Bibi-bo Μέρος 5ο

Αμαλία να χαίρεσαι το φόρεμα της bibi bo. 'Ετοιμη για καλοκαιρινή βόλτα η bibi bo σου.
 
Κάπου διάβασα-δεν θυμάμαι που-ότι στην Bibi-Bo το όνομα της κούκλας ήταν το Bibi Και το Βο το επίθετο. Σωστά θυμάμαι. Πιο μικρή αναρωτιόμουν αν η Bibi BO έχει καμία σχέση με τον Billy Βο. #) #) #) Ξέρεις κανείς γιατί ονομάστηκε έτσι η κούκλα? 'Ηταν σαν μόδα το Βo στα ονόματα τότε?(Απορίες που έχω και εγώ μεσημεριάτικα. :eek: )
 
Spirtouli λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά νομίζω πως δεν έχεις και άδικο, πιθανόν το Bo να είναι το επίθετο της για αυτό και γράφεται με κενό ανάμεσα bibi-bo.
 
spirtoulis είπε:
Κάπου διάβασα-δεν θυμάμαι που-ότι στην Bibi-Bo το όνομα της κούκλας ήταν το Bibi Και το Βο το επίθετο. Σωστά θυμάμαι. Πιο μικρή αναρωτιόμουν αν η Bibi BO έχει καμία σχέση με τον Billy Βο. #) #) #) Ξέρεις κανείς γιατί ονομάστηκε έτσι η κούκλα? 'Ηταν σαν μόδα το Βo στα ονόματα τότε?(Απορίες που έχω και εγώ μεσημεριάτικα. :eek: )
πρεπει να εχεις δικιο γιατι οπως ειδαμε στις φωτογραφιες που μας εδειξε ο EL GRECO: η χαρουμενη οικογενεια λεγεται "Bo" ,επισης η αδερφη της Bibi Bo λεγεται Betty "Bo" αρα "Βο" πρεπει να ειναι το επιθετο της κουκλας,ενω η Lilly Lei που ειναι ξαδερφη της Bibi Βο και της Betty Bo εχει το επιθετο "Lei"

τωρα για τον αν ειχε σχεση με τον Billy Βο,ποιος ξερει; μπορει ο Billy Βο να ονομαστηκε ετσι αφου στα γαλλικα σημαινει "Βασιλης ή Μπιλλης ο ομορφος" μπορει να εδωσαν αυτο το επιθετο και στη Bibi Bo για να πουν κατι αντιστοιχο "Bibi η ομορφη" αν και στην περιπτωση της θα ταιριαζε το "Bibi Belle" αφου ειναι κοριτσι
 
Στο ίντερνετ βρήκα αυτό για το όνομα Βο http://en.wikipedia.org/wiki/Bo_%28given_name%29. Από αυτά που λέει η katerinak ίσως να ήθελαν να της δώσουν ένα επίθετο που σημαίνει ομορφιά και να θεώρησαν ότι το bibi-belle δεν είναι τόσο εύηχο όσο το bibi-bo. Το bibi γνωρίζεις κανείς τι όνομα είναι?Γερμανικό?
 
Νομίζω πως ο Μακισιμος κάποια στιγμή είχε αναφερθεί στο Βο και γενικά στην ονομασία της κούκλας.
 
Σας παρουσίαζω την bibi bo με σύνολα της δεκαετίας του 70. 'Οτι και να βάλειςσε αυτή την κούκλα μοιάζει με τοπ μόντελ. :)

P6050140.jpg

P6050137.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
να τη χαιρεσαι σπιρτουλη!!!πολυ ομορφο το συνολο και η κομμωση της κουκλας :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
 
spirtouli πανέμορφη η bibi-bo σου με τα σύνολα του 70 που είναι μοναδικά κομμάτια. Να τα χαίρεσαι.
 
Spirtouli τι όμορφα συνολάκια της βρίσκεις, μπράβο σου. Συμφωνώ ό,τι και να φορέσει της πάει πολύ αλλά βρίσκεις κι εσύ όμως πανέμορφα ρούχα. Τα μαλλιά της απόλυτα ταιριαστά με τα ρούχα.
 
Αμαλία, Κατερινακ και Ελ Γκρέκο σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Θυμάστε την δεκαετία του 80 κάτι τζιν φούστες με κουμπιά. Βρήκα ένα τέτοιο συνολάκι και το έβαλα στην Bibi-Bo και την έστησα για φωτογραφία. Ελπίζω να σας αρέσει .

P6230143.jpg
 
Spirtouli πανέμορφο συνολάκι, είχα κι εγώ τέτοια φούστα με κουμπιά, ωραία και εκείνη η εποχή...
 
πολυ ομορφο το συνολο spirtouli!!!ταιριαζει πολυ και με το χτενισμα της μπιμπι μπο :)

να το χαιρεσαι!!!!!!
 
spirtouli πάρα πολύ ωραίο το σύνολο και της πάει και πάρα πολύ. Τα κουμπάκια και η ζώνη είναι άπαιχτα! Να χαίρεσαι και την κούκλα και τα ωραία ρούχα που της βρίσκεις!
 
Χαίρομαι που σας άρεσε το σύνολο. Συνεχίζοντας στη δεκαετία του 80 σας παρουσιάζω ένα ακόμη συνολάκι. Δώστε σημασία στο "πλούσιο" μανίκι, σήμα κατατεθέν της εποχής. Μην ξεχνάμε ότι τότε κυκλοφορούσαν και οι βάτες που έφθαναν μέχρι το σαγόνι.

P6230150.jpg
 
πολυ ωραιο και αυτο το συνολο!!!!!! της ταιριαζει πολυ :flower:

να το χαιρεσαι spirtouli :)
 
spirtouli πολύ ωραίο το σύνολο και πάει πολύ στη bibi-bo. Επειδή η κούκλα έχει μεγάλο κεφάλι της ταιριάζουν οι βάτες και τα φουσκωτά μανίκια. Να το χαίρεσαι.
 
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Σωστή παρατήρηση Ελ Γκρέκο, δεν το είχα σκεφτεί. Το σύνολο με την τζιν φούστα έχει ένα πλαστικό καπέλο που μόνο για πιατέλα μπορεί να το χρησιμοποιήσει η ΒιΒι-Βο. :D
 
Για τις φίλες Amalia34,spirtoulis και katerinak η παρακάτω φωτογραφία της bibi-bo με μπούκλες:

attachment.php
 
Πίσω
Μπλουζα