Bibi-bo Μέρος 3ο

Καλοί μου φίλοι, διάφορα έκτακτα με κράτησαν λίγο μακριά σας, ελπίζω γρήγορα να επανέλθω.... :(

Rapunjel αγαπημένη, οι κούκλες σου είναι όπως πάντα εκπληκτικές! Τι καλά που σκέφτηκες να ενσαρκώσει η bibi bo ηρωίδες! Της πάει οτιδήποτε είναι παραμυθένιο.

Εξακολουθώ να θαυμάζω τις κομμώσεις σου και να μην μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο από αλογοουρά.

Αναστασία μου, έχει αρχίσει ένα σχέδιο τακτοποίησης κουκλών, που όταν ολοκληρωθεί θα σας το δείξω. Αποφάσισα να βγουν και οι sindy hasbro απ'τα κουτιά. Παρήγγειλα όμως βάσεις, γιατί δυστυχώς δεν στέκονται εκεί που προορίζονται να στεγαστούν.

Για σήμερα μόνο μια φωτογραφία της κουκλίτσας μου με μπλουζάκι δικό της και φούστα άγνωστης προελεύσεως από ένα παλιατζίδικο! :) Εδώ rapunjel μου χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Το λάστιχο στη μέση ήταν ξεχειλωμένο και το έκοψα και το σούρωσα περισσότερο. Δεν είναι όμως καλό και θέλει αντικατάσταση. Πώς θα το κάνω που η ραφή που το κρατάει είναι και η ραφή του ρούχου και το λάστιχο είναι ραμένο εκεί μέσα? Αν το ξηλώσω θα βγει το λάστιχο αλλά θα έχω και όλο το πάνω μέρος ξηλωμένο8) Πώς ράβουμε ένα λάστιχο????

Προβολή συνημμένου 3145
 
η καλη νοικοκυρα ειναι δουλα και κυρα

Πως ραβουμε ενα λαστιχο... το ειχα παντα απορια! Οριστε MytinyWorld μου!!

Η νεραιδοχερα Rapunjel παλι εκανε το θαυμα της!!! :)

Ο κινεζος ξηγηθηκε πολυ ωραια. :D Φτασανε τα ρουχαλακια, περιμενω ακομα τα ματοκλαδα, απο αλλον κινεζο. Μπραβο στο Χονγκ Κονγ και μαλιστα με δωρεαν εξοδα αποστολης.

Ειναι λιγο κινεζικα βεβαια, χρειαζονται κανα φιογκακι παραπανω αλλα τουλαχιστον αν η ΒιΒΙΒΟ σας εχει καταντησει να παιρνει και τα βρακια των Barbie μαλλον ειναι καιρος να τις δωσετε μια γκαρνταρομπα πριν γινει τελειως ρομπα.

MytinyWorld μου μιας και εχεις σκοπο να βγαλεις τις sindy hasbro απ'τα κουτιά και να παραγγειλεις βάσεις, δεν παραγγελνεις και μια γκαρσονιερουλα να τις απλωσεις ή να μετακομισετε, να εχετε πιο πολυ χωρο; :D :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Αγαπημένη φίλη μου mytinyworld κόψε το λάστιχο και άσε το μόνο μέσα στη ραφή. Εκεί που ήταν ραμμένο το παλιό θα ράψεις το καινούργιο. Εγώ τα ράβω όλα στο χέρι. Μέσα στη ραφή θα μείνει το κομμάτι του παλιού αλλά δεν πειράζει. Πρώτα μέτρα το καινούργιο και μετα ράψε το.

Λατρεμένη μου Αναστασία όνειρο το καινούργιο φόρεμα.

20 ώρες έκανα και έβαλα καινούργια μαλλιά από την αρχή αφού έβγαλα όλα τα παλιά μαλλιά μιας bibi-bo που έπαιζα μικρή με την αδερφή μου. Όταν έκοψε η Αλίκη κοντό το μαλλί της στο Βικτωρ Βικτώρια θεώρησε η αδερφή μου ότι και η κούκλα μου αφού την έλεγα Αλίκη έπρεπε να κουρευτεί και την κούρεψε. Τρεις μέρες έκλαιγα και μαζί η αδερφή μου γιατί στενοχωρέθηκα. Ύ στερα από τόσα χρόνια αποκαταστάθηκε λοιπόν! Της ανανέωσα και το μακιγιάζ και έγινε όπως βλέπετε στις φωτογραφίες...

Υ.Γ. Κορίτσια δε σας ξέχασα απλά αρρώστησε ο Γιάννης και θα κατέβω εγώ στην πόλη να στείλω τα πακέτα σας! :D
 
Καταρχήν, Αναστασία μου, το φόρεμα είναι υπέροχο! Δεν το έχω ξαναδεί άν και κοιτάω συχνά τα χογκονέζικα. Είναι πολύ bibi bo και της πάει! Ελαμψε αμέσως! :D

Καλή μου Rapunjel, μπράβο για το αποτέλεσμα και μπράβο για την υπομονή σου! Είναι πολύ όμορφα τα μαλλιά της. Ποιά bibi bo είναι? Μοιάζει με τις Μϊλυ Βανίλυ μου. Αλήθεια, "Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ" είχε το ίδιο μακιγιάζ με τη La bamba? Νομίζω ότι η LA BAMBA και Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ πρέπει να ήταν η ίδια κούκλα. Περαστικά στο Γιάννη, μην αγχώνεσαι για το πακέτο!

Αναστασία μου, ευχαριστώ για το βιντεάκι. Θα το ράψω, στο χέρι βέβαια γιατί μηχανή, δεν, και όπως προτείνει η rapunjel μας άφήνοντας το κομάτι από το παλιό. Δεν ξέρω βέβαια πως θα κοντρολάρω τη σούρα... Θα προσπαθήσω από βδομάδα, γιατί αυτή η βδομάδα θα είναι μέχρι τέλος πολύ δύσκολη.

Μια μετακόμιση σε ένα μεγαλύτερο σπίτι δεν θα ήταν άσχημη ιδέα!!! Πόσες φορές λέω, δεν ΄θέλω τίποτα άλλο, ένα δωμάτιο ακόμα μόνο! :D :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Αγαπημένη μου φίλη mytinyworld δεν θυμάμαι πια bibi-bo είναι. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι είχε πολύ λίγα μαλλιά και αφέλειες.Bibi-bo με λίγα μαλλιά και αφέλειες είχαν οι bibi-bo λαμπάδες. Τώρα πάντως έχει μαλλιά όσες δύο bibi-bo! Είναι πάντως, μετά το 1985 . Η La Bamba και η πρώτη μου bibi-bo είναι ίδιες εκτός του ότι η La Bamba είχε αφέλειες ενώ η η πρώτη μου bibi-bo είχε όλα τα μαλλιά μακριά. Ευχαριστώ για τα περαστικά του Γιάννη.

Πρώτα το νέο λάστιχο στερέωσε το εκεί που θες με καρφίτσα και μέτα ράψε το. Κόψε το παλιό εκτός από αυτό της ραφής. Καλή δύναμη αυτή τη βδομάδα που είναι δύσκολη. Σου στέλνω θετική ενέργεια!

Άλλη μια bibi-bo ηρωίδα: Η ωραία κοιμωμένη ...
 
Καλησπέρα σε όλες και σε όλους!!!

Σήμερα κατέφθασε δώρο από τον αδερφό μου και είναι η BIBI-BOOOOOOOOOOOOOOOO!!

Eίναι η bibi-bo Σεϋχέλλες και η πλάκα είναι ότι δεν την είχα ποτέ μικρή αλλά πάντα μου άρεσε λόγω μαλλιών...και την απέκτησα τώρα στα 30;).

Δυστυχώς η μητέρα μου χάρισε όλα τα παιχνίδια[no problem αφού έδωσαν χαρά σε άλλα παιδιά] αλλά δεν σκέφτηκε να κρατήσει καμία bibi-bo ή sindy[δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα fan της barbie\η μόνη που είχα ήταν αυτή στη photo λόγω των πολύ μακριών μαλλιών http://img5.imageshack.us/img5/7110/25955122.jpg]

ή μικρό μου πόνυ :cry: ...τελοσπάντων the past belongs to the past.

Βέβαια η κούκλα ήρθε και με φόρεμα το οποίο δεν το έχω βγάλει από το κουτί.

Έχω παρακολουθήσει τις συζητήσεις σας και πραγματικά είστε φοβερές με τις δημιουργίες σας-τις ανακαλύψεις σας :cool:

Ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε.

Έχω διαβάσει τις οδηγίες της Rapunjel τόσο εδώ όσο και στο site bibi-bo αλλά πραγματικά δεν ξέρω πώς να φτιάξω την δική μου #) #)

Σας επισυνάπτω photos μέσω κινητού μπας και μπορέσετε να με βοηθήσετε:

όπως βλέπετε το πλαστικό έχει λιώσει γύρω από τις μασχάλες αλλά δεν έχει τρύπες και τα χέρια κουνιούνται-οπότε θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να επέμβω εκεί,σωστά?

Οι παλάμες δεν κουνιούνται και να πω την αλήθεια ψιλοφοβάμαι να τις πειράξω:sweat:

Το πραγματικό πρόβλημα είναι στα πόδια:

το μαγιό έχει κολλήσει με το λιωμένο πλαστικό-πώς να τα διαχωρίσω?να υποθέσω ότι το λιωμένο πλαστικό που είναι γύρω γύρω από τις κλειδώσεις πρέπει να ξυσθεί προσεχτικα ?Ειδάλλως δεν την βλέπω να βάζει άλλο ρούχο :cry:

Είναι η πρώτη μου και με τρώει η αγωνία[άλλωστε δεν ξέρω εάν θα βρώ ποτέ καμία άλλη]

[sorry για την ποιότητα των φωτογραφιών]
 
tota είπε:
Καλησπέρα σε όλες και σε όλους!!!Σήμερα κατέφθασε δώρο από τον αδερφό μου και είναι η BIBI-BOOOOOOOOOOOOOOOO!! Ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε.

Έχω διαβάσει τις οδηγίες της Rapunjel τόσο εδώ όσο και στο site bibi-bo αλλά πραγματικά δεν ξέρω πώς να φτιάξω την δική μου #) #)

Σας επισυνάπτω photos μέσω κινητού μπας και μπορέσετε να με βοηθήσετε:

όπως βλέπετε το πλαστικό έχει λιώσει γύρω από τις μασχάλες αλλά δεν έχει τρύπες και τα χέρια κουνιούνται-οπότε θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να επέμβω εκεί,σωστά? Οι παλάμες δεν κουνιούνται και να πω την αλήθεια ψιλοφοβάμαι να τις πειράξω:sweat:

Το πραγματικό πρόβλημα είναι στα πόδια:

το μαγιό έχει κολλήσει με το λιωμένο πλαστικό-πώς να τα διαχωρίσω?να υποθέσω ότι το λιωμένο πλαστικό που είναι γύρω γύρω από τις κλειδώσεις πρέπει να ξυσθεί προσεχτικα ?Ειδάλλως δεν την βλέπω να βάζει άλλο ρούχο :cry:

Είναι η πρώτη μου και με τρώει η αγωνία[άλλωστε δεν ξέρω εάν θα βρώ ποτέ καμία άλλη]

[sorry για την ποιότητα των φωτογραφιών]
Γιά σου tota, Συγχαρητήρια, :) είναι πολύ όμορφη κούκλα η bibi-bo Σεϋχέλλες, έχει καί μοναδικό χρώμα ματιών. Τώρα για το λιωμένο πλαστικό στα πόδια και ώμους της ειναι κλασικό. Έχω δει πολλες κούκλες στο κουτί τους έτσι σαν και αυτήν και είναι κατι απολύτως φυσιολογικό μετα απο τόσα χρόνια που μενουνε στο κουτί τους. Μόνο κάποιες λίγες έχω δεί απο φίλες μου, ήδη χρησημοποιημένες, οι οποίες κουνάνε και ποδια και χέρια και έχουνε λιγότερη απο αυτήν την κολλα εφόσον ανοιχθηκανε παλιότερα! Μη σε ανησυχεί αυτο. Τώρα το βασικό με τα χεράκια, είναι οτι πέφτουνε εύκολα. Το καλο είναι οτι στις σκουρες bibi-bo, σαν αυτην που έχεις τα χεράκια τα κάνανε πιό γερά οπότε δεν πιστέυω να σου φύγουνε! Αν ήτανε απο τις λευκές τις πρώτες του 1982, τότε θα σου έλεγα να τα προσέχεις αρκετά! Γία το ρούχο, αν την βάλεις, σε ζεστό νερό, και το τραβήξεις μαλακά, θα βγεί. Αν δε βγαίνει έτσι, τοτε με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών αφέραισε σιγά σιγά το παραπανίσιο λιωμένο πλαστικο που ενώνει το γωφό της με το μαγιό. Ελπίζω όλα αυτά να σε βοηθήσουνε. ;) Αυτα τα λίγα.... ουφφ :clap:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Καλή μου tota τραβάς το μαγιό να βγει έστω και αν σκιστεί. Όχι την κούκλα σε ζεστό νερό που έχει λιώσει!Παίρνεις ένα ψαλιδάκι νυχιών και κόβεις ότι λιωμένο πλαστικό έχει, γύρω από τα χέρια και γύρω από τα πόδια. Ή εσύ ή ο αδερφός σου προσπαθήστε από κάτω να ανοίξετε τα πόδια τραβώντας σιγά σιγά και βλέποντας να μην χωρίζει το πόδι με το εσωτερικό ημικύκλιο που μπαίνει μέσα στο σώμα. Με δύναμη κι υπομονή ανοίγουν. Μετά με το ψαλιδάκι θα κόψεις κάθε λιωμένο πλαστικό. Για να μην ξανακολλήσει θα βάλεις uhu super glue ή logo γύρω από τα χέρια και στα πόδια , δηλαδή όπου είχε κολλήσει. Η κόλλα καίει το πλαστικό εκεί και δεν το αφήνει να κολλήσει ξανά. Εαν τη πλύνεις μόνο σε κρύο νερό. Ότι άλλο χρειαστείς πες μου. Καλή επιτυχία!
 
bibi-bo

Καλή μου tota σου ξαναβάζω τις φωτογραφίες μήπως και σε βοηθήσουν. Ανοιγώ τα πόδια και κόβω με το ψαλιδάκι το λιωμένο πλαστικό. Εαν δεν ανοίγουν κόβεις λίγο λίγο το λιωμένο πλαστικό με το ψαλιδάκι χώνοντας το προς τα μέσα και τραβάς κατά διαστήματα να δεις εαν ξεκόλλησε το πόδι. Τέλος εαν δεν περάσεις με κόλλα εκείνα τα σημεία που έκοψες με τον καιρό θα ξανακολλήσουν τα πόδια!

Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι και τα χέρια θέλουν επιδιόρθωση. Κόψε και εκεί το λιωμένο πλαστικό και εαν μεγαλώσει πολύ η τρύπα βάζουμε βαμβάκι μέσα με μια οδοντογλυφίδα στο σώμα και μετα βάζουμε πάνω στο βαμβάκι κόλλα . Η κόλλα πετρώνει το βαμβάκι και έτσι μικραίνει η τρύπα και κουνιέται το χέρι. Όλα θα πάνε καλά!
 
Thank you-thank you!!!

Ευχαριστώ για την καθοδήγηση και θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα :flower:

Καλή τύχη bibi bo μου,χα-χα ;)
 
Tota και bibi bo καλώς ήρθατε στην bibi bo παρέα μας. Tota να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου και... τον αδερφό σου! Τέλεια η κίνησή του! Μην στενοχωριέσαι καθόλου για το αν θα βάλει άλλο φόρεμα, θα γίνει καινούρια. Πρόσφατα απέκτησα κι εγώ ακριβώς την ίδια κούκλα και είχε τα ίδια προβλήματα. Κάνε ότι σου λέει η rapunjel είναι εξπέρ σε αυτά. Εγώ ακολουθώντας τις οδηγίες της αγαπημένης rapunjel έφτιαξα πέντε κούκλες της ξαδέρφης μου και τέσσερις δικές μου! Ολες έχουν αποκτήσει άψογη κινητικότητα και δεν είχα καμία απώλεια. Αυτό που κατάλαβα μετά από τόσες επισκευές, είναι ότι πρέπει να αφαιρεθεί τελείως αυτό το μαλακό τμήμα του πλαστικού που λιώνει και κολλάει, αυτό που βρίσκεται στο βάθος μέσα στο πόδι από τη μέσα μεριά, δίπλα στη βίδα. Οταν κόβεις με το ψαλίδι, όλο το μυστικό είναι να αποκαλυφθεί η βίδα. Και με το ψαλιδάκι των νυχιών που είναι καμπυλωτό μπροστά θα κόψεις εύκολα αυτό το μαλακό πλαστικό. Εγώ το έχω αφαιρέσει τελείως όλο από όλες τις κούκλες. Οπως πολύ σωστά σε συμβουλεύει η rapunjel μας, μη λυπηθείς το μαγιό. Θα το θυσιάσεις όπου χρειαστεί, στην ανάγκη ψαλίδισέ το. Το δικό μου καταστράφηκε, αλλά έχω μια άψογη κινητικά κούκλα! Θέλει υπομονή και αργές, προσεκτικές κινήσεις. Ολα θα πάνε καλά, καλή επιτυχία και να τη χαίρεσαι! :D

Παιδιά, κουνούριες φωτογραφίες ελπίζω από αύριο.... :(

Πού είναι ο makisimos???????????????????????????????????????????????? :( :( :( :( :(
 
Να σαι καλά mytinyworld. #) rapunjel, δεν ειπα σε καυτό νερό LOL :p Eγώ πάντως θα προσπαθούσα να σώσω το μαγιό της, ανάλογα φυσικά με το πόσο μπλεγμένο είναι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Καλές μου tota και bibi-bo καλώς ορίσατε και από μένα έστω και καθυστερημένα! Απλά με την επισκευή της κούκλας της totas ξέχασα το καλωσόρισμα!

Καλή μου bibi-bo ξέρω πως δεν εννοούσες καυτό νερό. Απλά η bibi-bo που έχει λιωμένο πλαστικό θέλει κρύο νερό και ακομή αν βραχεί το λάστιχο που την κρατά από μέσα είναι καλύτερο να είναι κρύο το νερό. Καλύτερα να φτιαχτεί η κούκλα κι ας καταστραφεί το μαγιό.

bibi-bo ηρωίδες: Η νεράιδα των αστεριών.

Αγαπημένη μου mytinyworld περιμένω τις μοναδικές φωτογραφίες σου με την πολυαγαπημένη μας bibi-bo!!!
 
Ασπρο τριαντάφυλλο

Οι πιο παραμυθένιες και γλυκιές bibi bo είναι οι ηρωίδες της rapunjel. Τι όμορφο μαλλί έχει η νεράιδα των αστεριών! Είναι η ρόλερ, έτσι?

Σήμερα θα ήθελα να σας παρουσιάσω μια μοναδική χειροποίητη δημιουργία, φτιαγμένη από μια μοναδική και ταλαντούχα φίλη. Τη νεραϊδοχέρα αγαπημένη rapunjel! Προσπάθησα να κάνω και ένα ανάλογο χτένισμα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνω και τόσο καλά.

Η αγαπημένη κουκλίτσα μου φοράει το "άσπρο τριαντάφυλλο". Απολαύστε την! Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη rapunjel!!! :thanx2:

Προβολή συνημμένου 3202Προβολή συνημμένου 3203Προβολή συνημμένου 3204Προβολή συνημμένου 3205
 
Καλησπέρα κι από μένα..!!!! Και καλως ορίσατε ΒΙΒΙ ΒΟ και ΤΟΤΑ..!!!

Αγαπητή μου MINYTIWORLD εδώ γύρω βρίσκομαι, πάντα παρακολουθώ απλά ο φόρτος της δουλειάς με έχει λίγο πιέσει στο να σχολιάσω κι εγώ...!!!!

Η rapunjel όπως πάντα καθοδηγεί πλέον το forum και τους πιστούς φίλους της ΒΙΒΙ ΒΟ και νομίζω ότι και η MYTINYWORLD συνεχίζει απτόητη το έργο της rapunjel..!! Τώρα μάλιστα που απέκτησε τοοοσες ΒΙΒΙ ΒΟ και ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ ποιος την πιάνει..!!!!

Να σας πω κάτι που συζήτησα με έναν μεγάλο συλλέκτη ο οποίος και με έβαλε στο τριπάκι να μαζεύω παιχνίδια el greco..!!! Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των συλλεκτών, παιχνιδοπολεία που τηα έχουν απομείνει στην Ελλάδα και που ίσως έχουν απομείνει κάποις ΒΙΒΙ ΒΟ και αυτής της εποχής παιχνίδια είναι κάτω από 20 σε όλη την Ελλάδα..!! και τα επόμενα 3 χρόνια δεν θα υπάρχει κανένα αφού αυτοί που τα έχουν τα κρατάνε μόνο και μόνο μέχρι να συνταξιοδοτηθούν και αυτό θα έχει γίνει στην χειρότερη στα επόμενα 3 χρόνια..!! Οπότε ότι βρείτε τώρα..!!!! ΜΥΝΙΤΥWORLD ΉΣΟΥΝ όπως καταλαβαίνεις εξαιρετικά τυχερή..!!! Ας Ξαμωληθούμε όλοι σε όλη την Ελλάδα να βρούμε τα τελευταία απομεινάρια λοιπόν..!!
 
bibi-bo

Αγαπημένη μου mytinyworld χαίρομαι που σου αρέσει το άσπρο τριαντάφυλλο και που πάει τόσο πολύ στην αγαπημένη μας bibi-bo! Ράφτηκε πάνω στη βασανισμένη ομορφιά που και αυτή έχει σώμα Sindy! Το χτένισμα της είναι τέλειο!

Η νεράιδα των αστεριών είναι η bibi-bo roller και είναι πολύ αγαπημένη γιατί είναι δώρο ενός καλού φίλου!

Γλυκέ μου makisime πολύ χαίρομαι που είσαι καλά! Ακόμα κι αν τελειώσει η bibi-bo εμείς είμαστε τυχεροί και τυχερές που γέμισε η ψυχή μας γλυκύτητα. Εκεί μέσα έχουμε μια γλυκειά θέση για αυτή την κούκλα και αυτό δεν αλλάζει.

Για μένα αυτό είναι το μεγάλο κέρδος...

bibi-bo ηρωίδες: η Πεντάμορφη από την Πεντάμορφη και το τέρας!

Έχει μαλλιά όσο τρεις bibi-bo! Τούφα τούφα τα πέρασα! Χαλάλι όμως ο κόπος!
 
Παιδια τι αριστουργηματα ειδαν τα ματια μου!!!! Τι μαγικες εικονες εχουν γεμισει το μονιτορ!!! :) :)Τι να πρωτοθαυμασω! Την ΒιBιBο ρολερ της Νεραιδοχερας? Το Ασπρο Τριανταφυλλο που τυφλα να χει η Gucci? Και ποσο ταιριαζει στην μικρη συνεσταλμενη κουκλιτσα της Μytinyworld!!!! Δεν εχουν ερθει ακομα τα ματοκλαδα απο την Κινα αλλιως θα σας τα ειχα στειλει παιδια!!! Ο ενας κινεζος δεν εχει ακομα ξηγηθει σωστα. :xm: Αν βαλουμε και ματοκλαδα στην ΒιΒιΒο της Μytinyworld πιστευω οτι θα αγγιξει πλεον το τελειο! :)

Το μαλλι της Πενταμορφης ειναι το κατι αλλο!!! Φοβερη δουλεια!!! :D :D

Tota και Bibi-Bo οπως βλεπετε εδω εχουμε προφεσιονιστες του ειδους!!! Τους δινεις κουκλα κουρεμενη και κολλημενη και σου την μεταμορφωνουν σε μαγικη οπτασια!!!

Και μιας και λεγαμε για οπτασια... η Πρασινη Οπτασια αφιερωμενη σε ολους εσας και ειδικα στον Makisimo μας. :flower:
 
bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία ΤΕΛΕΙΑ η bibi-bo σου! Τέλειο το φόρεμα αλλά και οι μπούκλες! Κακά τα ψέματα κορίτσια η bibi-bo θέλει μπούκλα! Με μπούκλες είναι κουκλάρα!

Αναστασία μου λατρεμένη μόλις έρθουν τα ματόκλαδα στείλε σε παρακαλώ με οδηγίες στη bibi-bo της Μytinyworld να την κάνουμε τέλεια! Το αξίζει και η bibi-bo η συγκεκριμένη και η αγαπημένη μας Μytinyworld!

Η βασανισμένη ομορφιά επιστρέφει με λεοπάρντ σακάκι και ντυμένη στα καφέ και μαύρα!
 
καλησπερα παιδια μολις πριν απο λιγο γυρισα απο το μοναστηρακι ψαχνοντας φυσικα παλαιοπωλεια και παλιατζιδικα γενικως στην αθηνα ,μηπως και μπορεσω τελικα να μπορεσω να βρω μια εστω bibibo αλλα προς απογοητευση και ξεποδαριασμα τιποτα απολυτως ουτε τριχα

τι να πω??απογοητευτηκα πολυ...απλα θελω να βρω μια απο τις πρωτες που ειχαν βγαλει δεκαετια 80 περιπου αλλα δεν...τελος παντων...ελπιζω καποια στιγμη να το καταφερω

εννοειται πως ειναι εντυπωσιακες οι κουκλιτσες σας.....μπραβο

συμπληρωματικα πηγα σε ενα μαγαζι που πουλανε ειδη μοντελισμου και αγορασα τα χρωματα για να βαψω τις ξεβαμμενες κουκλιτσες .....οσες εχω....θα σας ενημερωσω με την χρηση του αερογραφου....χιχιχιχι
 
@γλυκεια Rapunjel: εννοειται οτι θα γραψουμε οδηγιες στο πως μπαινουν τα ματοκλαδα στο νεο θρεντ υπομνημα ΒιΒΙΒΟ: Συντηρηση, Μακιγιαζ, Μαλλια. Και θα ομορφυνουμε τα ματακια της ΒΙΒΙΒΟ της Μytinyworld! Η βασανισμένη ομορφιά εχει γινει μοντελο πλεον και γυρνα μονο με φιρμα ρουχο!!! Φτου φτου να μην την ματιασω!

Καλη μας bibibo 28: Αν το ξεραμε οτι ετρεχες στο μοναστηρακι για ΒΙΒΙΒΟ θα σε προλαβαιναμε να γλυτωσεις τον κοπο!!! Δυστυχως το μοναστηρακι ειναι το πρωτο σημειο απο οπου φανταζομαι θα εγινε εκκαθαριση της πασας ΒΙΒΙΒΟ!!! Πρεπει να πας περιφερεια ή επαρχια!!! Οσο πιο απομονωμενο ειναι το σημειο τοσες περισσοτερες πιθανοτητες υπαρχουν απο οτι καταλαβα!!!Μην το βαζεις κατω!!!

Περιμενουμε φωτογραφιες με αερογραφο στο θρεντ ΒιΒΙΒΟ: Συντηρηση, Μακιγιαζ, Μαλλια που μολις ανοιχθηκε για να βαλουμε λιγη ταξη σε αυτο το υπεροχο θεμα της ΒΙΒΙΒΟ!!! ετσι ολες οι πληροφοριες να ειναι ολες μαζι και να μην μπλεκονται!
 
Πίσω
Μπλουζα