Η φιλοσοφια του βρακιου της bibi-bo. Α και Β περιοδος.
Αμα πιασουμε τωρα τι ειναι φυσιολογικο με εμας...αστα:burn:
Οχι Μακισιμακο μου, δεν θελω να πας να τις ξεβρακωσεις τωρα ολες! Νυφες ειναι και με προικα, μην πουν οτι τις παντρευουμε χωρις δευτερο βρακι, που λεει και η μαμα μου!
Πολυ σωστο αυτο που λεει η Φραουλιτσα μας. Οτι ανηκει στην Α περιοδο. Και χωρις να εχω γνωσεις περι Α περιοδου ρουχα.
Απλη λογικη.
Το δαντελωτο βρακι, κυριες και κυριοι,
που ως γνωστον θελει και επιδεξιο ... πισινο, για την κατασκευη του χρειαζοταν ενα κομματι ελαστικη δαντελα, και λαστιχακι στην μεση. Ολα αυτα επρεπε μετα να ραφτουν με προσοχη.
Το βρακακι στυλ παμπερς, αντιθετα, ειναι ενα κομματι υφασμα χυμα, που το βαζεις στην bibi-bo, κανεις δυο φιογκους και τελειωσε το θεμα!
Και επειδη στην Β περιοδο με τα σιγουρα φανταστικα ρουχα, καταληξαμε οτι η ποιοτητα, σε σχεση με την Α περιοδο, σαν να ηταν λιγο περισσοτερο πεσμενη, κατι σαν αρπα κολα, ειναι λογικο το δαντελωτο βρακι να μην εβρισκε το αντιστοιχο επιδεξιο ...αξεσουαρ.
Ενω στην Α περιοδο, που τα ρουχα ραβονταν με πολυ περισσοτερη προσοχη, και η ποσοτητα ηταν μικροτερη, το δαντελωτο βρακι της bibi-bo, και οπως ειδαμε και του Τζον Τζον καμια φορα, ηταν must.