Bibi-bo Μέρος 3ο

Αχαχαχα, πρέπει να αρχίσω να κάνω οικονομία στις φωτογραφίες, στο τέλος θα ξεμείνω! :p :p :p Η τσαντούλα, ναι, Ελ Γκρέκο είναι, ήταν σε σφραγισμένο σακουλάκι μέσα στη ντουλάπα. Όντως, είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες, κι εμένα μου έκανε εντύπωση! :p
 
Αναστασια μου καταπληκτικη η bibi bo που εχεις ανεβασει στη σελιδα 3 η δευτερη απο αριστερα. Τωρα βεβαια τι λεω εσεις εχετε φτασει στη 100 σελιδα και μακαρι να της χιλιασετε μιας και η bibi bo δεν τελειωνει ουτε χορταινετε οσες σελιδες και να αφιερωσεις για χαρη της και εγω αναφερομαι στη σελιδα 3 αλλα τωρα αρχισα να διαβαζω το foroum και σταθηκα σε αυτο που μου αρεσε περισσοτερο. Αληθεια ποια bibi bo ειναι? δεν εχω ξαναδει ποιο ομορφη! Ενω εγω ειμαι φανατικη συλλεκτρια της πρωτης περιοδου bibi bo ενω της δευτερης και τριτης δε δινω σημασια δε ξερω γιατι αυτη μου αρεσε απιστευτα! Την εχεις πειραξει εννοω εχεις φτιαξει τα μαλλια της, της βλεφαριδες της, της εχεις βαψει χειλια και μαγουλα η ετσι την αγορασες και ολη αυτη η ομορφια ειναι απο φυσικου της?
 
bibi-bo

Artemis να σαι καλά και καλώς ήρθες! :D
 
Artemis, καλώς μας ήρθες! Ελπίζω να σε βλέπουμε τακτικά και να μας δείξεις και τη συλλογή σου κάποια στιγμή! :) Κ... νομίζω τις έχεις παρεξηγήσει λίγο τις Bibi-bo της δεύτερης και τρίτης περιόδου, είναι όμορφες κι αυτές! ;)
 
Artemis είπε:
Αναστασια μου καταπληκτικη η bibi bo που εχεις ανεβασει στη σελιδα 3 η δευτερη απο αριστερα.
Την εχεις πειραξει εννοω εχεις φτιαξει τα μαλλια της, της βλεφαριδες της, της εχεις βαψει χειλια και μαγουλα η ετσι την αγορασες και ολη αυτη η ομορφια ειναι απο φυσικου της?
Φιλη Artemis καλωσηρθες στο μαγικο μας φορουμ και σε ευχαριστω που προσεξες και την δικη μου κουκλα!!! :) Εδω βεβαια θα δεις φανταστικες bibi-bo απο τα παιδια, αλλα η καθε κουκλομανα το κουκλοπαιδι της οπως καταλαβαινεις το θεωρει το πιο ομορφο! :D

Εχω την μεγαλη τυχη να εχω 3 bibi-bo και εναν Τζον Τζον, που για μενα αξιζουν παραπανω και απο το χρυσαφι γιατι ειναι χαρισμενες απο 3 υπεροχα παιδια, που ειναι τιμη μου να τα αισθανομαι και να τα θεωρω σπανιους φιλους, ξεπερνωντας αποστασεις, χωρες, πολεις και νησια. :flower: Η μοναδικη bibi-bo που ειχα μικρουλα, χαθηκε απο το καλο χερακι της νοικοκυρας μαμας μου, οσο ημουν στην Ιταλια... :eek: o_Oo_O

Η κουκλα αυτη της 3 σελιδας ανηκει στην Β περιοδο, για αυτο και εχει τετοιο σταρενιο χρωμα. Τα μαλλια της εχουν γινει ετσι απο "μεταμοσχευση" και "περμαναντ" μαλλιων που της εχω κανει, ενω το μακιγιαζ της εχει φρεσκαριστει με ακριλικα χρωματα! Ειναι μια bibi-bo με τον Πιτσι και την Ντολυ. Τωρα ειναι μια πριγκηπισσα!!!

Συνηθως ποζαρει με κινεζικα ρουχαλακια μαιμου, ή αυθεντικα σταλμενα απο τα αγαπημενα μου ρετροαδερφακια ή κανει και πιο ....προχωρημενες εμφανισεις (αμα εχεις χρονο ριξε και μια ματια στο αλμπουμ μου με τιτλο Bibi bo Αμαρυλλις και Χρυσομαλλουσα Αλικη στην Χωρα των Θαυματων, στο προφιλ μου)

Περισσοτερες πληροφοριες για το πως εγινε αυτο καθως και αλλα πολλα τρικ για συντηρηση της bibi-bo, νεας ή χαλασμενης, και οχι μονο, μπορεις να βρεις εδω, οταν εχεις χρονο!!!

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=11454

Μακισιμακο μας την εχεις δειξει την κουκλα που κοσμει με ολο της το μεγαλειο το δωματιο σου, στο ξεκαρδιστικο θρεντ Bibi-bo...Η αληθινη μου ιστορια..!, ως γκεστ σταρ Μπαρμπι. :D :D:D

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=12776

Θελω ολοι μου οι φιλοι να εχουν μια κουκλα απο μενα. Με την Rapunjel και την Mytinyworld, δεν τιθεται θεμα για το πως να τους φτιαξεις μια ΟΟΑΚ.

Αλλα με τα αγορια ειναι δυσκολο να τους πασαρεις κουκλα ντυμενη πριγκιπισσα, ειναι πιο ευκολα μια ημιγυμνη λαπ ντανσερ! :D

Αντρες.... :p

Αρτεμις εσυ εχεις αγαπημενα παιχνιδια; Εχεις διασωσει την bibi-bo σου? :)
 
Καλησπερα παιδια!Χαθηκα τον τελευταιο καιρο και δυστυχως δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με το forum.Βεβαια διαβαζα ολα αυτα που ποσταρατε κατα καιρους και φυσικα επαθα πλακα.fraoulitsa k bibi-bo οι φωτογραφιες σας ειναι εκπληκτικες !!! Την στολη της νοσοκομας οπως και τα χαρτακια-προσκλησεις του bibi-bo ειχα ξεχασει οτι υπηρξαν.Βεβαια εμενα το μεγαλυτερο απωθημενο ηταν η κοκκινη στολη του σκι. Τη θυμαστε?Αλλα και η νοσοκομα ηταν ευσεβης ποθος για μενα αλλα δυστυχως δεν την απεκτησα ποτε. Μπραβο σας παιδια και να τα χαιρεστε που τα εχετε.Εγω σας παραθετω τη bibi-bo μου με φορεμα made in china μια που πλεον δεν εχω τροπο να βρω ρουχα η οτιδηποτε αλλο που να εχει σχεση :) με τη bibi-bo:cool: :cool:
 
bibi-bo

veloudir πολύ όμορφη η bibi-bo σου και πολύ όμορφα και κομψά τα ρούχα της!Να τη χαίρεσαι!
 
Καλημέρα! Veloudir μου, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! :) Η κούκλα σου είναι πολύ όμορφη και το γεγονός ότι είναι παιδική σου την κάνει ακόμη ομορφότερη. Μπρἀβο σου που την κράτησες σε τόσο καλή κατάσταση! :)

Τη στολή του σκι φυσικά και τη θυμόμαστε, εγώ την είχα μαζί με την κούκλα με την οποία είχε βγει όταν ήμουν μικρή. Στην πορεία ακολούθησε βέβαια όλες τις υπόλοιπες παιδικές μου κούκλες και χαρίστηκε... :( :( :( Αλήθεια, μήπως παρ'ελπίδα την έχει κανείς να μας τη δείξει;
 
Καλως σας βρηκα!!!

Και πραγματικα χαρηκα παρα πολυ που βρηκα ενα φορουμ που ασχολειται και αγαπαει τις bibi bo γιατι πιστευα οτι δυστυχως δεν υπαρχουν πολλα ατομα που να την θυμουνται και να την αγαπανε ακομα. Με την πρωτη ευκαιρεια και ισως με τη βοηθεια σας για το πως ανεβαζω φωτογραφιες εδω να ποσταρω τις bibi bo που εχω και ευτυχως ειναι πολλες πρωτης περιοδου γιατι δευτερης και τριτης τις πουλησα ολες, δε ξερω γιατι αλλα δε μου αρεσουν καθολου εκτος απο απειροελαχιστες.

fraoulitsa μου απιθανη και η δικη σου bibi bo σα νεραιδογεννημενη σωστη πριγκιπισσα, ποια ειναι?

Καλα Αναστασια μου μεγαλουργησες ειδικα με αυτη την κουκλα που μπορω να σου πω μου ηταν η πιο αχωνευτη απο της bibi bo και λιγες που ειχα αμεσως τις πουλησα και κοιτα τωρα πως την εκανες, μια κουκλα μια θεα! Εισαι απιστευτη αλλα πως τα καταφερες!? :) Πιανουν πολυ τα χερια σου, ειδικα να της αλλαξεις μαλλια! Το threat σου υπεροχο, μου εχει μεινει μια bibi bo πιτσυ και ντολυ αλλα την εχω βαλει και αυτη για σκωτομα αν δεν φυγει θα κανω ενα πειραμα με τις οδηγιες που δινεις για την περμαναντ. Εχεις φτιαξει και threat με το πως τις μακιγιαρεις?! Και αυτο θα ηταν πολυ ενδιαφερων.

Για χρονια ημουν αρρωστη με τις κουκλες φυγαν πανω απο 10.000 ευρω πριν τεσσερα χρονια στο ebay οσο και σε μαγαζια που ειχαν κατι τελευταια απομειναρια bibi bo και barbie επιπλα που ηθελα καθως και happy happy και pin y pon που για καλη μου τυχη βρηκα ολα τα σετ τους. Τωρα μου εχει φυγει ολοι αυτη η μανια αλλα μου εχει μεινει απωθημενο τελευταιο απομειναρι η bibi bo της πρωτης περιοδου.

Απο τα πρωτα μου παιχνιδια ενω ειχα ενα ολοκληρο play room γεματο παιχνιδια δεν εχει μεινει τιποτα απολυτως. Ας ειναι καλα η μητερα μου που ειχε το μικροβιο του να πεταει οτι βρισκει μπροστα της.
 
bibi-bo

Artemis η bibi-bo είναι η παιδική μας ηλικία για αυτό την αγαπάμε.Παίξαμε μαζί της,χαρίσαμε,ανταλλάξαμε και κουβαλά έτσι όλες τις αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων.Για αυτό οι παιδικές μας bibi-bo είναι πιο αγαπημένες από όσες πήραμε σε μεγαλύτερη ηλικία.Αυτό που μετρά είναι η χαρά που μας δίνει.Να σαι καλά,ανέβασε ότι θες από φωτογραφίες.

Η λατρεμένη Αναστασία μας είναι χρυσοχέρα πέρα από ένα ευγενέστατο πλάσμα με τρομερό επίπεδο!

Καλώς μας ήρθες!
 
Αρτεμις καλωσορισες κι απο εμενα..!!!Χαιρομαι που εχεις κι εσυ το ιδιο μικροβιο..!!! Εχω περασει κι εγω απο αυτο το σημειο που λες, να συλλεγω πολλα πολλα παιχνιδια και σε καταλαβαινω..!! Τωρα που περασα απο αυτην την φαση και μου εφυγε ολο αυτο το "παθος", μου εμεινε η πραγματικη αγαπη για τα παιχνιδια..! Ετσι πουλησα κι εγω οτι δεν ελεγε και δεν σημαινε πολλα πραγματα για εμενα, και κρατησα αυτα που πραγματικα αξιζουν και που πραγματικα αγαπαω και θελω να εχω για ολη μου την ζωη..!!

Γι αυτο και οτι πουλησα δεν το εκανα για να εχω κερδος, αντιθετως τα ειχα αγορασει σε διπλασιες και τριπλασιες τιμες..!! Απλα και λογω χωρου πλεον κρατησα ΜΟΝΟ αυτα που αγαπουσα πολυ, και συνεχιζω να συλλεγω αλλα πλεον αγοραζω οτι για εμνα αξιζει..! Ετσι χαιρομαι να ξερω οτι εχω 90 απο τα 180 παιχνιδια που ειχα, αλλα αυτα ειναι τα πολυ αγαπημενα..!

Αξιζει να αρχιζεις να φωτογραφιζεις την συλλογη σου σιγα σιγα, ειδικα με τα πιν υ πον που λες οτι εχεις ολα τα σετ ειναι πολυ σημαντικο..!!!!!

Θα ειναι πολυ σημαντικο για αυτο το σαιτ που πραγματικα ειναι το μονο που διασωζει ολα αυτα τα παιχνιδια που εχουν χαθει απο τα μαγαζια και απο την ιστορια γενικοτερα..!!

Δυστυχως εμενα αυτη η μανια με τα παιχνδιια, με επιασε πριν λιγοτερο απο δυο χρονια και ηταν ηδη πολυ δυσκολο να βρεθουν πραγματα, οποτε και νιωθω ευλογημενος με τοσα που προλαβα και βρηκα και συνεχιζω που και που να βρισκω..!

Περιμενουμε λοιπον οτι μπορεις να φωτογτραφησεις απο την συλλογη σου και να το μοιραστεις μαζι μας..!!

Απο Α περιοδου ΒΙΒΙ ΒΟ ομως δεν μας εχεις πει τι ψαχνεις ακομη? Τι σου λειπει??
 
Καλημέρα και καλό μήνα κι από εμένα! Artemis μου, σε ποια κούκλα αναφέρεσαι; Αν μιλάς για αυτή που έχω και avatar δεν ξέρω να σου πω ποια είναι, μιας και οι περισσότερες κούκλες μου είναι μεταχειρισμένες, οπότε... καταλαβαίνεις! ;) Στο θέμα της συντήρησης μπορείς να βρεις διάφορες χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να μακιγιάρεις και να συντηρήσεις μια κούκλα. Έχει γίνει πολύ καλή δουλεια! :)

Για το πώς μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=7907

Το μικρόβιο που λες με τις κούκλες το είχα κι εγώ, οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τελικά, αναγκάστηκα λόγω έλειψης χώρου (σαν το Μακίσιμο κι εγώ :p ) να δώσω σχεδόν όλες μου τις συλλεκτικές Barbie, κάτι που δε μου βγήκε κ σε πολύ κακό μιας και προτιμώ τελικά τις Bibi-bo, για τους λόγους που αναφέρει και η rapunjel. #) Κι εγώ ξεκίνησα πολύ αργά (ίσως πιο αργά από όλους εδώ), αλλά νομίζω πως στάθηκα τυχερή και συνάντησα ανθρώπους που με βοήθησαν πάρα πολύ (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι)! ;)

Εσύ μας είπες έχεις κούκλες α περιόδου... Σε κουτί τις μαζεύεις μόνο ή και μεταχειρισμένες; Θα είχε ενδιαφερον να μας έλεγες μερικά πράγματα παραπάνω για τη συλλογή σου! :)

Μακίσιμε, νομίζω τώρα μπορείς να εκτιμήσεις καλύτερα τη συλλογή σου. Σου έχει μείνει ό,τι πραγματικά αγαπάς κι αυτό είναι το σημαντικό! ;)

Πολλά είπα... Βάζω και μια φωτογραφία ανοιξιάτικη για να σας ξαναευχηθούμε εγώ κι οι bibi-bo μου καλό μήνα!

picture.php
 
Καλώς ήρθες Αρτεμις και από εμένα! :)
 
καλως ηρθες αρτεμις κι απο εμενα θα ηταν πολυ ενδιαφερον να μας παρουσιαζες τις βιβιβο που εχεις...σε καταλαβαινω κι εγω βρισκομαι σε ενα σημειο που πλεον συλλεγω μονο οτι εχει σχεση με βιβιβο και ειδικα ψαχνω διακαως τουλαχιστον μια α'περιοδου.....τελος παντων...ευχομαι να περασεις καλα μαζι μας..φιλια.
 
Παιδια θυμαται κανεις αν αυτο το καραμελοφορεμα αυτο το ασπρο με τα πουα πουλιονταν σαν φορεσια η το φορουσε καποια κουκλα και αν ναι, ποια?
 
Καλημέρα! Δυστυχώς εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω με βεβαιότητα, ωστόσο έχω την αίσθηση πως τα περισσότερα φορέματα κυκλοφορούσαν και με κούκλα και μόνα τους σαν φορεσιές. Το συγκεκριμένο είχε βγει και με τα πουά σε πιο σκούρες αποχρώσεις από αυτό που μας έχει δείξει η Mytinyworld.. :)
 
bibi-bo

Άρτεμις εαν μου πεις σε ποια φωτογραφία ήταν ή μου βάλεις τη φωτογραφία θα σου απαντήσω.Δεν κατάλαβα ακόμη ποιο λες. Όλα τα φορέματα κυκλοφορούσαν με κούκλες και σκέτα.
 
bibibo 28 είπε:
καλως ηρθες αρτεμις κι απο εμενα θα ηταν πολυ ενδιαφερον να μας παρουσιαζες τις βιβιβο που εχεις...σε καταλαβαινω κι εγω βρισκομαι σε ενα σημειο που πλεον συλλεγω μονο οτι εχει σχεση με βιβιβο και ειδικα ψαχνω διακαως τουλαχιστον μια α'περιοδου.....τελος παντων...ευχομαι να περασεις καλα μαζι μας..φιλια.
bibibo28, δείξε μας τις φωτογραφίες με τις bibi-bo που έχεις τραβήξει, να δούμε από τι αποτελείται και η δική σου συλλογή! Ετσι θα δούμε τι έχεις και θα ξέρουμε σε τι μπορούμε να σε βοηθήσουμε! ;)
 
Αμάν πια, όλοι οι συλλέκτες δεν αφήσατε τίποτα βρε παιδιά!!! Μια bibi bo και μια ντουλάπα έχουν γίνει τα πιο δυσεύρετα πράγματα στον κόσμο. Και στην πρόσφατη αναζήτησή μου όλοι βγάζουν νύχια λες και πας να τους πάρεις την ψυχή. Εγώ δεν συλλέγω (φασόλες όμως ναι) αλλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι η bibi bo που υπήρχε μέχρι πρόσφατα στο σπίτι είχε τα ίδια ακριβώς μάτια με κάποιες κουκλίτσες της el greco με όνομα ''ο καληνύχτας''. Από το σαφάρι αυτό το αποτέλεσμα βγήκε. Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους η πληροφορία. :)
 
bibi-bo

krios η bibi-bo είναι μια κούκλα με προσωπικότητα αφού γεννά πάθη και μίση! ;)

Μοιάζει με πολλά κουκλάκια στο πρόσωπο μιας και πιστεύω ότι είχαν το ίδιο καλούπι.Εγώ έχω ένα τυχερούλη που μοιάζει πολύ στο πρόσωπο της bibi-bo μπουλούκας και ένα μωρό-αδερφούλα el greco που μοιάζει και αυτό πολύ! Εύχομαι να βρεις μια bibi-bo και μία ντουλάπα. Εαν μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε κάτι ευχαρίστως! :D
 
Πίσω
Μπλουζα