Bibi-bo : Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Σε ευχαριστώ Φραουλίτσα για τη διευκρίνηση για τη μπαλαρίνα, πιστεύω πως θα μου αρέσει κι εμένα πολύ όπως κι αν είναι και χαίρομαι που θα έχω 2 κούκλες για να μην νιώθει μοναξιά η bibibo Rapunjel μου έτσι? Η αλήθεια είναι όμως ότι κάθε μερα μπαίνω στο ebay και στο emarket και ψάχνω για bibibo τι να πω, στην αρχή παρακαλούσα για να βρω μια και τώρα που γλυκάθηκα θέλω κι άλλες. Είναι εθισμός τελικά αυτή η κούκλα :)

Ραπουνζέλ μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια είμαι σίγουρη πως αν τη φτιάξεις εσύ τη φουστίτσα της μπαλαρίνας θα γίνει καλύτερη και από την αυθεντική, γιατί δε ράβεις με τα χέρια σου αλλά με την ψυχή σου...
 
Αμαλία μου, θα κοιτάξω μήπως έχω εγω τα ρούχα της μπαλαρίνας καμιά φορά ακόμα κι αν είναι θα σου τα δώσω! :) Σίγουρα το κορμάκι το έχω, για τη φούστα δε θυμάμαι καθόλου... :( Και φυσικά συμφωνώ μαζί σου, είναι εθισμός... Αχ!

Rapunjel μου, νομίζω πως δίνω πολλά, γι' αυτό και λέω να μη μου φωνάξετε, αλλά ναι.. μου άρεσε πάρα πολύ κι αφού δεν την έπαιρνε κανένας είπα να την πάρω εγώ, να τη φτιάξω και να την έχω παρέα με τις υπόλοιπες... :) Aπό θέμα συντήρησης δεν ξέρω τι χρειάζεται.. σίγουρα της λείπει το ένα χεράκι, το αριστερό, ευτυχως έχω ανταλλακτικό να της βάλω... Από εκεί και πέρα... θα δούμε άμα έρθει! ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Γλυκιά Amalia34 σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Ξέρεις τι μπορεί να γίνει; Θα παίρνουμε υφασματάκια και θα αντιγράφουμε τα ρουχαλάκια που μας λείπουν και θα τα φτιάχνουμε.Η φούστα μπαλέτου είναι πάντως πανεύκολη και ευχαρίστως να στη φτιάξω!

Όσο για τον εθισμό τον πέρασα.Όταν μου χάρισαν την κούκλα Αλίκη Βουγιουκλάκη η bibi-bo πήρε τη θέση της και μου έφυγε ο εθισμός!Πάντα την αγαπάω πολύ αλλά δε ζηλεύω αν έχει κάποια άλλη ή άλλος κάτι που δεν έχω εγώ αλλά αντίθετα χαίρομαι!

fraoulitsa να σαι ευτυχισμένη αυτό μετρά!Η bibi-bo Α΄περιόδου που πήρες θέλει και το άλλο χεράκι άλλαγμα γιατί έχουν λιώσει τα δάχτυλα του.Επίσης το μαλλί θέλει φτιάξιμο αλλά ξέρω ότι εσύ θα τα καταφέρεις!!! ;)

Καλώς να τη δεχτείς!
 
Rapunjel μου είναι λίγο αστείο αυτό που συμβαίνει, αλλά δεν ξέρω γιατί, έχω μονάχα αριστερά χεράκια ανταλλακτικά, ούτε μισό δεξί... Οπότε ελπίζω να μην είναι τοσο λιωμένο το δεξί χεράκι που να χρειάζεται άλλαγμα... :(

Tώρα που είπες μαλλί.... είμαστε και στη συντήρηση... Ξέρει κανείς πώς να κάνουμε αυτό το χτένισμα με τα δύο πλεξιδάκια στο μέτωπο της κούκλας? Μου άρεσε πολύ στις φωτογραφίες που μπήκαν χθες στο κεντρικό θέμα.... :)
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

fraoulitsa είναι πανεύκολο το χτένισμα!Παίρνεις μία τούφα μαλλί από το ένα πλάι και την πλέκεις και μια τούφα από το άλλο πλάι και την πλέκεις και τυλίγεις τα δύο πλεξουδάκια γύρω στο κεφάλι.Με ένα μικρό τσιμπιδάκι τις πιάνεις πίσω...
 
Ωραία, σε ευχαριστώ, καλά το είχα καταλάβει! :) :) :) Θα το δοκιμάσω άμεσα! ;)
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

fraoulitsa καλή επιτυχία!Περιμένω φωτογράφιση με το νέο χτένισμα!!! :D
 
Φραουλίτσα μου σε ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση να με βοηθήσεις με τα ρούχα της μπαλαρίνας, είσαι πολύ καλή! Αν κατάλαβα καλά αγόρασες κι εσύ από τον ίδιο τη bibibo singer που της λείπει το ένα χεράκι? Είναι πανέμορφη να σου πω την αλήθεια μπήκα κι εγώ στον πειρασμό να την πάρω ήμουν δηλαδή σε δίλημμα αυτή ή την μπαλαρίνα. Είναι όλες τους υπέροχες και μου άρεσε πολύ και σε αυτή που θα πάρεις η πλεξούδα στα μαλλιά θα τη δοκιμάσω κι εγώ. Εσενα σου την έστειλε? Εμένα είπε από Δευτέρα θα κοιτάξει να τη στείλει. Με το καλό να τις δεχτούμε :)

Ραπουνζέλ μου η ιδέα σου να ράβουμε ό,τι μας λείπει από τα ρούχα της bibibo μου αρέσει πάρα πολύ και νομίζω πως και τα χειροποίητα γίνονται πολύ όμορφα κι έχουν και συναισθηματική αξία :)
 
Nαι, Αμαλία μου, αυτή πήρα. :) Μια από τα ίδια ξέρω κι εγώ για την αποστολή, αναμένω εναγωνίως! :) Μόλις με το καλό φτάσει εννοείται πρώτα εδώ θα τη δείξω! ;) Το χτένισμα με τις πλεξουδίτσες είναι πολύ εύκολο, το κατάφερα με την πρώτη κι ας μη φημίζομαι για τις... κομμωτικές μου ικανότητες! :p
 
Ναι το πέτυχες το χτένισμα το είδα κι εγώ και θα το δοκιμάσω στη δική μου μου άρεσε πάρα πολύ. Κορίτσια λέτε να σταθώ τυχερή με το ebay και να καταφέρω να αγοράσω και τη ντουλάπα της? Την έχετε δει ποτέ να πουλιέται εδώ? Φαντάζομαι ότι για τα δωμάτια της αποκλείεται ε?
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Γλυκιά μου Amalia34 δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά η ντουλάπα της bibi-bo είναι πάρα πολύ σπάνια.Δωμάτιο είναι ευκολότερο να βρεις από ότι ντουλάπα!Βέβαια,ποτέ δεν ξέρεις! ;)
 
Χμμμμμ.... :xm: Αμαλία μου, νομίζω πως η ντουλάπα για το ebay είναι σχετικά σπάνια, γενικά δεν είναι και τόσο... Παλαιότερα θυμάμαι βγαίνανε συνέχεια ντουλάπες και σε χαμηλές τιμές, τώρα έχουν εξαφανιστεί... Για τα δωμάτια ιδέαν δεν έχω...
 
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα έχω το νου μου αν βρω κανένα δωμάτιο θα το πάρω και για τη ντουλάπα δεν το συζητώ, αν και νομίζω ότι θα την ψάχνουν πολλοί...
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Γλυκιά Amalia34 θα κοιτάω κι εγώ κι ότι δω θα σε ενημερώσω! :D
 
Σε ευχαριστώ πολύ Ραπουνζέλ μου πάντα βοηθάς :)
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Γλυκιά Amalia34 μη με ευχαριστείς!Ο καθένας και η καθεμία από μας το ίδιο θα έκανε.Εύχομαι να βρεις όλα αυτά που ζητάς! :D
 
Το ίδιο εύχομαι κι εγώ σε σένα και σε όλους μας να βρίσκουμε πάντα πράγματα που μας λείπουν πολύ και μας δίνουν χαρά...
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Γλυκιά Amalia34 όταν κάτι θέλουμε πολύ και το αγαπάμε έρχεται σε μας!Αυτό γίνεται και με τη bibi-bo! ;)
 
Ναι συμφωνώ σ΄αυτό γιατί εκεί που τόσα χρόνια δεν την είχα τώρα έχω μία και άλλη μία είναι στο δρόμο και είμαι σίγουρη ότι πολλές φορές ακόμη θα μπω στον πειρασμό να ξαναπάρω κι άλλη αν βρεθεί στο δρόμο μου.

Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι τι να της ράψω, την έχω παραμελήσει 2 μέρες και κάπως μου ρχεται... :)
 
Bibi-bo:Συντήρηση, Μαλλιά, Μακιγιάζ

Γλυκιά Amalia34 ράβεις πολύ ωραία ρουχαλάκια και με χαρά θα περιμένω να δω το επόμενο!!!Είσαι χρυσοχέρα! ;)
 
Πίσω
Μπλουζα