Καλα ε, τι να πει κανεις..!! Μπορει η φωτο να μην σου πετυχε, ομως δεν μπορω να πω, ειναι απιστευτο..φωτεινο φορεμα..!!!!!!!! Οταν σου χαλασει ο φακος Φραουλιτσα μου, παρε την ΒΙΒΙ ΒΟ παραμασχαλα και πηγαινε οπου θελησεις..!!! Αν εχεις και τον Τζον Τζον φωτεινο ονειρο, μπορεις να πας μεχρι και στο πιο σκοτεινο υπογειο..!!χεεχε
Περαν της πλακιτσας, νομιζω εκτος της νοσοκομας, νυφης κ.λ.π, κατεχεις ενα ακομη συλλεκτικο φορεματακι, επιβεβαιωμενο απ ολους αυτες τις τελευταιες μερες..!!
Επισης θελω να δηλωσω και να σου πω δημοσια ενα μεγαλο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μου δωρισες την LILI LEI, και μαλιστα με το κουτι της..! Αυτο κι αν ηταν μια μεγαλη εκπληξη για μενα, να ακουω να μου λεει, "χτενισε μου τα μαλλια"....αλλα βεβαια ποτε δεν την ακουω οτι και να μου λεει-4 φρασεις ολες κι ολες-, την φιμωσα και την εβαλα στο κουτι της για να μην της κοπει ποτε η λαλια..!!!!!
Νομιζω οτι ειχα βγαλει φωτο στο παρελθον αλλα δεν θυμαμαι να σε ειχα ευχαριστησει, οποτε και το κανω τωρα, καλλιο αργα παρα ποτε..!!!
Για φωτο της ψαχνω αλλα δεν την εχω με το κουτι της, οποτε και επιφυλασσομαι,..!!
Επισης επιφυλασσομαι να παρουσιασω την μια και μοναδικη πραγματικα ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομως χειροποιητη κουκλα που μου εχει χαρισει η φιλη
Αναστασια, η οποια ειναι και η μονη που πραγματικα εχει στολισει την βιβλιοθηκη μου , και εχει ζηλευτει κυριολεκτικα απο 2 φιλους μου που με το που την βλεπουν μου λενε"την θελω" και "αυτη ειναι γυναικα"!!!
Πραγματικα ειναι για στολισμα αντρικου γραφειου..!! Για αυτο και εχει πρωτη θεση στο δωματιο μου..!!!
Τελος απορω πως ακομη δεν εχω φωτογραφησει και τα καστρα και πολιορκητες που μου εκανε δωρο ο φιλος
bibi-bo τον οποιο και χιλιοευχαριστω μιας και γνωριζετε ολοι τον καημο μου με το συγκεκριμενο παιχνιδι..!! Αυτο παλι ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα του ονειρου που γινεται πραγματικοτητα..! Αυτο κι αν ειναι..φωτεινο ονειρο..!! Οσα ευχαριστω και να συνεχιζω να λεω ειναι λιγα..!!
Ολα αυτα τα λεω για να καταληξω οτι γενικα μου αρεσει ολο αυτο το κλιμα που επικρατει στο ρετρο που ολοι στελνουν σε ολους χωρις να περιμενει κανεις το οτιδηποτε απο τον αλλον..!!!! Aυτο λεγεται
ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ..!!! Και αυτο το βρισκεις μονο εδω μεσα..!!!! Πανω κατω ΟΛΟΙ μας εχουμε στειλει στους αλλους κι απο κατι, ετσι επειδη το γουσταραμε και το νιωθαμε, κι αυτο δεν νομιζω να το βρισκει κανεις σε κανενα αλλο φορουμ..!!