαρα δεν εχω ξαναδει: η μικρουλα χοροπηδουσε απο την χαρα της και ηταν τρισευτυχισμενη. Μαλλον ετσι καναμε κ'εμεις