Bibi-bo Μέρος 2ο

Πο ποοοοοο κάτι ομορφιές...!!!!!!!!!!!!!!! Νομίζω ότι όλοι θέλουμε τισ δύο σου ΣΤΑΡ σε κοινή φωτογράφηση..!!!! Ξέρω είναι και οι δύο μεγάλα ονόματα αλλά ελπίζω να δεχτουν..!!!! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία η Χρυσομαλλούσα είναι πανέμορφη με το κόκκινο κραγιόν! Κράτα το μην βάλεις το ροζ. Την έκανες ΘΕΑ!

Η άλλη bibi-bo , πρέπει και εκείνης να βγάλεις ένα όνομα, είναι κυρία ιταλιάνα με το σγουρό μαλλί. Είσαι μοναδική και κάνεις και τις κούκλες σου μοναδικές!

Ξαναβάζω την ανθισμένη βασανισμένη ομορφιά φωτογραφίες που περιμένει πότε θα πάω στην πόλη να της αγοράσω τα ακριλικά χρώματα για να της επιδιορθώσω το μακιγιάζ της!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αναστασία μου τις έκανες υπέροχες! :clap: Εκπέμπουν αγάπη αυτές οι δυο κούκλες! :heartcloud:

Αγαπημένη rapunjel, η roler σου είναι μια αποκάλυψη! Είσαι πολύ τυχερή που έχεις μια τέτοια κούκλα και σε τόσο καλή κατάσταση!

Για τα μαλλιά της sandra: αν εννοείς τις αφέλειες, είναι αδύνατο, έχω προσπαθήσει πολύ, δεν νομίζω ότι μπορώ περισσότερο.... Αν εννοείς για το φούντωμα στο σύνολο, χμ.... εγώ έκανα αγώνα να τα φουντώσω για να δείχνει πιο '80ς!!! Είναι χάλια???? Δημοψήφισμα τώρα! Αν δεν της πάνε να προσπαθήσω να τα κατεβάσω, αν και σαν μαλλιά δεν είναι καθόλου υπάκουα.... Το υλικό τους είναι πιο σκληρό από το ξανθό μαλλί.

Οσο η κουκλίτσα μου στεγνώνει στο κομμωτήριο μετά τις οδηγίες της αγαπημένης rapunjel, σας βάζω τρεις φωτογραφιούλες ακόμη. Στην πρώτη με αυθεντικά ρούχα bibi bo, στη δεύτερη με μπλούζα sindy και φούστα bibi bo, που απ'ότι θυμάμαι ήταν κάποτε καπαρντίνα, αλλά είχε ένα.... ατύχημα και την έκανα φούστα και στην τρίτη σορτσάκι bibi bo, νομίζω από το η bibi bo πάει διακοπές και μια κλασική μπλούζα της sindy.

Προβολή συνημμένου 2738Προβολή συνημμένου 2740Προβολή συνημμένου 2742
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Καλή μου φίλη mytinyworld τέλειες οι φωτογραφίες της bibi-bo σου!

Προσωπικά πιστεύω ότι θέλουν τα μαλλιά της Sandra κατέβασμα.Θα είναι πιο ωραία. Χαίρομαι που σου άρεσε η bibi-bo roller!

Σου βάζω άλλη μια bibi-bo φωτογραφίες κι αυτή πολύ αγαπημένη...φοράει ένα φόρεμα barbie πριγκίπισσα του μαγικού νησιού!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ακολούθησα λοιπόν τις συμβουλές περί κομμωτικής της rapunjel μας και ιδού το αποτέλεσμα! Χμ, εμένα μου φαίνεται ίδια πάντως!!! Τέλος πάντων, ίσως να είναι λίγο πιο λαμπερά... Και επειδή τώρα έχει πιο λαμπερά μαλιά, είπα να της βάλω και ένα λαμπερό φόρεμα barbie! :)

Προβολή συνημμένου 2751Προβολή συνημμένου 2752Προβολή συνημμένου 2753Προβολή συνημμένου 2754Προβολή συνημμένου 2755
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ολες τελειες ,μπραβο παιδια!!!!πολυ καλες οι συμβουλες περι μακιγιαζ και τα συναφη ....οι δικες μου ειναι λιγο καπως θελουν πολυ περιποιηση ....ασχετο μηπως εχετε υποψιν αν μπορω καπου να βρω bibibo κουκλιτσες ξερω θα μου ειτε σιγουρα οτι αν ξερατε δν υπηρχε περιπτωση να μην το ειχατε ηδη αδειασει αλλα θελω να παρω μια να την εχω και με τις αλλες να παιζω...αυτα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
οι νεραιδουλες και οδηγιες για μεταμοσχευση βλεφαριδων!

@Mytinyworld μου: κι ομως μου φαινεται οτι τα μαλλακια της τωρα ειναι πιο ισια και καλοχτενισμενα! Να ναι οι μαγικες οδηγιες της Rapunjel μας;;!!!

Οδηγιες για μεταμοσχευση βλεφαριδων, για μια τελεια ΒΙΒΙΒΟ!!!

1. Παιρνουμε ψευτικες βλεφαριδες και κοβουμε ενα μικροσκοπικο κομματακι.

2. Μετα βαζουμε λιγη κολλα vinavil, που ειναι και υδροδιαλυτη, σε ενα πιατακι.

3. Παιρνουμε με ενα τσιμπιδακι το κομματακι βλεφαριδας και βυθιζουμε την ακρουλα του στην κολλα. Το βυθιζουμε στην εσοχη του ματιου της ΒΙΒΙΒΟ εκει που ειναι και οι αλλες. Κονταινουμε τις βλεφαριδες ωστε να ειναι στο ιδιο υψος με τις αλλες. Τα ματακια της κουκλας επειδη εχουν ακριβως αυτην την εσοχη απο πανω διευκολυνουν παρα πολυ αυτην την μεταμοσχευση!

------------------------------------

Ακολουθουν φωτογραφιες με τις δυο νεραιδουλες, ειναι η Χρυσομαλλουσα και η Αμαρυλις!

Δυστυχως δεν ειχα ισια ξανθα μαλλια και της εβαλα οτι σγουρο περισσεψε απο μια μεταμοσχευση μαλλιων της Σιντυ Pedigree. Επισης το μαλλι σγουρυνε και απο την περμαναντ στο κομμωτηριο της Happy Happy Sister!

Την Χρυσομαλλουσα Αλικη στην Χωρα των Θαυματων την χρυσωσα απο πανω μεχρι κατω ειδικα για την Rapunjel μου!!!

Αχ τωρα θα μου πειτε οτι η καθε κουκλομανα, τα κοριτσια της ομορφα τα βλεπει, αλλα αυτες τις κουκλες ρε παιδια, οταν εχω τελειωσει την δουλεια και σβηνω το pc, τις χαζευω και μου φευγουνε τα αγχη γιατι ξαναγινομαι παιδι!

Οι φωτογραφιες των 2 σταρ μαζι εγιναν μετα απο αιτημα του καλου μου Makisimo! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία μου έγραψες πάλι!!!Τέλειες οι κούκλες! Αυτά τα κόκκινα χειλάκια της Χρυσομαλούσας είναι για φάγωμα! Σαν κερασάκι. Η άλλη bibi-bo τέλεια με τη μπούκλα! Θέλει το μαλλί αυτής της κούκλας μπούκλα! Έχει άλλο αέρα!

Βάζω κι εγώ μερικές φωτογραφίες μίας bibi-bo μπαλαρίνας!

Υ.Γ.Καλή μου mytinyworld φαίνονται πολύ ωραία τα μαλλιά της κούκλας σου! Εάν έχει χάσει μαλλιά τότε τα εναπομείναντα μπερδεύουν και δε χτενίζονται. Τότε θέλει προσθετική. Αν θεωρείς ότι δεν πέτυχε βάλε πολύ ξεμπερδευτικό μόνο στις άκρες, λούσε τα και στέγνωσε τα με το μπιστολάκι χρησιμοποιώντας λεπτό χτένι.http://retromaniax.gr/member.php?u=5250


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αναστασια μου κατρχην σε ευχαριστω για το π.μ.,η αληθεια ειναι πως με κατατοπισες...αν και το ειχα υποψιν.....και οι κουκλιτσες σου σκετη γλυκα...φοβερη δουλεια ευγε!!!!εν καιρω θα σας δειξω και τις δικες μου.

Aγαπητη rapunzel τελειες καταπληκτικες και σωτηριες οι συμβουλες σου
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Bibibo 28, γειά σου! Εχεις το κατάλληλο όνομα για το thread! Bibi bo πιστεύω υπάρχουν ακόμη σε μαγαζιά στην επαρχία. Το αποκλείω να υπάρχουν σε πολλά στην Αθήνα, έχω ήδη ψάξει σε αρκετά από αυτά. Αν ψάξεις πιστεύω θα βρεις. Εμένα μου πήρε περίπου δύο χρόνια, αλλά σε ένα μαγαζί στην επαρχία βρήκα 4 bibi bo και 3 τζον τζον! Μη με ρωτήσεις ποιο, δεν έχει νόημα, τις πήρα όλες! Φυσικά συμβαίνει σπανίως να βρεις ποσότητα.... και μάλλον υπήρξα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΥΧΕΡΗ!!!!! Κατά καιρούς βγαίνουν στο emarket και στο ebay, αλλά οι τιμές τους είναι απλησίαστες. Πάντως, αν ακολουθήσεις τις συμβουλές της Αναστασίας και της rapunjel θα μεταμορφώσεις τις δικές σου και θα δεις οτι αυτό έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και μεγαλύτερη αξία από το να αγοράσεις μερικές καινούριες! Εγώ για παράδειγμα κυνηγάω το ιδανικό σώμα για την δική μου εδώ και κάτι μήνες και πριν δυο μέρες ΤΟΛΜΗΣΑ να τη λούσω και να τη χτενίσω, χάρη στη rapunjel μας! :flower:

Καλώς ήρθες λοιπόν στην παρέα και περιμένουμε φωτογραφίες!

Αναστασία έχεις δυο κούκλες.... κούκλες! :D

Επιφυλάσσομαι για νέες φωτογραφίες!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
καλησπερα και απο εμενα..παιδια καταπληκτικες οι bibibo σας!!! εφχομαι παντα να τις φροντιζετε και να τις αγαπατε...και τωρα με πολυ αγαπη μια δικη μου εποχης...bibibo my fair lady!!! για σας
 
Georkeikos με έστειλες τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι οπτασία είναι αυτή!!!!!!!!! Δώσε πληροφορίες.... Τι κούκλα είναι, τί φόρεμα, πώς που πότε!!!
 
η κουκλιτσα ειναι η κλασσικη bibi-bo!! το φορεμα το καπελο και το ομπρελινο εποχης ειναι απο την σειρα της barbie-hollywood legends collection και πιο συγκεκριμενα της barbie eliza doolittle apo to my fai lady..με λιγα λογια απο το "ωραια μου κυρια"..επισης συνοδευεται απο γαντια τα οποια και δεν εβαλα..δεν της πανε πολυ??
 
bibi-bo

Καλή μου bibibo 28 ότι συμβουλέυω πρώτα το έχω κάνει στις δικές μου bibi-bo.

Καλή φίλη mytinyworld ελπίζω τώρα η bibi-bo σου η γλυκειά να έχει καλύτερα μαλλιά.

georgeike μας έβαλες σε όλες τα γυαλιά! Αχ, ο άντρας κάνει τη διαφορά! Όνειρεμένη η bibi-bo σου!

Λατρεμένη moy Αναστασία πήρα ακριλικά χρώματα, έβαλα τη βασανισμένη ομορφιά κάτω και άρχισα την επιδιόρθωση. Κάπως διορθώθηκε. Απλά με τα ακριλικά άρχισαν να ζωντανεύουν και τα παλιά που της είχαν βάψει το πρόσωπο.

Τέλοσπαντων σας τη βάζω φωτογραφίες. Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι ποτέ δεν θα γίνει όπως ήταν αρχικά αλλά έχει τόση αγάπη που βγάζει τρομερή γλυκύτητα!
 
bibi-bo βασανισμένη ομορφιά

Της έβγαλα το ακριλικό χρώμα από τα μάγουλα και πήραν μαζί τους και το χρώμα που της είχαν βάψει κάποτε το πρόσωπο,ότι είχε απομείνει. Νομίζω ότι τώρα έγινε καλύτερη!!! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι rapunjel μου, στην τελευταία φωτογραφία είναι καλύτερη από ποτέ!!! Και αν την πουδράρεις λίγο με ταλκ και φύγει αυτή η γυαλάδα που έχει, θα είναι τέλεια!!! Καλά, για το μαλλί της δεν μπορώ να πω τίποτα! Νομίζω ότι αν και βασανισμένη, έχει τα ωραιότερα μαλλιά απ'όλες!

Μπράβο rapunjel!!

:cheers: :cheers: :cheers:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
καλημέρα παιδιά, κατπληκτικές όμορφες απίστευτες...μπράβο!!σκεφτηκα να χρησιμοποιησω ακρυλικα αλλα να το κανω με αερογρφο ,θα μου δειξουν βεβαια πως γινεται αυτο...κι οταν το κανω υποσχομαι φωτογραφιες!!!σας ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες ....φιλια!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@Georkeikos η κουκλα σου ειναι τρελα!!!!! :) Ιδια η Αλικη Βιουγιουκλακη στο Ωραια μου Κυρια!!!

@bibibo 28 μου εδωσες τελεια ιδεα για τον αερογραφο!!! Οταν τον χρησιμοποιησεις περιμενω αγωνιωδως εντυπωσεις και συμβουλες!!!

@mytinyworld σε ευχαριστω πολυ!!! Οντως αυτες τις κουκλες τις εχω σαν νεραιδες του σπιτιου! Ολη μερα γυριζουν στο γραφειο μου και διπλα στο mouse!!! Mιλαμε φωτιζουν τον χωρο!!! :) :) :) Εχεις απολυτο δικιο για αυτο που λες, ενα παιχνιδι που το συντηρεις και του ξαναδινεις ομορφια αξιζει πιο πολυ απο ενα ολοκαινουριο!!! Ειμαι αυτης της αποψης ΚΑΙ στα αντικειμενα (επιπλα αναπαλαιωμενα shabby chic, αμπαζουρ κτλ)!!! ;)

@rapunjel μου η ανθισμενη ομορφια γινεται κουκλα!!!! Ξερεις τι λειπει τωρα μονο; Ματοκλαδα!!! Αυτο θα ειναι το τελευταιο βημα πριν την τελειοτητα!!!

Ειδες που δεν ειχες προβλημα με τα ακριλικα χρωματα;
 
bibi-bo

Καλή μου φίλη mytinyworld χαίρομαι που θα παραλάβεις τις καινούργιες σου bibi-bo! :D Με το καλό να τις δεχτείς! Και με το καλό να μας τις βάλεις και φωτογραφίες!

Καλή μου bibibo 28 καλή επιτυχία με τα ακριλικά χρώματα!

Λατρεμένη μου φίλη Αναστασία δυσκολεύτηκα με τα ακριλικά ιδίως στα μαγούλα. Τα έβαφα και τα ξέβαφα. Απλά ξεβάφοντας έφευγε και λίγο από το παλιό χρώμα που την είχαν μουτζαλώσει. Την βάζω δύο φωτογραφίες με το τελευταίο μακιγιάζ της. Βλεφαρίδες δεν ξέρω που θα βρω αλλά κι έτσι που έγινε εγώ είμαι τρισευτυχισμένη αν σκεφτώ πως ήταν!
 
Πίσω
Μπλουζα