οικογενειακη φωτογραφια
Ξερεις τι γινεται Φραουλιτσα μου; Η ρημαδα η Σιντυ, οταν εφυγε απο την Pedigree, εκανε αστατη ζωη και αλλαξε ατελειωτες φατσες και εταιρειες.
Πιστευω οτι μια απο αυτες την πασαραν και στο κουτι ως φιλη της Bibi-bo, που δεν ηταν ουτε τριτη ξαδερφη!!! :xm: Τωρα βεβαια η φατσα αυτη δεν φαινεται και καλα, και δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια οτι ειναι μια παλια Σιντυ Ceppiratti/Χασμπρο...
Αλλα ετσι αλανιαρα που ητανε αντε να βρεις ακρη.
ΥΓ. Σας προσαπτω στο ασχετο, ολες μου τις κουκλες bibi-bo μετα του Τζον Τζον που ειναι πασας μεσα στα χανουμακια, μετα απο παραγγελια για φωτογραφηση του Μακισιμου.
Στις φωτογραφιες μπορειτε να θαυμασετε με αλφαβητικη σειρα.
1. Την Αλικη Χρυσομαλλουσα, η bibi-bo με τα χρυσα μαλλια με ρουχο Λαμπαντα Β Περιοδου.
2. Την Αμαρυλλιδα, η bibi-bo με τα πλουσια κυμματιστα μαλλια που καιει καρδιες σε ολες της τις εμφανισεις, με ρουχο προσφορα απο κινεζο, αλλωστε αυτη εχει τετοιο σκελτσο που δεν πειραζει να μην φοραει φιρμα.
3. Την Τριανταφυλλενια, ντυμενη με ρουχο Τριανταφυλλενια Β Περιοδου.
4. Τον Τζον Τζον ντυμενο με ρουχο Star. Ειναι λιγο πειραγμενος στο προσωπο γιατι ειχε κομπλεξαριστει που εβαφα ολα τα κοριτσια και εκεινον τον αφηνα ετσι.
Οσο ζω θα ευχαριστω τα ρετροαδερφακια μου για την απιστευτη γενναιοδωρια τους να μου χαρισουν αυτα τα υπεροχα παιχνιδια, οσα website και να τους φτιαξω, οτι και να τους στειλω, τιποτα δεν θα ξεπληρωσει την κινηση εκεινη του να στειλουν αφιλοκερδως σε μια αγνωστή τους τότε, ξενιτεμενη συμπατριωτισσα τετοιους θησαυρους. Το ρισκο ηταν μεγαλο στην σημερινη μας εποχη και για αυτο συγκινηθηκα αφανταστα για την εμπιστοσυνη τους. :thanx2: :thanx2: :thanx2:
Παιδια με εχετε σκλαβωσει μιλαμε. :flower:
Τωρα μολις παρατηρησα οτι εχει πεσει πολυ φιογκακι στο κεφαλι... :xm:
Μονο ο Τζον Τζον την γλυτωσε...