Αναστασια
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 81
Και εγω το πιστευω εν μερει αυτο Rapunjel μου. Κι αν δεν ειναι κακοποιημενο ειναι σιγουρα παραμελημενο. Ετσι πιστευω. Μακαρι να κανω λαθος αλλα ο Φροιντ ειχε πει οτι, οταν ενα παιδι βασανιζει τα παιχνιδια του, συνηθως αυτο συμβαινει γιατι ενα μικροτερο αδερφακι ηρθε στην οικογενεια και ολη η προσοχη εχει επικεντρωθει σε αυτο. Φυσικα δεν μιλαμε για πολυ μικρα μωρα που δεν καταλαβαινουν και πολλα. Μιλαω για παιδια. Εγω ας πουμε που προερχομαι απο μια οικογενεια που με λατρευει, οταν κουρεψα την Ηαppy Happy Sister (ποτε δεν θα της κατεστρεφα το προσωπο ομως) αισθανομουνα παραμελημενη γιατι ολοι ασχολιοντουσαν με την αδερφουλα μου, την οποια και λατρευω, αλλα τοτε ειχα γινει πολυ ανησυχο παιδι γιατι απο μοναχοπαιδι επι 5 χρονια βρεθηκα λιγο δευτερη...8) τα παιδια ειναι πολυ ευαισθητα...rapunjel είπε:Η αδερφή μου είπε ότι πίσω από ένα βασανισμένο παιχνίδι κρύβεται ένα κακοποιημένο παιδί..
@mytinyworld σε ευχαριστω γιατι την πληροφορια περι τελευταιας sindy pedigree! Βρηκα και εγω μια sindy pedigree petite πολλη μικρουλα, απο ενα παζαρακι di solidarietà, τα χρηματα πηγαιναν δηλαδη σε καλο σκοπο, και ηταν στο κουτι! Ειναι βεβαια του 2007 αλλα δεν πειραζει. Θα την πασαρω σε καμια φωτο με την πρωτη ευκαιρια!
Oσο για το μακιγιαζ της πανεμορφης, πρωην βασανισμενης πριγκηποπουλας, αρκει μια σταγονιτσα κοκκινου ακριλικου στο δαχτυλο σου και μετα στο μαγουλακι της σαν ρουζ, το απλωνεις. Μην ανησυχεις αποκλειεται να γινει λαθος γιατι το ακριλικο οσο ειναι νωπο καθαριζεται με νερο, κι αν στεγνωσει με ασετον. Εγω την Barbie με το μωβ φορεμα που ειδατε και τα καστανα μαλλια την εβαψα και την ξεβαψα ολοσχερως 4 φορες γιατι δεν με ικανοποιουσε το αποτελεσμα. Οποτε μην φοβασαι και προχωρα χρυσοχερα Rapunjel!!!
Ερωτηση: ρε παιδια οταν πηγαινω σε ενα παλαιοπωλειο εδω στην Λουκα, εχει μεσα σε 4 κουτες Barbie χυμα χωρις ρουχα, ετσι; Γιατι οταν ψαχνω αναμεσα τους για καμια της προκοπης (φυσικα ΔΕΝ ειναι βινταζ αλλιως θα επαιρνα ολη την κουτα) νομιζω πως ζωντανευουν, τις "ακουω" να φωναζουν να τις σωσω!!! Λες και μου απλωνουν τα χερια να τις παρω απο εκει! Στο τελος καταληγω με 3 τουλαχιστον την φορα. Τωρα μεταξυ μας εσεις το παθαινετε με τις bibi bo ή μονο εγω με τις Barbie; Πιστευω πως το ιδιο συναισθημα, μονο σε πολυ σοβαροτερο επιπεδο, θα το αισθανεται καποιος που επισκεπτεται ενα ορφανοτροφειο. Ειναι ενα συναισθημα πολυ βαρυ και μελαγχολικο.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: