Rapunjel μου, τελικά το μπλε και το γαλάζιο πάει πολύ στις ΒΙΒΙ-ΒΟ! Αυτό διαπίστωσα από τη φωτογραφία με το μεταποιημένο μπουκετάκι και από το barbie που μου έστειλες! Και όπως πάντα η ανθισμένη με μοβ.... λάμπει!
Bibibo28 εγώ με το πέπλο του νυφικού υπήρξα πιο τολμηρή. Επειδή είχε τρέξει μπαταρία από ένα παιχνίδι, ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΧΛΩΡΙΝΗ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ! Δεν σε συμβουλεύω να το κάνεις φυσικά, αλλά ήθελα να το αναφέρω σαν παράδειγμα αντοχής του συγκεκριμένου ρούχου. Πάντως ζεστό νερό δεν το φοβάμαι στα άσπρα. Οσο για τη χλωρίνη, στην περίπτωσή μου ήταν επιτακτική ανάγκη, αν δεν έχεις έντονο λεκέ μην το σκεφτείς καν. Με ζεστό νερό, soflan και τρίψιμο, το πουά έγινε σαν καινούριο
Αναστασία μου, οι κλώνοι δεν ήταν κλώνοι της ΒΙΒΙ-Β0, μιας και σαν ντόπιο προϊον δεν υπήρχε μάλλον κάποιος έλληνας ανταγωνιστής, φαντάζομαι. Εμοιαζαν πιο πολύ με τη sindy pedigree και ήταν από σκληρό κακής ποιότητας πλαστικό. Συνήθως με λίγα μαλλιά. Αυτές οι κούκλες χάλαγαν πολύ εύκολα. Και επειδή πραγματικά ποτέ δεν αγαπήθηκαν από εμένα, ήταν σαν τη ρόδα που παίρναμε από τα πανηγύρια, ή τα κουζινικά, παιχνίδια... άμεσης κατανάλωσης, φτηνά και ευπαθή, δεν σώθηκε τίποτε από αυτά. Ηταν σαν αυτή την κούκλα που αντέγραψα από το θρεντ παιχνίδια του 80, ευχαριστώ την Penny για την φωτο
Τα ρούχα τους όμως, επειδή έκαναν στις κουκλίτσες μου και επειδή τα αυθεντικά που μπορούσα να έχω σαν παιδί ήταν λίγα, τα κράταγα και φυλάσσονταν στην ντουλάπα. Ετσι, κάποια επέζησαν!
Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα από αυτά τα vintage clones για να καταλάβετε περίπου για τι πράγμα μιλάω. Αυθεντικά ΒΙΒΙ ΒΟ είναι μόνο τα παπουτσάκια!
Προβολή συνημμένου 3302