Artemis είπε:
Αναστασια μου καταπληκτικη η bibi bo που εχεις ανεβασει στη σελιδα 3 η δευτερη απο αριστερα.
Την εχεις πειραξει εννοω εχεις φτιαξει τα μαλλια της, της βλεφαριδες της, της εχεις βαψει χειλια και μαγουλα η ετσι την αγορασες και ολη αυτη η ομορφια ειναι απο φυσικου της?
Φιλη Artemis καλωσηρθες στο μαγικο μας φορουμ και σε ευχαριστω που προσεξες και την δικη μου κουκλα!!!
Εδω βεβαια θα δεις φανταστικες bibi-bo απο τα παιδια, αλλα η καθε κουκλομανα το κουκλοπαιδι της οπως καταλαβαινεις το θεωρει το πιο ομορφο!
Εχω την μεγαλη τυχη να εχω 3 bibi-bo και εναν Τζον Τζον, που για μενα αξιζουν παραπανω και απο το χρυσαφι γιατι ειναι χαρισμενες απο 3 υπεροχα παιδια, που ειναι τιμη μου να τα αισθανομαι και να τα θεωρω σπανιους φιλους, ξεπερνωντας αποστασεις, χωρες, πολεις και νησια. :flower: Η μοναδικη bibi-bo που ειχα μικρουλα, χαθηκε απο το καλο χερακι της νοικοκυρας μαμας μου, οσο ημουν στην Ιταλια...
Η κουκλα αυτη της 3 σελιδας ανηκει στην Β περιοδο, για αυτο και εχει τετοιο σταρενιο χρωμα. Τα μαλλια της εχουν γινει ετσι απο "μεταμοσχευση" και "περμαναντ" μαλλιων που της εχω κανει, ενω το μακιγιαζ της εχει φρεσκαριστει με ακριλικα χρωματα! Ειναι μια bibi-bo με τον Πιτσι και την Ντολυ. Τωρα ειναι μια πριγκηπισσα!!!
Συνηθως ποζαρει με κινεζικα ρουχαλακια μαιμου, ή αυθεντικα σταλμενα απο τα αγαπημενα μου ρετροαδερφακια ή κανει και πιο ....προχωρημενες εμφανισεις (αμα εχεις χρονο ριξε και μια ματια στο αλμπουμ μου με τιτλο
Bibi bo Αμαρυλλις και Χρυσομαλλουσα Αλικη στην Χωρα των Θαυματων, στο προφιλ μου)
Περισσοτερες πληροφοριες για το πως εγινε αυτο καθως και αλλα πολλα τρικ για συντηρηση της bibi-bo, νεας ή χαλασμενης, και οχι μονο, μπορεις να βρεις εδω, οταν εχεις χρονο!!!
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=11454
Μακισιμακο μας την εχεις δειξει την κουκλα που κοσμει με ολο της το μεγαλειο το δωματιο σου, στο ξεκαρδιστικο θρεντ
Bibi-bo...Η αληθινη μου ιστορια..!, ως γκεστ σταρ Μπαρμπι.
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=12776
Θελω ολοι μου οι φιλοι να εχουν μια κουκλα απο μενα. Με την Rapunjel και την Mytinyworld, δεν τιθεται θεμα για το πως να τους φτιαξεις μια ΟΟΑΚ.
Αλλα με τα αγορια ειναι δυσκολο να τους πασαρεις κουκλα ντυμενη πριγκιπισσα, ειναι πιο ευκολα μια ημιγυμνη λαπ ντανσερ!
Αντρες....
Αρτεμις εσυ εχεις αγαπημενα παιχνιδια; Εχεις διασωσει την bibi-bo σου?