Εμπειρίες από την απόπειρα μεταμόρφωσης μιας bibi-bo
Καλοί μου φίλοι, είπα κι εγώ αυτές τις μέρες που μου περίσσευε καμιά ώρα ελεύθερου χρόνου παραπάνω, να επιχειρήσω τη μεταμόρφωση της παιδικής μου κουκλίτας...
1. Κεφάλαιο "μαλλιά"
Με την καθοδήγηση της καλής μας φίλης rapunjel και πάνω απ'όλα την έμπρακτη συνδρομή της με σακοράφες και μαλλιά, ξεκίνησα δειλά δειλά να βάζω μαλλιά στην κούκλα μου. Δεν ήταν καθόλου δύσκολο και μπορώ να πως πως ήταν και αγχολυτικό! Μου πήρε περίπου δύο ώρες και έβαλα 4 ματσάκια μαλλιά! Μετά επιχείρησα να βάλω σιλικόνη για να γυαλίσουν και να δείξουν πιο λαμπερά, αλλά ήταν σαν λαδωμένα και τα έλουσα
. Τα στέγνωσα και πανέτοιμη με νέα πλούσια κόμη!
2. Κεφάλαιο "μακιγιάζ"
Οι ακρυλικές μπογιές μου φάνηκαν απελπισία!!! Δεν μπορούσα να αποφύγω το αποτέλεσμα μακιγιάζ που έχουν οι bibi-bo δεύτερης περιόδου, που δεν ταιριάζει καθόλου στην κουκλίτσα μου..... Εβαφα και ξέβαφα για περίπου 2 ώρες.... Τζίφος.... Σήμερα είχα μια έμπνευση! Κι αν την έβαφα με σκιά και ρουζ δικά μου? Το δοκίμασα και δεν μπορώ να σας περιγράψω το αποτέλεσμα! Αψογο μακιγιάζ, σαν να είναι από το εργοστάσιο της el greco!
3. Κεφάλαιο "βλεφαρίδες"
Εδώ έπεσε μεγάλη στενοχώρια..... Πάλευα καμμιά ώρα να βάλω τις βλεφαρίδες που η αγαπημένη μου Αναστασία μου έστειλε, αλλά δεν γινόταν να μπουν πάνω από τις παλιές... Οι βλεφαρίδες της κούκλας μου ήταν παχιές και όλες στη θέση του και το κενό δεν ήταν αρκετό για να "χωθούν" οι καινούριες.... Μετά από πολλή σκέψη και την παρότρυνση του συζύγου που ήταν... θεατής/κριτής (χαχα
) και αφού από την πίεση που τους ασκούσα είχαν φύγει πλέον αρκετές... πήρα την γενναία απόφαση και τις έβγαλα όλες τις παλιές....
Το αποτέλεσμα πλήγωσε την καρδιά μου... Επειδή όμως από την πολύωρη προσπάθεια όταν ακόμα υπήρχαν οι παλιές βλεφαρίδες είχα σχεδόν τελειώσει το ένα τεμάχιο από το ζευγάρι με τις καινούριες βλεφαρίδες (κόψε, κόψε) και λίγο από το δεύτερο, έβαλα δύο ίσου μεγέθους κομμάτια στις άδειες πια σχισμές των ματιών, αλλά το αποτέλεσμα με απογοήτευσε για τον εξής λόγο: δεν είχαν την ίδια κλίση και έκαναν το βλέμα της λίγο περίεργο... Αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι οι βλεφαρίδες που απευθύνονται σε ανθρώπινο μάτι έχουν μια συγκεκριμένη κλίση και μάλλον θα έπρεπε να είχα πάρει το αντίστοιχο ίδιο κομμάτι από το κάθε τεμάχιο του ζευγαριού για να είναι απολύτως ίδιες. Φαντάζομαι, γιατί δυστυχώς δεν μου έμειναν άλλα κομμάτια να δοκιμάσω ξανά
Αναστασία μου μη στενοχωριέσαι, θα πάω αύριο και θα πάρω άλλες, θα επανορθώσω που κατέστρεψα τις βλεφαρίδες που μου'στειλες, δεν μου φάνηκε και τόσο εύκολο8)
....
Συγνώμη.... :angry:
Αύριο πιστεύω να σας δείξω την μεταμορφωμένη!!!